Για την αξιοπρέπεια και το γόητρο τους στο ”Ανφιλντ” Λίβερπουλ και Εβερτον….

Γεμάτο το κουπόνι της Κυριακής με αγώνες από όλη την Ευρώπη αλλά και από το Κατάρ όπου διεξάγεται το Ασιατικό Κύπελλο. Ας τα δούμε όμως πιο αναλυτικά και ας κάνουμε και τις καθιερωμένες προβλέψεις μας! Στο Αγγλικό πρωτάθλημα το παραδοσιακό τοπικό ντέρμπι μεταξύ Λίβερπουλ (ψάχνει με τον Νταλγκλίς την πρώτη της νίκη αν και χωρίς […]

Γεμάτο το κουπόνι της Κυριακής με αγώνες από όλη την Ευρώπη αλλά και από το Κατάρ όπου διεξάγεται το Ασιατικό Κύπελλο.

  • Ας τα δούμε όμως πιο αναλυτικά και ας κάνουμε και τις καθιερωμένες προβλέψεις μας!

Στο Αγγλικό πρωτάθλημα το παραδοσιακό τοπικό ντέρμπι μεταξύ Λίβερπουλ (ψάχνει με τον Νταλγκλίς την πρώτη της νίκη αν και χωρίς τον Τζέραρντ) και Εβερτον, στις 16.00, ξεχωρίζει με τις αποδόσεις και για τις δύο ομάδες να είναι κοντά ( 2,10 ο άσος, 3,10 το Χ και 3,00 το διπλό). Πέρυσι 1-0. Δύσκολο στοιχηματικά το ντέρμπι κορυφής Τότεναμ – Μάντσεστερ Γ. με τον άσο να δίνει 2,60, το Χ 3,20 και το διπλό 2,30.Τοπικό ντέρμπι μεταξύ Μπέρμιγχαμ – Αστον Βίλα με τις δύο ομάδες να καίγονται για την νίκη, προτείνουμε το Χ με απόδοση 3,10. Ντέρμπι και το Σαντερλαντ – Νιουκάστλ με τους γηπεδούχους να είναι δυνατοί εντός έδρας ( 2,00).

Συνέχεια στην 20η αγωνιστική στην Ιταλία με την Λάτσιο να φιλοξενεί την Σαμπντόρια και να είναι το φαβορί για την νίκη (1,70).Η πρωτοπόρος Μίλαν αγωνίζεται εκτός έδρας με την Λέτσε που είναι κάτω από την ζώνη.Τολμηρό το Χ με απόδοση 3,50. Φαβορί για την νίκη η Γιουβέντους με την Μπάρι (1,30).

Στην Γερμανία για την 18η αγωνιστική δύο ματς την Κυριακή με την Αϊντραχτ να αγωνίζεται στην έδρα της με το Αννόβερο ( 3,25 καλή απόδοση το πιθανό Χ αν και η παράδοση είναι υπερ της ομάδας του Φ.Γκέκα). Στην άλλη αναμέτρηση Καϊζερσλάουτερν και  Κολωνία θέλουν την νίκη για να ξεκολλήσουν απο τις τελευταίες θέσεις ( 1,90 ο άσος, 3,40 το Χ και 3,00 το διπλό).Θα πέσουν κορμιά, προτείνουμε under.

Στην Ισπανία για την 19η αγωνιστική στο Μπαρτσελόνα – Μάλαγα αναμένεται σκορ και θέαμα (1,20 ο άσος και Over). H Ρεάλ αγωνίζεται με την Αλμερία εκτός έδρας ( μόλις 1,15 το 2). Βαλένθια (1,35) και Ατλέτικο Μ. (1,75) είναι τα φαβορί στην έδρα τους με Λα Κορούνια και Μαγιόρκα αντίστοιχα.

Στο Σαμπιονά το μοναδικό Κυριακάτικο παιγνίδι για την πρώτη αγωνιστική του 2011 είναι το ντέρμπι Μαρσέϊγ – Μπορντώ (1,65 το 1, 3,25 το Χ και 4,30 το 2). Προτείνουμε άσο λόγω έδρας κυρίως αλλά και γιατί η γηπεδούχος ομάδας θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις μετά τον αποκλεισμό -σοκ στο Κύπελλο από την Εβιάν.

Σε εξέλιξη και το Ασιατικό κύπελλο στο Καταρ μια παντελώς άγνωστη σε μας διοργάνωση που δεν έχει στοιχηματικό ενδιαφέρον αφού βρισκόμαστε ακόμα στην φάση των ομίλων.

  • Με το καλό όλοι μας στο ταμείο και τα ξαναλέμε αύριο με τα ματς της Δευτέρας στο μπλόγκ μας.
  • Τα λέμε πιο αναλυτικά για το στοίχημα με προβλέψεις στον Athletic Radio 104,2  το μεσημέρι της Κυριακής 14.00-19.00 με την εκπομπή Athletic Live. Καλή μπάλα και καλή τύχη !!

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook