Κουπόνι με μια σαρανταριά αγώνες την Τρίτη…..

Με μία σαρανταριά αγώνες συνεχίζεται το ποδοσφαιρικό κουπόνι την Τρίτη που παρουσιάζει ποικιλία στοιχηματικών επιλογών. Για το Ισπανικό κύπελλο η Σεβίλλη φιλοξενεί την Βιγιαρεάλ. Ο άσος δίνει 2,00, το Χ 3,20 και το 2 πληρώνει 3,00.Λογικά θα μιλήσει η έδρα. Για το κύπελλο Ιταλίας η Νάπολι είναι το φαβορί με αντίπαλο την Μπολόνια ( 1,45 […]

Με μία σαρανταριά αγώνες συνεχίζεται το ποδοσφαιρικό κουπόνι την Τρίτη που παρουσιάζει ποικιλία στοιχηματικών επιλογών.

Για το Ισπανικό κύπελλο η Σεβίλλη φιλοξενεί την Βιγιαρεάλ. Ο άσος δίνει 2,00, το Χ 3,20 και το 2 πληρώνει 3,00.Λογικά θα μιλήσει η έδρα.

Για το κύπελλο Ιταλίας η Νάπολι είναι το φαβορί με αντίπαλο την Μπολόνια ( 1,45 ). Ενώ για το Γαλλικό Λιγκ Καπ η Μονπελιέ παίζει με την Παρι Σ.Ζ σε μια αμφίρροπή μάχη σε ένα δύσκολο στοιχηματικά για προβλέψεις θεσμό. 2,65 ο άσος, 3,00 το Χ και 2,25 το διπλό.

  • Από κει και πέρα στο κουπόνι υπάρχουν αγώνες για το Κύπελλο της Αγγλίας και τις χαμηλότερες κατηγορίες της, ματς από την Πρέμιερ Σκωτίας και τις πιο κάτω κατηγορίες της. Επίσης ματς από το Βέλγιο και την Πορτογαλία.

Οι προβλέψεις μας είναι Γούλφς – Ντονκάστερ ( 1,65 για το F.A CUP), το Χ στο Μπρίστολ – Χάρτλπουλ ( 3,20 για την Α΄Αγγλίας ) , τον άσο στο Ολντερσοτ – Μπράντφορντ ( 2,10 για την Β΄Αγγλίας) και της Λούτον επί της Γιόρκ ( 1,45 για την Κόνφερενς). Χαμηλά βρίσκεται η νίκη της Ρέίντζερς επί της Ινβερνές ( 1,15 ) και της Μπράγκα επί της Πάκος για το Πορτογαλικό Λιγκ Κάπ ( 1,61).

Για το Βελγικό πρωτάθλημα τα ματς Κορτράϊκ – Λόκερεν ( προτείνουμε Χ με απόδοση 3,20)  και Ουπέν – Μαλίν ( τολμηρός άσος με απόδοση 2,45) είναι αμφίρροπα.

Τέλος για το Ασιατικό Κύπελλο δύο τα σημερινά ματς. Αυστραλία – Μπαχρέίν  ( να δούμε αν θα πάιξει ο Μπερνς της ΑΕΚ), Νότια Κορέα – Ινδία ( πολύ χαμήλά ο άσος και το over).

  • Καλό ποντάρισμα, καλό ταμείο και τα ξαναλέμε με το καλό αύριο Τετάρτη στο μπλογκ μας με νεώτερα για το στοίχημα.
  • Τα λέμε αναλυτικά για το στοίχημα με προβλέψεις  στον Athletic Radio 104,2 στην πρωίνή μας εκπομπή 7-8  ΄Σπορ Τύπος΄ κάθε μέρα. Περισσότερα για το στοίχημα επίσης στην καθημερινή εκπομπή στο ΄Γήπεδο του Αθλέτικ΄  18.00-20.00 με το Athletic Bet.

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook