Το Αμβούργο είναι φαβορί κόντρα στην Αϊντραχτ των Ελλήνων..

Την Παρασκευή μόλις 14 οι ποδοσφαιρικοί αγώνες στο κουπόνι. Παρακάτω βρίσκονται οι στοιχηματικές επιλογές μας. Πάντως πλούσιο είναι το ποδοσφαιρικό κουπόνι το Σάββατοκύριακο με αγώνες από όλα τα μήκη και πλάτη της Ευρώπης και όχι μόνο!! Ματς από Μπουντεσλίγκα, Ολλανδία, Τουρκία και το Βέλγιο αλλά και από τις χαμηλότερες κατηγορίες της Γερμανίας, Αγγλίας, Ιταλίας και […]

Την Παρασκευή μόλις 14 οι ποδοσφαιρικοί αγώνες στο κουπόνι. Παρακάτω βρίσκονται οι στοιχηματικές επιλογές μας. Πάντως πλούσιο είναι το ποδοσφαιρικό κουπόνι το Σάββατοκύριακο με αγώνες από όλα τα μήκη και πλάτη της Ευρώπης και όχι μόνο!!

Ματς από Μπουντεσλίγκα, Ολλανδία, Τουρκία και το Βέλγιο αλλά και από τις χαμηλότερες κατηγορίες της Γερμανίας, Αγγλίας, Ιταλίας και Ισπανίας, το κύπελλο Γαλλίας . Επίσης  εκτός Ευρώπης από το Μεξικό και το Ασιατικό κύπελλο.

Στο Γερμανικό πρωτάθλημα και την 19η αγωνιστική στο μοναδικό αγώνα της Παρασκευής το δυνατό εντός έδρας Αμβούργο έχει τον πρώτο λόγο για νίκη υποδεχόμενο την Αϊντραχτ Φρ. των δικών μας Γκέκα, Τζαβέλλα, Αμανατίδη.  Ο πιθανός άσος δίνει 1,55, το Χ  3,50  και το διπλό 4,75.

Στα άλλα ματς προτείνουμε τον άσο της Λιβόρνο επί της Αλμπινολέφε ( 1,50 για την Β΄ Ιταλίας). Επίσης τον άσο στο Χερέθ – Ελτσε ( 1,95 για την Β΄ Ισπανίας). Πιθανό το διπλό της πρωτοπόρου  της Β΄Γερμανίας  Αουγκσμουργκ με την Πάντερμπορν ( 1,90). Τολμηρό το Χ στο Ουπέν – Μπριζ για το Βέλγιο ( 3,50). Δύσκολο στοιχηματικά το ματς Ντε Χααγκ – Χερενφεϊν ( Ο άσος πληρώνει 2,30, το Χ  3,30  και το 2 έχει απόδοση 2,40).

Τέλος για το Ασιατικό κύπελλο έχουμε το ματς της Ιαπωνίας με το γηπεδούχο Κατάρ ( μόλις 1,55 η πιθανότατη νίκη των Ιαπώνων, 3,30 η ισοπαλία και 4,80 η απίθανη νίκη του Κατάρ. Το άλλο ματς είναι  Ουζμπεκιστάν – Ιορδανία έχει φαβορί τους Ουζμπέκους ( 1,80 το 1 , 3,10 το Χ και 3,65 το δύσκολο να έρθει  2 ) αν και αποφεύγουμε τις προβλέψεις για αυτή τη διοργάνωση . Όποιος έχει έμπνευση πάντως ρισκάρει και ποντάρει, γίνονται καλά ματς με πολλά γκολ.

  • Τα λέμε αναλυτικά για το στοίχημα με προβλέψεις στον Athletic Radio 104,2 το μεσημέρι του Σαββάτου και της Κυριακής με τις εκπομπές Athletic Live γύρω στις 14.00 και μέχρι αργά το απόγευμα. Φυσικά αναλυτικά για το στοίχημα με καθημερινές προβλέψεις στην εκπομπή 7-8  ΄Σπορ Τύπος΄ κάθε πρωϊ ( εκτός Σαββάτου και Κυριακής ) . Περισσότερα για το στοίχημα επίσης στην καθημερινή εκπομπή (εκτός Σαββάτου και Κυριακής επίσης  ) στο ΄Γήπεδο του Αθλέτικ΄  18.00-20.00 με το Athletic Bet.
  • Αύριο, Σάββατο περισσότερες προβλέψεις για το στοίχημα στο μπλογκ μας!! Καλό ταμείο και καλό αθλητικό Σαββατοκύριακο !!

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook