Ματσάρα το ντέρμπι κορυφής Λεβερκούζεν – Ντόρτμουντ…

Λίγες την Παρασκευή οι στοιχηματικές επιλογές μας αλλά πλούσιο το ποδοσφαιρικό κουπόνι το Σάββατοκύριακο με αγώνες από όλα τα μήκη και πλάτη της Ευρώπης και όχι μόνο!! Έντεκα ματς περιλαμβάνει το μενού της Παρασκευής με την Μπουντεσλίγκα να επαναρχίζει αλλά και με δράση από τις χαμηλότερες κατηγορίες της Γερμανίας, Αγγλίας, Ιταλίας και Ισπανίας αλλά και […]

Λίγες την Παρασκευή οι στοιχηματικές επιλογές μας αλλά πλούσιο το ποδοσφαιρικό κουπόνι το Σάββατοκύριακο με αγώνες από όλα τα μήκη και πλάτη της Ευρώπης και όχι μόνο!!

Έντεκα ματς περιλαμβάνει το μενού της Παρασκευής με την Μπουντεσλίγκα να επαναρχίζει αλλά και με δράση από τις χαμηλότερες κατηγορίες της Γερμανίας, Αγγλίας, Ιταλίας και Ισπανίας αλλά και το Ασιατικό κύπελλο.

Στο Γερμανικό πρωτάθλημα και την 18η αγωνιστική και πρώτη για το 2011, η δεύτερη Λεβερκούζεν αντιμετωπίζει την πρωτοπόρο Ντόρτμουντ στο ντέρμπι κορυφής. Ο άσος δίνει 2,25, το Χ  3,25  και το διπλό 2,65. Δύσκολο ματς, η έδρα έχει τον πρώτο λόγο αλλά μην ξεχνάμε οτι η Ντόρτμουντ εκτός έδρας έχει 8 νίκες σε 9 ματς. Προτείνουμε ισοπαλία και under.

Στα άλλα ματς προτείνουμε τον άσο της Μπρέντφορντ επί της Εξετερ ( 1,80 για την Α΄Αγγλίας ) και της τρίτης στην βαθμολογία Σιένα επί της Πεσκάρα ( 1,40 για την Β΄ Ιταλίας). Επίσης το Χ στο Χιρόνα – Νουμάνθια ( 3,00 για την Β΄ Ισπανίας). Δύσκολο στοιχηματικά το ματς της εκ των ουραγών Καρλσρούη με την δυνατή Γκροϊτερ Φιρτ για την Β΄Γερμανίας ( Ο άσος πληρώνει 2,45, το Χ  3,20  και το 2 έχει απόδοση 2,30).

Τέλος για το Ασιατικό κύπελλο στο Κατάρ, έχουμε ντέρμπι με την Αυστραλία να αγωνίζεται με την Ν.Κορέα ( 2,30 η νίκη των Αυστραλών, 3,00 η ισοπαλία και 2,65 η νίκη της Νότιας Κορέας). Ανοικτό σε κάθε αποτέλεσμα. Το άλλο ματς είναι  Μπαχρέϊν – Ινδία ( 1,05 το 1 , 7,00 το Χ και 16,00 το απίθανο  2 ) φαβορί ξεκαθαρα το Μπαχρέϊν αν και αποφεύγουμε τις προβλέψειςγια αυτή τη διοργάνωση . Όποιος έχει έμπνευση πάντως ρισκάρει και ποντάρει.

  • Τα λέμε αναλυτικά για το στοίχημα με προβλέψεις στον Athletic Radio 104,2 το μεσημέρι του Σαββάτου και της Κυριακής με τις εκπομπές Athletic Live γύρω στις 14.00 και μέχρι αργά το απόγευμα.Φυσικά αναλυτικά για το στοίχημα με καθημερινές προβλέψεις στην εκπομπή 7-8  ΄΄Σπορ Τύπος΄΄ κάθε πρωϊ ( εκτός Σαββάτου και Κυριακής ) . Περισσότερα για το στοίχημα επίσης στην καθημερινή εκπομπή στο ΄΄Γήπεδο του Αθλέτικ΄΄  18.00-20.00 με το Athletic Bet.
  • Αύριο, Σάββατο περισσότερες προβλέψεις για το στοίχημα στο μπλογκ μας!! Καλά κέρδη !!

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook