Πολλά ματς το Σάββατο από κάθε γωνιά του πλανήτη μας…..

Κουπόνι – σεντόνι το Σάββατο με αγώνες από κάθε γωνιά της Ευρώπης αλλά και του πλανήτη. Ας τα δούμε αναλυτικά και ας κάνουμε και τις προβλέψεις μας! Στο Αγγλικό πρωτάθλημα η μάχη του Λονδίνου μεταξύ Γουεστ Χαμ και Αρσεναλ ξεχωρίζει με τους ΄κανονιέρηδες΄  να είναι πάντως το φαβορί (1,45) . Δύσκολο στοιχηματικά το ματς Γουεστ […]

  • Κουπόνι – σεντόνι το Σάββατο με αγώνες από κάθε γωνιά της Ευρώπης αλλά και του πλανήτη.
  • Ας τα δούμε αναλυτικά και ας κάνουμε και τις προβλέψεις μας!

Στο Αγγλικό πρωτάθλημα η μάχη του Λονδίνου μεταξύ Γουεστ Χαμ και Αρσεναλ ξεχωρίζει με τους ΄κανονιέρηδες΄  να είναι πάντως το φαβορί (1,45) . Δύσκολο στοιχηματικά το ματς Γουεστ Μπρομ – Μπλάκπουλ με τον άσο να δίνει 1,70, το Χ 3,40 και το διπλό 3,70. Δύσκολο και το Γουϊγκαν – Φούλαμ με την νίκη των γηπεδούχων να πληρώνει 2,25, η ισοπαλία 3,20 ενώ το 2  2,βρίσκεται στο 2,55.  Η Μάντσεστερ Σ. (1,20) και η Τσέλσι (1,20) με Γουλβς και Μπλάκμπερν αντίστοιχα λογικά δεν θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες.

20η αγωνιστική στην Ιταλία με δύο ματς στο κουπόνι του Σαββάτου. Η Νάπολι είναι σε τροχιά τίτλου ούσα στην δεύτερη θέση και έχει τον πρώτο υποδεχόμενη στον ιταλικό νότο την παραπαίουσα φέτος Φιορεντίνα. (1,60). Στο άλλο ματς χαμηλά προσφέρεται η νίκη της Ιντερ με την Μπολόνια (μόλις στο 1,20) .

Ξαναμπήκε η Μπουντεσλίγκα στην ζωή μας μετά από διακοπή περίπου ενός μηνός και στα Σαββατιάτικα ματς για την 18η αγωνιστική το Σάλκε – Αμβούργο δεσπόζει. 1,95 ο άσος, 3,20 το Χ και 3,20 το διπλό. Η Σάλκε πριν την διακοπή είχε 3/3 αλλά η κατάσταση των ομάδων είναι αβέβαιη μετά από τόσο καιρό απραξίας. Η παράδοση είναι υπέρ του Αμβούργου πάντως τα τελευταία χρόνια. Από τα άλλα ματς ο άσος επί της Νυρεμβέργης επί της Γκλάντμπαχ είναι πιθανός (1,85) και το διπλό της Μπάγερν επί της Βόλσφμπουργκ που δεν έχει πλέον τον Τζέκο (1,65).

Στην Ισπανία για την 19η αγωνιστική η Σεβίλλη είναι σε καλή κατάσταση και υποδεχόμενη την Εσπανιόλ έχει τον πρώτο λόγο (1,60) . Η Βιγιαρεάλ πήρε τον Σισίνιο αν και θα έχει απουσίες  και λογικά θα πάρει και το ματς με αντίπαλο την Οσασούνα (1,40).  Ισορροπία στο Χιχόν –  Χέρκουλες (2,05 η νίκη των γηπεδούχων, το Χ δίνει 3,25 και το διπλό 2,80) . Πέρυσι 1-1.

Στο Σαμπιονά το πιο ενδιαφέρον Σαββατιάτικο παιγνίδι για την πρώτη αγωνιστική του 2011  είναι το Λανς – Σεντ Ετιέν(2,25 το 1, 2,90 το Χ και 2,75 το 2). Προτείνουμε άσο λόγω παράδοσης αλλά και γιατί η γηπεδούχος ομάδας καίγεται για την νίκη – επιβίωσης.

Σε εξέλιξη και το Ασιατικό κύπελλο στο Καταρ μια διοργάνωση πάντως που δεν μας συγκινεί στοιχηματικά.

  • Καλά κέρδη και τα ξαναλέμε αύριο Κυριακή στο μπλόγκ μας με επίσης πολλά ματς για το στοίχημα.
  • Τα λέμε αναλυτικά για το στοίχημα με προβλέψεις στον Athletic Radio 104,2  το μεσημέρι του Σαββάτου  14.30-19.00 με την εκπομπή Athletic Live. Καλή μπάλα !!

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook