Δευτέρα με οκτώ ματς στο κουπόνι…..

Oκτώ αναμετρήσεις περιλαμβάνει το Δευτεριάτικο ποδοσφαιρικό κουπόνι. Ματς από το Ασιατικό Κύπελλο, ένα αγώνα από το Ισπανικό Πρωτάθλημα, αγώνες από την δεύτερη κατηγορία σε Γερμανία, Γαλλία και Ιταλία και κάτι..ψιλά. Πάμε να τα δούμε αναλυτικότερα. Στην Πριμέρα η 19η αγωνιστική κλείνει με την αναμέτρηση Ατλέτικο Μ – Μαγιόρκα. Δύο ομάδες που πάνε για ευρωπαίκή έξοδο […]

Oκτώ αναμετρήσεις περιλαμβάνει το Δευτεριάτικο ποδοσφαιρικό κουπόνι. Ματς από το Ασιατικό Κύπελλο, ένα αγώνα από το Ισπανικό Πρωτάθλημα, αγώνες από την δεύτερη κατηγορία σε Γερμανία, Γαλλία και Ιταλία και κάτι..ψιλά. Πάμε να τα δούμε αναλυτικότερα.

Στην Πριμέρα η 19η αγωνιστική κλείνει με την αναμέτρηση Ατλέτικο Μ – Μαγιόρκα. Δύο ομάδες που πάνε για ευρωπαίκή έξοδο αλλά έρχονται από αντίθετα αποτελέσματα (νίκη με 4-1 επί της Αλμερία η Μαγιόρκα και ήττα με το ίδιο σκορ από την Χέρκουλες η ‘ροχιμπλάνκος’ ) . Ο άσος δίνει 1,75, το Χ  3,30  και το διπλό 3,65. Δύσκολο ματς αλλά η έδρα έχει τον πρώτο λόγο. Προτείνουμε άσο και under.

Για την Β΄ Ιταλίας το Χ είναι μια ρεαλιστική επιλογή στο Κροτόνε – Ρετζίνα ( 2,85 ) , το διπλό έχει τον πρώτο λόγο στο Ομπερχάουζεν – Χέρτα ( 1,65) για την Β΄Γερμανίας ενώ η Ναντ λογικά θα επικρατήσει της Τρουά ( 1,85) για την Β΄Γαλλίας.

Τέλος υπάρχουν και δύο ματς για το Ασιατικό κύπελλο στο Κατάρ ( Ιορδανία – Συρία και Σαουδική Αραβία – Ιαπωνία ). Δύσκολες προβλέψεις σε μία άγνωστη σε πολλούς μας διοργάνωση. Όποιος έχει έμπνευση ποντάρει πάντως.

  • Καλά κέρδη και τα ξαναλέμε αύριο Τρίτη  στο μπλογκ μας για το στοίχημα.
  • Τα λέμε αναλυτικά για το στοίχημα με προβλέψεις  στον Athletic Radio 104,2 στην πρωίνή μας εκπομπή 7-8  ΄Σπορ Τύπος΄ κάθε μέρα. Περισσότερα για το στοίχημα επίσης στην καθημερινή εκπομπή στο ΄Γήπεδο του Αθλέτικ΄  18.00-20.00 με το Athletic Bet.

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook