Ίσα ίσα μια τριαδούλα…..

Μόλις τρία ματς περιλαμβάνει το ποδοσφαιρικό κουπόνι της Πέμπτης. Στην χώρα μας για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου ο Ατρόμητος είναι το φαβορί με τον Διαγόρα Ρόδου ( 19.00) και ο άσος φυσιολογικά είναι χαμηλά στο 1,35. Για την φάση των ’16′  του Ιταλικού Κυπέλλου η πρωτοπόρος του Καμπιονάτο Μίλαν έχει λογικά τον πρώτο λόγο […]

Μόλις τρία ματς περιλαμβάνει το ποδοσφαιρικό κουπόνι της Πέμπτης.

Στην χώρα μας για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου ο Ατρόμητος είναι το φαβορί με τον Διαγόρα Ρόδου ( 19.00) και ο άσος φυσιολογικά είναι χαμηλά στο 1,35.

Για την φάση των ’16′  του Ιταλικού Κυπέλλου η πρωτοπόρος του Καμπιονάτο Μίλαν έχει λογικά τον πρώτο λόγο υποδεχόμενη την Μπάρι που καίγεται περιοσσότερο για να αποφύγει τον υποβιβσαμό. Μόλις 1,20 πληρώνει ο άσος, η ισοπαλία βρίσκεται στο 5,00 και το 2 στο 8,50. Άσος και over μια αναμενόμενη επιλογή.

Στο Ισπανικό κύπελλο για την προημιτελική φάση το ντέρμπι της Μαδρίτης ανάμεσα σε Ατλέτικο και Ρεάλ ξεχωρίζει. Είναι η ρεβάνς του 3-1 υπέρ της Βασίλισσας στο ”Μπερναμπέου”. Λείπει ο Αγουέρο από τους γηπεδούχους, και σίγουρα μετά και το σκορ του α΄αγώνα η Ρεάλ είναι το φαβορί για την πρόκριση αλλά δύσκολα θα φύγει με το διπλό. 4,00 δίνει η νίκη των γηπεδούχων, 3,60 το Χ και 1,60 η επικράτηση της ομάδας του Μουρίνιο. Προτείνουμε over.

  • Καλό ταμείο και κρατάμε στοιχηματικές δυνάμεις για το Π/Σ/Κ που έρχεται με ορυμαγδό αγώνων και πληθώρα επιλογών.
  • Τα λέμε αναλυτικά για το στοίχημα με προβλέψεις  στον Athletic Radio 104,2 στην πρωίνή μας εκπομπή 7-8  ΄Σπορ Τύπος΄ κάθε μέρα. Περισσότερα για το στοίχημα επίσης στην καθημερινή εκπομπή στο ΄Γήπεδο του Αθλέτικ΄  18.00-20.00 με το Athletic Bet.

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook