Σαββατιάτικο κουπόνι γεμάτο δράση για καλά κέρδη…..

Κουπόνι που όταν το απλώσεις γίνεται σεντόνι το Σάββατο με αγώνες από κάθε γωνιά της Ευρώπης αλλά και του πλανήτη. Ας τα δούμε αναλυτικά και ας κάνουμε και τις προβλέψεις μας! Στο Αγγλικό πρωτάθλημα η πιο σημαντική μάχη είναι στο ‘Μολινό’ όπου η προτελευταία Γουλβς φιλοξενεί την Λίβερπουλ.  Δύσκολο στοιχηματικά το ματς αλλά το διπλό […]

Κουπόνι που όταν το απλώσεις γίνεται σεντόνι το Σάββατο με αγώνες από κάθε γωνιά της Ευρώπης αλλά και του πλανήτη.

Ας τα δούμε αναλυτικά και ας κάνουμε και τις προβλέψεις μας!

Στο Αγγλικό πρωτάθλημα η πιο σημαντική μάχη είναι στο ‘Μολινό’ όπου η προτελευταία Γουλβς φιλοξενεί την Λίβερπουλ.  Δύσκολο στοιχηματικά το ματς αλλά το διπλό του 2,05 είναι μια καλή επιλογή. Πέρυσι 0-0. Στα άλλα ματς του Σαββάτου η Μάντσεστερ Γ. λογικά δεν θα έχει πρόβλημα με την Μπέρμιγχαμ ( 1,15) όπως και η Αρσεναλ με την Γουϊγκαν ( 1,15). Δύσκολο  το Μπλάκπουλ – Σάντερλαντ με την νίκη των γηπεδούχων να πληρώνει 2,30, η ισοπαλία 3,20 ενώ το 2  βρίσκεται στο 2,50. Ενδιαφέρουσα η αναμέτρηση Αστον Βίλα – Μάνστεστερ Σ. με τους φιλοξενούμενους να είναι φέτος ομάδα για τίτλο ( 3,20 το πιθανό Χ ) . Ντέρμπι ανοικτό σε κάθε αποτέλεσμα το Νιουκάστλ – Τότεναμ(2,70 ο άσος, 3,20 η ισοπαλία και 2,15 το διπλό ) .

21η αγωνιστική στην Ιταλία με τρία ματς στο κουπόνι του Σαββάτου. Η Παλέρμο είναι το φαβορί με την Μπρέσια ( 1,35) , όπως και η Ρόμα με την Κάλιαρι ( 1,40)  ενώ το Πάρμα – Κατάνια προσφέρεται για Χ ( 3,10).

Για την 19η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα το Αννόβερο – Σάλκε δεσπόζει. 2,65 ο άσος, 3,20 το Χ και 2,65 το διπλό. Η Ντόρτμουντ καλπάζει και λογικα θα κερδίσει την Στουτγκάρδη ( 1,45). Πιθανή και η νίκη και το over για την Μπάγερν με την Καϊζερσλάουτερν (1,15) .

Στην Ισπανία για την 20η αγωνιστική τρία ματς το Σάββατο. Η  Σεβίλλη είναι σε καλή κατάσταση και υποδεχόμενη την Λεβάντε έχει τον πρώτο λόγο (1,30) . Η Μπαρτσελόνα αναμένεται να δώσει μια ακόμα παράσταση με την Σανταντερ ( 1,15). Φαβορί και η Βαλένθια με την Μάλαγα ( 1,40) αλλά οι φιλοξενούμενοι έχουν κάνει καλές μεταγραφές και δεν θα παραδοθούν αμαχητί.

Από τα άλλα ματς του κουπονιού το Σάββατο προτείνουμε τον άσο στο Λανς – Καέν για το Σαμπιονά ( 1,95) και της Λέστερ επί της Μίλγουολ ( 1,60) για την Τσάμπιονσιπ της Αγγλίας.  Ακόμα το Χ στο Πεσκάρα – Έμπολι ( 2,85) και στο Φροζινόνε – Πιατσέντζα ( 2,90) για την Β΄Ιταλίας. Ακόμα το over στο Ακρινγκτον – Χέρεφορντ και τον άσο στο Κρίσταλ Π. – Μπρίστολ ( 1,85).

  • Σε εξέλιξη και το Ασιατικό κύπελλο στο Καταρ μια διοργάνωση πάντως που δεν μας συγκινεί στοιχηματικά.
  • Καλά κέρδη και τα ξαναλέμε αύριο Κυριακή στο μπλόγκ μας με επίσης πολλά ματς για το στοίχημα.
  • Τα λέμε αναλυτικά για το στοίχημα με προβλέψεις στον Athletic Radio 104,2  το μεσημέρι του Σαββάτου  13.00-18.00 με την εκπομπή Athletic Live. Καλή μπάλα !!

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook