Κυριακή με πλούσιο κουπόνι αλλά χωρίς το μεγάλο ντέρμπι…..

Πλούσιο όπως πάντα το κουπόνι της Κυριακής με αγώνες από όλη την Ευρώπη. Ας τα δούμε όμως πιο αναλυτικά και ας κάνουμε και τις καθιερωμένες προβλέψεις μας για να πάτε ταμείο ! ! Οι προβλέψεις μας το Σάββατο πήγαν αρκετά καλά με ποσοστό κοντά στο 100% και αν μας διαβάζατε προσεχτικά και μας ακούγατε θα […]

Πλούσιο όπως πάντα το κουπόνι της Κυριακής με αγώνες από όλη την Ευρώπη.

Ας τα δούμε όμως πιο αναλυτικά και ας κάνουμε και τις καθιερωμένες προβλέψεις μας για να πάτε ταμείο ! !

  • Οι προβλέψεις μας το Σάββατο πήγαν αρκετά καλά με ποσοστό κοντά στο 100% και αν μας διαβάζατε προσεχτικά και μας ακούγατε θα πηγαίνατε ταμειο! !

Στο Αγγλικό πρωτάθλημα το μοναδικό Κυριακάτικο ματς διεξάγεται στο ‘Ιγουντ Παρκ’ ανάμεσα σε Μπλάκμπερν και Γουεστ Μπρομ. Προτείνουμε άσο με απόδοση 2,05.

Συνέχεια στην 21η αγωνιστική στην Ιταλία με την Μίλαν να παίζει εντός έδρας και τους διώκτες της μακριά από τα γήπεδά τους. Οι ΄ροσονέρι’ είναι το φαβορί με την Τσεζένα στο Μιλάνο ( 1,15). Η δεύτερη Νάπολι αγωνίζεται στο Μπάρι με την ουραγό της βαθμολογίας ( 1,95 το διπλό ) ενώ η ισόβαθμή της Λάτσιο παίζει στην Μπολόνια. Δύσκολο ματς ( 2,60 ο άσος, 3,00 το Χ και 2,30 το 2 ) και αποφεύγουμε τις προβλέψεις. Η φορμαρισμένη Ιντερ αγωνίζεται εκτός έδρας με την Ουντινέζε που είναι δυνατή στην έδρα της ( πιαθνό πάντως και με καλή απόδοση το διπλό του 2,00). Μεγάλο ματς το Σαμπντόρια – Γιουβέντους με το under μια καλή επιλογή.

Στην Γερμανία για την 19η αγωνιστική δύο ματς την Κυριακή με την ουραγό Γκλάντμπαχ να παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά για παραμονή φιλοξενώντας την Λεβερκούζεν που έχει τον πρώτο λόγο πάντως για την νίκη (1,80). Στην άλλη αναμέτρηση Χόφενχάϊμ – Σαν Πάουλι οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί ( 1,50 ο άσος, 3,55 το Χ και 5,00 το διπλό).

Στην Ισπανία για την 20η αγωνιστική στα ματς της Κυριακής η δυνατή αλλά αναξιόπιστη στην έδρα της Χετάφε υποδέχεται την Εσπανιόλ που είναι πέμπτη. Προτείνουμε Χ με απόδοση 3,20. Δύσκολο για ποντάρισμα το παιγνίδι Σαραγόσα – Λα Κορούνια ( 1,90 ο άσος. 3,25 το Χ και 3,15 το διπλό ). Πιθανός ο άσος στο Βιγιαρεάλ – Σοσιεδάδ ( 1,45) ενώ σκορ και θέαμα θέλει η Ρεάλ με την Μαγιόρκα ( 1,40).

Ακόμα προτείνουμε το Χ στο ΚΠΡ – Κόβεντρι ( Τσάμπιονσιπ με απόδοση 3,75), τον άσο στο Κόρδοβα – Χιρόνα ( Β΄Ισπανίας με απόδοση 1,90) αλλά και στο Γκροϊτερ Φίρτ – Ουνιόν ( Β΄Γερμανίας πληρώνει 1,75).

  • Καλά κέρδη και συνετό ποντάρισμα και τα ξαναλέμε αύριο με τα ματς της Δευτέρας στο μπλόγκ μας.
  • Καλή μπάλα και καλή τύχη !! Τα λέμε πιο αναλυτικά για το στοίχημα με προβλέψεις στον Athletic Radio 104,2  το μεσημέρι της Κυριακής 14.00-19.00 με την εκπομπή Athletic Live.

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook