Η στοιχηματική βδομάδα ξεκινά με μια επτάδα αγώνων στο κουπόνι….

Επτά αναμετρήσεις περιλαμβάνει το Δευτεριάτικο ποδοσφαιρικό κουπόνι. Ένα ματς από την Αγγλική Πρέμιερ Λιγκ, ένα αγώνα από το Ισπανικό Πρωτάθλημα, ένα αγώνα από το τουρκικό Πρωτάθλημα αλλά αγώνες από την δεύτερη κατηγορία σε Ελλάδα, Γερμανία, Γαλλία και Ιταλία. Πάμε να τα δούμε αναλυτικότερα. Στο ‘Ρίμποκ’ η κακή στα τελευταία ματς αλλά πάντα ψηλα στην βαθμολογία […]

  • Επτά αναμετρήσεις περιλαμβάνει το Δευτεριάτικο ποδοσφαιρικό κουπόνι. Ένα ματς από την Αγγλική Πρέμιερ Λιγκ, ένα αγώνα από το Ισπανικό Πρωτάθλημα, ένα αγώνα από το τουρκικό Πρωτάθλημα αλλά αγώνες από την δεύτερη κατηγορία σε Ελλάδα, Γερμανία, Γαλλία και Ιταλία. Πάμε να τα δούμε αναλυτικότερα.

Στο ‘Ρίμποκ’ η κακή στα τελευταία ματς αλλά πάντα ψηλα στην βαθμολογία Μπόλτον υποδέχεται την τέταρτη του πίνακα Τσέλσι για το Αγγλικό Πρωτάθλημα. 5,00 πληρώνει ο άσος, 3,50 το Χ και 1,50 το διπλό. Πέρυσι 0-4. Πιθανό και φέτος το διπλό.

Στην Πριμέρα η 20η αγωνιστική κλείνει με την αναμέτρηση Αθλέτικ Μπιλμπάο – Χέρκουλες. Οι Βάσκοι πάνε για Ευρωπαϊκή έξοδο και λογικά θα επικρατήσουν στο καυτό  ‘Σαν Μαμές’ . Ο άσος δίνει 1,60, το Χ  3,40  και το διπλό 4,40. Προτείνουμε άσο και over.

Για την Β΄ Ιταλίας η Νοβάρα που πάει για άνοδο θέλει το διπλό απέναντι στην αναγεννημένη τον τελευταίο καιρό Τριεστίνα που πάντως παραμένει χαμηλά.Το πιθανό διπλό πληρώνει 2,15 αλλά εμείς θα τολμήσουμε και θα προτείνουμε Χ με απόδοση 2,80.

Δύσκολο στοιχηματικά το Μπόχουμ – Άουε ( 1,70 ο άσος, 3,35 το Χ και 3,75 το 2 ) για την Β΄Γερμανίας ενώ η Καίσερισπορ λογικά θα επικρατήσει της Μπουγιουκσεχίρ(1,90) για την Τουρκία όπως και η Σπόρτινγκ Λ. της Μαρίτιμο (1,75) στην Πορτογαλία .

  • Καλό Ταμείο !! Άντε να ξεκινήσει με κέρδη η βδομάδα μας και τα ξαναλέμε αύριο Τρίτη  στο μπλογκ μας για το στοίχημα.
  • Το Σαββατοκύριακο πάντως τα πήγαμε περίφημα με σωστές προβλέψεις που άγγιξαν το 100%……Όσοι μας διάβασαν δεν έχασαν σίγουρα….
  • Τα λέμε αναλυτικά για το στοίχημα με προβλέψεις  στον Athletic Radio 104,2 στην πρωίνή μας εκπομπή 7-8  ΄Σπορ Τύπος΄ κάθε μέρα. Περισσότερα για το στοίχημα επίσης στην καθημερινή εκπομπή στο ΄Γήπεδο του Αθλέτικ΄ 18.00-20.00 με το Athletic Bet.

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook