Σεμνά και ταπεινά μετά το χθεσινό 100%……

Μετά την απόλυτη επιτυχία μας σε οτι σας είχαμε προτείνει χθές ( πέρασαν και οι έξι προτάσεις, 100% ποσοστό) συνεχίζουμε και σήμερα Τρίτη σεμνά και ταπεινά χωρίς έπαρση και ενθουσιασμό. Πολλά ματς , δύσκολες οι προβλέψεις για σήμερα και για να μην σας δίνουμε μασημένη τροφή θα κάνουμε την καταγραφή-ανάλυση  για τα πιο σημαντικά από […]

Μετά την απόλυτη επιτυχία μας σε οτι σας είχαμε προτείνει χθές ( πέρασαν και οι έξι προτάσεις, 100% ποσοστό) συνεχίζουμε και σήμερα Τρίτη σεμνά και ταπεινά χωρίς έπαρση και ενθουσιασμό.

Πολλά ματς , δύσκολες οι προβλέψεις για σήμερα και για να μην σας δίνουμε μασημένη τροφή θα κάνουμε την καταγραφή-ανάλυση  για τα πιο σημαντικά από τα 40 σημερινά ματς  και η τελική επιλογή είναι δική σας. Εμείς όταν έχουμε έμπνευση όπως χθες σας πάμε ταμείο, σήμερα θα το αποφύγουμε.

  • Πάντως τις προβλέψεις μας θα τις λέμε κάθε πρωϊ στην εκπομπή του Athletic Radio 104,2 ”Σπορ Τύπος”. Ακούστε μας 7-8 το πρωί και δεν θα χάσετε. Φυσικά τα πάντα για το στοίχημα και στην εκπομπη ‘Στο γήπεδο του Αθλέτικ’ κάθε απόγευμα 18.00-20.00 όπου με το ‘Αθλετικ BET’ σας πάμε ταμείο.

Σε εξέλιξη το Ασιατικό Κύπελλο με την διεξαγωγή των δύο ημιτελικών. Ιαπωνία – Ν.Κορέα σε Απω Ανατολίτικο φόντο  ( 2,35 η νίκη των Γιαπωνέζων , 2,90 το Χ και 2,65 το διπλό). Στο άλλο ματς Ουζμπεκιστάν – Αυστραλία ( 3,65 η νίκη των Ουζμπέκων, 3,00 το Χ και 1,85 η νίκη των Αυστραλών ).

Στην Πρέμιερ της Αγγλίας η Μάντσεστερ Γ είναι το φαβορί αν και παίζει εκτός έδρας με την Μπλάκπουλ ( 1,30 μόλις), επίσης η Αστον Βίλα με τον Μπεντ έχει ανέβει και μπορεί να πάρει θετικό αποτέλσμα από την Γουϊγκαν ( 2,80 ο άσος, 3,20 το Χ και 2,15 το διπλό ).

Απο τα άλλα ματς ξεχωρίζουν το Παλέρμο – Πάρμα για το Ιταλικό Κύπελλο ( 1,70 ο άσος, 3,20 το Χ και 4,00 το 2 ) αλλά και το Σάλκε – Νυρεμβέργη για το Γερμανικό Κύπελλο ( 1,50 ο άσος, 3,50 το Χ και 5,00 το διπλό ).   Επίσης στο ποδοσφαιρικό κουπόνι της Τρίτης υπάρχουν πολλά ματς από τα μικρότερα πρωταθλήματα της Αγγλίας και της Σκωτίας.

  • Καλά κέρδη και με το καλό τα λέμε αύριο Τετάρτη !!

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook