Σε μια πεντάδα αγώνων ξεχωρίζει το Γιουβέντους – Ρόμα…….

Το δύσκολο στοιχηματικά τριήμερο ολοκληρώνεται με λίγα, αλλά και πάλι χωρίς να μας εμπνέουν,  ματς από Ευρώπη και Λατινική Αμερική. Ίσα – ίσα μία πενταδούλα αγώνων από τα κύπελλα Τουρκίας, Ιταλίας και Ολλανδίας. Ενώ υπάρχουν και δύο αγώνες εκτός Ευρώπης από τα προκριματικά του Κόπα Λιμπερταδόρες. Για το κύπελλο Ιταλίας και την προημιτελική του φάση […]

Το δύσκολο στοιχηματικά τριήμερο ολοκληρώνεται με λίγα, αλλά και πάλι χωρίς να μας εμπνέουν,  ματς από Ευρώπη και Λατινική Αμερική.

Ίσα – ίσα μία πενταδούλα αγώνων από τα κύπελλα Τουρκίας, Ιταλίας και Ολλανδίας. Ενώ υπάρχουν και δύο αγώνες εκτός Ευρώπης από τα προκριματικά του Κόπα Λιμπερταδόρες.

Για το κύπελλο Ιταλίας και την προημιτελική του φάση μεγάλο ματς διεξάγεται στο Τορίνο με την Γιουβέντους να διασταυρώνει τα αγωνιστικά της ξίφη με την Ρόμα. 2,20 δίνει ο άσος, 3,10 το Χ και 2,70 το διπλό. Ο αγώνας είναι νοκ άουτ. Ανοικτή η πρόκριση.

Για το κύπελλο της Τουρκίας η Φενερμπαχτσε είναι το φαβορί με αντίπαλο την Γκεντσερμπλιρλιγκί ( 1,30) όπως και ο Αγιαξ με την Μπρέντα για το Ολλανδικό Κύπελλο (1,20).

Για το Κόπα Λιμπερταδόρες και την προκριματική του φάση τα δύο ματς από την Λατινική Αμερική που βρίσκονται στο ποδοσφαιρικό μας κουπόνι είναι : Σέρο Πορτένιο ( Παραγουάη )  – Πετάρε ( Βενεζουέλα ) με τον άσο να δίνει μόλις 1,25 , το Χ 4,50 και το 2 να έχει απόδοση 7,75 και Μπολιβάρ ( Βολιβία με προπονητή τον γνωστό μας Γκιγιέρμε Ογιος !! ) – Ουνιόν Εσπανιόλα ( Χιλής ) με τον άσο να δίνει 1,80 , την ισοπαλία 3,20 και το 2 να έχει απόδοση 3,50.

  • Καλή τύχη και κρατήστε δυνάμεις διότι έρχεται Π/Σ/Κ με πληθώρα επιλογών για καλό συνετό και αποδοτικό ποντάρισμα !!
  • Τα λέμε πάλι αύριο Παρασκευή στο blog μας με τα πάντα όλα από το στοίχημα ενώ μην λησμονάτε οτι τις προβλέψεις μας τις λέμε πάντα κάθε πρωϊ στην εκπομπή του Athletic Radio 104,2 ‘Σπορ Τύπος’. Ακούστε μας 7-8 το πρωί και θα πάτε ταμείο. Φυσικά τα πάντα για το στοίχημα και στην εκπομπη ‘Στο γήπεδο του Αθλέτικ’ κάθε απόγευμα 18.00-20.00 όπου με το ‘Αθλετικ BET’ σας ενημερώνουμε και σας κατευθύνουμε προς το κέρδος.

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook