Ντέρμπι κορυφής Λεβερκούζεν – Αννόβερο στην Μπουντεσλίγκα….

Την Παρασκευή μόλις 15 είναι οι ποδοσφαιρικοί αγώνες στο κουπόνι. Πιο κάτω βρίσκονται οι στοιχηματικές επιλογές μας αναλυτικά. Πάντως πλούσιο είναι το ποδοσφαιρικό κουπόνι το Σάββατοκύριακο με αγώνες από όλα τα μήκη και πλάτη της Ευρώπης και όχι μόνο!! Σήμερα, Παρασκευή, υπάρχουν ματς από Μπουντεσλίγκα, Ολλανδία, Πορτογαλία και το Βέλγιο αλλά και από τις χαμηλότερες […]

Την Παρασκευή μόλις 15 είναι οι ποδοσφαιρικοί αγώνες στο κουπόνι. Πιο κάτω βρίσκονται οι στοιχηματικές επιλογές μας αναλυτικά. Πάντως πλούσιο είναι το ποδοσφαιρικό κουπόνι το Σάββατοκύριακο με αγώνες από όλα τα μήκη και πλάτη της Ευρώπης και όχι μόνο!!

Σήμερα, Παρασκευή, υπάρχουν ματς από Μπουντεσλίγκα, Ολλανδία, Πορτογαλία και το Βέλγιο αλλά και από τις χαμηλότερες κατηγορίες της Γερμανίας, Αγγλίας, Ιταλίας και Ισπανίας, Ακόμα εκτός Ευρώπης από το Μεξικό και το Ασιατικό κύπελλο.

Στο Γερμανικό πρωτάθλημα και την 20η αγωνιστική στο μοναδικό αγώνα της Παρασκευής η δεύτερη στην βαθμολογία Λεβερκούζεν υποδέχεται το τρίτο Αννόβερο στο ντέρμπι κορυφής . Ο άσος δίνει 1,45, το Χ  3,85  και το διπλό 4,85. Χαμηλά ο άσος που αν θα έρθει πάντως δεν θα είναι  τόσο εύκολος.

Στα άλλα ματς η μέτρια Εμπολι υποδέχεται την Βαρέζε που πάει για άνοδο ( 2,25 ο άσος , 2,80 το Χ και 2,80 το 2 για την Β΄ Ιταλίας). Η Αλκορκόν είναι ομάδα έδρας και λογικά θα καταβάλλει την αντίσταση της Αλμπαθέτε ( 1,95 για την Β΄ Ισπανίας). Ντέρμπι ουράς στην Β΄Γερμανίας  Ομπερχάουζεν – Ιγκολσταντ ( 2,20 το 1, 3,25 η ισοπαλία και 2,55 το διπλό ). Δύσκολο στοιχηματικά το ματς Ζούλτε Β. – Γκενκ για το Βελγικό πρωτάθλημα  ( Ο άσος πληρώνει 2,80, το Χ  3,25  και το 2 έχει απόδοση 2,05). Λογικά θα κερδίσει η Ναϊμέγκεν την Χέρακλες στην Ολλανδία ( 1,65).

  • Τέλος για το Ασιατικό Κύπελλο διεξάγεται στο Κατάρ ο Μικρός Τελικός ανάμεσα σε Ουζμπεκιστάν και Ν.Κορέα ( 5,00 η νίκη των Ουζμπέκων, 3,50 το Χ και 1,50 η νίκη των Ν.Κορεατών που είναι το φαβορί για την 3η θέση ). Αύριο ( Σάββατο 29-1) ο Τελικός Ιαπωνία – Αυστραλία.
  • Τα λέμε αναλυτικά για το στοίχημα με προβλέψεις στον Athletic Radio 104,2 το μεσημέρι του Σαββάτου και της Κυριακής με τις εκπομπές Athletic Live γύρω στις 14.00 και μέχρι αργά το απόγευμα. Φυσικά αναλυτικά για το στοίχημα με καθημερινές προβλέψεις στην εκπομπή 7-8  ΄Σπορ Τύπος΄ κάθε πρωϊ ( εκτός Σαββάτου και Κυριακής ) . Περισσότερα για το στοίχημα επίσης στην καθημερινή εκπομπή (εκτός Σαββάτου και Κυριακής επίσης  ) στο ΄Γήπεδο του Αθλέτικ΄  18.00-20.00 με το Athletic Bet.

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook