Σαββατιάτικο χορταστικό κουπόνι χωρίς πάντως το μεγάλο ντέρμπι…..

Το Σαββατιάτικο ποδοσφαιρικό Κουπόνι έχει αμέτρητες επιλογές και ευκαιρίες για κέρδος  με πολλούς αγώνες από κάθε γωνιά της Ευρώπης αλλά και του πλανήτη γενικότερα. Ας τα δούμε όπως πάντα αναλυτικά και ας κάνουμε και τις καθιερωμένες,  πάντα με σύνεση, προβλέψεις μας! Χθες όσοι μας διάβασαν και μας άκουσαν δεν έχασαν αφού και πάλι οι προβλέψεις […]

Το Σαββατιάτικο ποδοσφαιρικό Κουπόνι έχει αμέτρητες επιλογές και ευκαιρίες για κέρδος  με πολλούς αγώνες από κάθε γωνιά της Ευρώπης αλλά και του πλανήτη γενικότερα.

  • Ας τα δούμε όπως πάντα αναλυτικά και ας κάνουμε και τις καθιερωμένες,  πάντα με σύνεση, προβλέψεις μας!
  • Χθες όσοι μας διάβασαν και μας άκουσαν δεν έχασαν αφού και πάλι οι προβλέψεις μας ήταν σωστές. Μπορείτε να μας ακούτε στον Athletic Radio 104,2 τις καθημερινές κάθε πρωϊ 7-8 με τον  ‘SPORT Τύπο‘ και το απόγευμα 18.00-20.00 με το ‘Athletic Bet΄

Στο Αγγλικό πρωτάθλημα δεν υπάρχει δράση αυτό το Σ/Κ αλλά συνεχίζεται κανονικά το Κύπελλο της Αγγλίας με την φάση των ”32”. Όλοι οι αγώνες είναι νοκ άουτ και αν λήξουν  ισόπαλοι θα έχουμε επαναληπτικό στην αντίπαλη έδρα. Η πιο σημαντική μάχη είναι στο ‘Γκούντισον Παρκ’ όπου η Εβερτον φιλοξενεί την Τσέλσι. Δύσκολο στοιχηματικά το ματς αλλά το διπλό του 1,90 είναι μια καλή επιλογή. Στο πρωτάθλημα 1-1. Στα άλλα ματς του Σαββάτου η Μάντσεστερ Γ είναι το φαβορί με την Σαουθάμπτον εκτός έδρας ( 1,30) όπως και η Μπέρμιγχαμ με την Κόβεντρι ( 1,60). Αμφίρροπο το ματς Αστον Βίλα – Μπλάκμπερν ( 1,65 ο άσος, 3,35 το Χ και 4,00 το διπλό). Γενικά δύσκολες είναι οι επιλογές σε αγώνες κυπέλλου όπου ελλοχεύει ο κίνδυνος της έκπληξης και παραδοσιακά ο θεσμός του Κυπέλλου Αγγλίας ανέκαθεν ήταν ο θεσμός των εκπλήξεων.

Στο Καμπιονάτο για την 22η αγωνιστική απουσιάζει το μεγάλο ντέρμπι. Να θυμίσουμε οτι στην Ιταλία είχαμε και μεσοβδόμαδα αγώνες κυπέλλου που ίσως παίξουν  τον ρόλο τους με την κούραση που σίγουρα θα υπάρχει σε κάποιες ομάδες. Το Σάββατο δύο μόνο αγώνες υπάρχουν στο πρόγραμμα με την  τέταρτη Λάτσιο να φιλοξενεί την φορμαρισμένη  Φιορεντίνα ( 4 σερί αγώνες χωρίς ήττα ) . Ο άσος δίνει 2,00, το Χ 3,00 ενώ το 2 πληρώνει 3,20. Πέρυσι 1-1. Στο άλλο ματς η Κατάνια υποδέχεται την πρωτοπόρο Μίλαν που είναι το φαβορί για διπλό ( 1,70).

Για την 20η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα το Βέρντερ Βρ. – Μπάγερν ξεχωρίζει το δίχως άλλο αν και φέτος και οι δύο ομάδες απογοητεύουν. 4,25 ο άσος, 3,45 το Χ και χαμηλά με 1,60 το διπλό. Πέρυσι 2-3. Προτείνουμε και φέτος over. Απο τα άλλα ματς δύσκολο στοιχηματικά το Νυρεμβέργη – Αμβούργο ( 2,65 ο άσος, 3,35 το Χ και 2,10 το 2 ) ενώ η Ντόρτμουντ αγωνίζεται εκτός έδρας με την Βόλφσμπουργκ ( 1,80 το διπλό).

Στην Ισπανία για την 20η αγωνιστική υπάρχουν έξι ματς το Σάββατο. Η  Μπαρτσελόνα θέλει  και φυσικά μπορεί να κερδίσει την Χέρκουλες που την ταπείνωσε τον πρώτο γύρο (1,35). Η Σεβίλλη είναι σε καλή κατάσταση αλλά παίζει σε μία δύσκολη έδρα με την Λα Κορούνια ( 3,00 το 1 , 3,20 η ισοπαλία και 2,00 το 2). Ντέρμπι ουράς το Σοσιεδάδ – Αλμερία με τους γηπεδούχους να έχουν τον πρώτο λόγο ( 1,90) όπως και το Μάλαγα – Σαραγόσα ( 1.80).

  • Ολοκληρώνεται και το Ασιατικό κύπελλο στο Καταρ μια διοργάνωση πάντως που δεν μας συγκίνησε στοιχηματικά. Το Σάββατο στις 17.00 διεξάγεται ο τελικός Αυστραλία – Ιαπωνία. 2,45 η νίκη των Αυστραλών , 2,90 το Χ και 2,50 η νίκη των Ιαπώνων.
  • Καλό ταμείο και τα ξαναλέμε αύριο Κυριακή στο μπλόγκ μας με επίσης πάρα πολλά  ματς για το στοίχημα.
  • Τα λέμε αναλυτικά για το στοίχημα με προβλέψεις στον Athletic Radio 104,2 το μεσημέρι του Σαββάτου  14.00-19.00 με την μαραθώνια εκπομπή ΄Athletic Live΄. Καλή μπάλα και θέαμα !!

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook