Χορταστικό Κυριακάτικο κουπόνι και πάλι…..

Αρκετά χορταστικό  όπως πάντα συμβαίνει  το κουπόνι της Κυριακής με αγώνες με ενδιαφέρον από όλη την Ευρώπη. Ας τα δούμε όλα πιο αναλυτικά και καλό ταμείο σε όλους…!! Στην Αγγλία υπάρχουν και σήμερα ματς από το Κύπελλο και την φάση των ”32”. Όλοι οι αγώνες είναι νοκ άουτ και αν λήξουν  ισόπαλοι θα έχουμε επαναληπτικό […]

Αρκετά χορταστικό  όπως πάντα συμβαίνει  το κουπόνι της Κυριακής με αγώνες με ενδιαφέρον από όλη την Ευρώπη.

Ας τα δούμε όλα πιο αναλυτικά και καλό ταμείο σε όλους…!!

Στην Αγγλία υπάρχουν και σήμερα ματς από το Κύπελλο και την φάση των ”32”. Όλοι οι αγώνες είναι νοκ άουτ και αν λήξουν  ισόπαλοι θα έχουμε επαναληπτικό στην αντίπαλη έδρα. Το πιο σημαντικό  από τα ματς της Κυριακής είναι αναμέσα σε Φούλαμ και Τότεναμ στο μίνι Λονδρέζικο ντέρμπι. 2,70 ο άσος, 3,25 το Χ και 2,10 το διπλό. Στο πρωτάθλημα 1-2. Η Αρσεναλ είναι το μεγάλο φαβορί υποδεχόμενη την Χαντερσφιλντ ( 1,25).

Συνέχεια στην 22η αγωνιστική στην Ιταλία με την Ιντερ να παίζει εντός έδρας με την Παλέρμο με τις δύο ομάδες να έχουν κούραση από τα μεσοβδόμαδα ματς κυπέλλου που έδωσαν και προκρίθηκαν στους ‘4’ στην διαδικασία των πέναλτι ( 1,60 ο άσος). Πέρυσι 5-3. Και φέτος βλέπουμε over.  Η δεύτερη Νάπολι αγωνίζεται στο γήπεδό της με την Σαμπντόρια ( 1,50 η νίκη της ) ενώ η Ρόμα παίζει εκτός έδρας με την Μπολόνια ( 3,50 ο άσος, 3,20 το Χ και 1,80 το διπλό ). Η Γιουβέντους λογικά θα επικρατήσει της Ουντινέζε ( 1,95).

Στην Γερμανία για την 20η αγωνιστική δύο ματς την Κυριακή με την εκ των ουραγών Στουτγκάρδη να παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά για παραμονή φιλοξενώντας την Φράϊμπουργκ  (1,50). Στην άλλη αναμέτρηση Αϊντραχτ Φρ. – Γκλάντμπαχ οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί ( 1,90 ο άσος, 3,30 το Χ και 3,10 το διπλό).

Στην Ισπανία για την 21η αγωνιστική στα τρία μόλις  ματς της Κυριακής η Ατλέτικο Μ. υποδέχεται την Μπιλμπάο που είναι έκτη. Δύσκολο για ποντάρισμα το παιγνίδι με τον άσο να δίνει 1,70, το Χ 3,35 και το 2 να είναι στο  3,75. Πιθανό το διπλό στο Οσασούνα – Ρεάλ ( 1,20 μόλις) ενώ η Εσπανιόλ φιλοξενεί την Βιγιαρεάλ ( 2,20 ο άσος. 3,20 το Χ και 2,60 το διπλό ).

Από τα άλλα πρωταθλήματα ξεχωρίζουν το Μονακό – Μαρσέϊγ για το Σαμπιονα ( 2,90 ο άσος, 3,10 το  Χ και 2,05 το 2 ) και το Φενερμπαχτσέ – Τραμπζονσπόρ για την Τουρκία με τον άσο να δίνει 1,90.

  • Καλά κέρδη σε όλους σας και  ποντάρισμα με μέτρο όπως πάντα και τα ξαναλέμε αύριο με τα ματς της Δευτέρας στο μπλόγκ μας.
  • Τα λέμε πιο αναλυτικά για το στοίχημα με προβλέψεις στον Athletic Radio 104,2 το μεσημέρι της Κυριακής 14.00-18.00 με την εκπομπή ΄Athletic Live΄.

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook