Λίγα ματς και αυτή τη Δευτέρα στο κουπόνι…..

Όπως την προηγούμενη Δευτέρα έτσι και σήμερα μόλις επτά αναμετρήσεις  περιλαμβάνονται στο ποδοσφαιρικό κουπόνι. Έναν αγώνα από το Ισπανικό Πρωτάθλημα, ένα ματς από το τουρκικό Πρωτάθλημα αλλά και αγώνες από την δεύτερη κατηγορία σε Ελλάδα, Γερμανία, Γαλλία και Ιταλία. Πάμε να τα δούμε αναλυτικότερα και καλύ τύχη. Δύσκολες οι επιλογές πάντως και σήμερα. Στην Ισπανία […]

Όπως την προηγούμενη Δευτέρα έτσι και σήμερα μόλις επτά αναμετρήσεις  περιλαμβάνονται στο ποδοσφαιρικό κουπόνι. Έναν αγώνα από το Ισπανικό Πρωτάθλημα, ένα ματς από το τουρκικό Πρωτάθλημα αλλά και αγώνες από την δεύτερη κατηγορία σε Ελλάδα, Γερμανία, Γαλλία και Ιταλία. Πάμε να τα δούμε αναλυτικότερα και καλύ τύχη. Δύσκολες οι επιλογές πάντως και σήμερα.

Στην Ισπανία η 21η αγωνιστική κλείνει με την αναμέτρηση Σανταντέρ – Βαλένθια. Οι φιλοξενούμενοι είναι καυτοί αλλά οι γηπεδούχοι είναι καλοί στην έδρα τους. Ο άσος δίνει 2,85, το Χ  3,25  και το διπλό 2,00. Δύσκολο ματς για προβλέψεις.

Για την Β΄ Ιταλίας η Αταλάντα που πάει για άνοδο θέλει το διπλό απέναντι στην ουραγό Φροζινόνε που καίγεται για βαθμό ή βαθμούς .Το διπλό πληρώνει 1,90 , η ισοπαλία 3,00 και ο άσος 3,40.

Δύσκολο στοιχηματικά και το Αουγκσμπουργκ – Μπόχουμ ( 1,80 ο άσος, 3,40 το Χ και 3,25 το 2 ) για την Β΄ Γερμανίας ενώ η Εσκισεχιρσπορ υποδέχεται την Κονιασπόρ για την Τουρκία ( 1,65 δίνει το 1, 3,35 το Χ και 4,00 το 2) όπως και η Χάβρη την Σατορού ( 1,80 / 2,90/ 4,00) ματς ανοικτό σε κάθε αποτέλεσμα.

  • Καλό Ταμείο !! Άντε να ξεκινήσει καλά η βδομάδα μας και τα ξαναλέμε αύριο Τρίτη στο μπλογκ μας με περισσότερα για το στοίχημα.
  • Τα λέμε αναλυτικά για το στοίχημα με προβλέψεις, αν μας εμπνέει και το κουπόνι βέβαια, στον Athletic Radio 104,2 στην πρωίνή μας εκπομπή 7-8  ΄Σπορ Τύπος΄ κάθε μέρα. Περισσότερα για το στοίχημα επίσης στην καθημερινή εκπομπή στο ΄Γήπεδο του Αθλέτικ΄ 18.00-20.00 με το Athletic Bet.

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook