Ματς – πρόκληση για τον Άρη…..

Η μεγάλη ευρωπαϊκή ώρα για τον Αρη έφτασε. Η ομάδα του Γιάννη Μιχαλήτσου υποδέχεται σήμερα στις 19.00 ( μετάδοση από τον ΑΝΤ1) την Μάντσεστερ Σίτι των πολλών εκατομμυρίων ευρώ για τους ‘’32’’ του Γιουρόπα Λιγκ . Επιστροφή στη δράση όμως και για το Τσάμπιονς Λιγκ με την φάση των ΄΄16΄΄.Οι κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης αλήθεια […]

Η μεγάλη ευρωπαϊκή ώρα για τον Αρη έφτασε. Η ομάδα του Γιάννη Μιχαλήτσου υποδέχεται σήμερα στις 19.00 ( μετάδοση από τον ΑΝΤ1) την Μάντσεστερ Σίτι των πολλών εκατομμυρίων ευρώ για τους ‘’32’’ του Γιουρόπα Λιγκ . Επιστροφή στη δράση όμως και για το Τσάμπιονς Λιγκ με την φάση των ΄΄16΄΄.Οι κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης αλήθεια μας έλειψαν και στοιχηματικά όλο αυτό το διάστημα και πλέον οι Τρίτες και οι Τετάρτες μας θα έχουν έντονο άρωμα Ευρώπης .

Το κουπόνι της Τρίτης περιλαμβάνει εκτός της μάχης του Αρη , δύο σημαντικά ματς από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και πολλά ματς από τις μικρότερες ομάδες της  Αγγλίας, της Σκωτίας, ένα από το Βέλγιο αλλά και αγώνες από το Κόπα Λιμπερταδόρες.

Το ματς στο ΄΄Κ. Βικελίδης ΄΄ είναι δύσκολο για τον Άρη αφού η Μάντσεστερ Σίτι φέτος δεν αστειεύεται και είναι φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα. Οι ΄΄κιτρινόμαυροι΄΄ είναι πάνω από 40 χρόνια χωρίς ήττα εντός έδρας σε Ευρωπαϊκά ματς και θέλουν να συνεχίζουν το αήττητο αυτό σερί που είναι πλέον στα 24 παιγνίδια. Ο άσος δίνει 5,00, το Χ 3,50 και το διπλό 1,55. Δύσκολος αγώνας για τον Αρη.

Γ ια την φάση των ΄΄16΄΄του Τσ. Λιγκ πριν ποντάρουμε να λάβουμε υπόψη μας το γεγονός οτι οι ομάδες έχουν να παίξουν ευρωπαϊκά ματς πάνω από δύο μήνες και δεν γνωρίζουμε ακριβώς σε τι κατάσταση βρίσκονται. Η Βαλένθια φιλοξενεί την Σάλκε. Στο ΄΄Μεστάγια΄΄ οι ΄΄νυχτερίδες΄΄ έχουν τον πρώτο λόγο κόντρα στην Σάλκε που εντυπωσιάζει στην Ευρώπη φέτος. Ο άσος δίνει 1,55 , η ισοπαλία 3,50 και τοδιπλό 4,50. Η επιστροφή του Ραούλ στην Ισπανία σίγουρα αποτελεί είδηση σε όλα τα ισπανικα ΜΜΕ. Στον άλλο αγώνα η Μιλαν υποδέχεται την Τότεναμ που δεν θα έχει τον Μπεϊλ. Ο πιθανός άσος είναι χαμηλά στο 1,65 , το Χ πληρώνει 3,40 και το 2 έχει απόδοση 4,50.

Από τα άλλα ματς στην Τσάπμιονσιπ της Αγγλίας η Γουότφορντ είναι φαβορί κόντρα στην Πρέστον ( 1,50)  όπως και η Λίβινγκστον με την Εντρι ( 1,45) για την δεύτερη της Σκωτίας. Δύσκολο στοιχηματικά το Αμπερντιν – Μαδέργουελ για την Πρέμιερ της Σκωτίας ( 2,10 / 3,20 / 2,80 ) .

Για το Κόπα Λιμπερταδόρες ΄΄άχαστος΄΄ ο ασός  στο Βελέζ – Καράκας αλλά με χαμηλή απόδοση , μόλις 1,15. Φαβορί και η Τολίμα με την Γκουαρανί ( 1,40).

  • Πλούσιο το κουπόνι μας και καλά κέρδη σε όσους επιλέξουν να παίξουν και με το καλό τα λέμε αύριο με νεώτερα από στοίχημα !!
  • Οι προβλέψεις μας και τριαδούλες ραδιοφωνικά κάθε πρωϊ ( εκτός Πέμπτη ) στην εκπομπή του Athletic Radio 104,2 ΄Σπορ Τύπος΄. Ακούστε μας 7-8 το πρωί και δεν θα χάσετε. Φυσικά τα πάντα για το στοίχημα και στην εκπομπη ‘Στο γήπεδο του Αθλέτικ’ κάθε απόγευμα 18.00-20.00 όπου με το ‘Αθλετικ BET’ σας πάμε ταμείο.

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook