Ντέρμπι στην ΄Κοιλάδα του Ρουρ΄με την Ντόρτμουντ φαβορί…..

Την Παρασκευή μόλις 12 είναι οι αγώνες στο ποδοσφαιρικό κουπόνι. Πάντως πλούσιο είναι το ποδοσφαιρικό κουπόνι το Σάββατοκύριακο με σωρεία αγώνων και πληθώρα στοιχηματικών επιλογών…Ας τα δούμε αναλυτικά τα ματς της Παρασκευής! Σήμερα, Παρασκευή, όπως συνήθως , υπάρχουν ματς από την Μπουντεσλίγκα, Ολλανδία, Τουρκία, Πορτογαλία και το Βέλγιο αλλά και από τις χαμηλότερες κατηγορίες της […]

Την Παρασκευή μόλις 12 είναι οι αγώνες στο ποδοσφαιρικό κουπόνι. Πάντως πλούσιο είναι το ποδοσφαιρικό κουπόνι το Σάββατοκύριακο με σωρεία αγώνων και πληθώρα στοιχηματικών επιλογών…Ας τα δούμε αναλυτικά τα ματς της Παρασκευής!

Σήμερα, Παρασκευή, όπως συνήθως , υπάρχουν ματς από την Μπουντεσλίγκα, Ολλανδία, Τουρκία, Πορτογαλία και το Βέλγιο αλλά και από τις χαμηλότερες κατηγορίες της Γερμανίας, Αγγλίας, Ιταλίας και Ισπανίας, Ακόμα εκτός Ευρώπης από το Μεξικό.

Στο Γερμανικό πρωτάθλημα και την 21η αγωνιστική στο μοναδικό αγώνα της Παρασκευής βρίσκεται το ντέρμπι της ΄Κοιλάδας του Ρουρ’ ανάμεσα στην Ντόρτμουντ και την Σάλκε. Ντέρμπι μίσους που καθηλώνει τους πάντες. Φαβορί οι γηπεδούχοι που πάνε φουλ για τον τίτλο και έχουν ξεφύγει καθαρά στην μάχη της κορυφής . Ο άσος δίνει 1,55, το Χ  3,50  και το διπλό 4,75. Χαμηλά ο άσος που αν θα έρθει πάντως δεν θα είναι  τόσο εύκολος γιατί η Σάλκε θέλει βαθμό ή βαθμούς για να ανακάμψει βαθμολογικά αλλά και για να κόψει βαθμούς από την άσπονδο εχθρό της.

Στα άλλα ματς ο Αγιαξ έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στην Ντε Γκρααφτσαπ ( 1,10 μόλις) για το Ολλανδικό πρωτάθλημα όπως και η Μπουρσασπόρ με αντίπαλο την Σιβασπορ ( 1,30) για το Τουρκικό. Ρετζίνα – Πάντοβα αναμετρώνται σε ένα αμφίρροπο ματς  ( 1,90 ο άσος , 2,85 το Χ και 3,55 το 2 για την Β΄ Ιταλίας) ενώ η Χερέθ αγωνίζεται στην έδρα της με την Μπαρτσελόνα Β΄ ( 1,85 ο άσος για την Β΄ Ισπανίας). Στην Β΄Γερμανίας ξεχωρίζει το Φρανκφούρτη – Γκροϊτερ Φιρτ, δύο ομάδες που έχουν αξιόλογη πορεία φέτος στο πρωτάθλημα ( 2,50 το 1, 3,25 η ισοπαλία και 2,25 το διπλό ).Στο ματς Γάνδη – Λιρς για το Βελγικό πρωτάθλημα ( Ο άσος πληρώνει 1,20 μόλις  ) φαβορί οι γηπεδούχοι ξεκάθαρα.

  • Τα λέμε αναλυτικά για το στοίχημα με προβλέψεις στον Athletic Radio 104,2 το μεσημέρι του Σαββάτου και της Κυριακής με τις εκπομπές Athletic Live γύρω στις 14.00 και μέχρι αργά το απόγευμα. Φυσικά αναλυτικά για το στοίχημα με καθημερινές προβλέψεις στην εκπομπή 7-8  ΄Σπορ Τύπος΄ κάθε πρωϊ ( εκτός Σαββάτου και Κυριακής ) . Περισσότερα για το στοίχημα επίσης στην καθημερινή εκπομπή (εκτός Σαββάτου και Κυριακής επίσης  ) στο ΄Γήπεδο του Αθλέτικ΄  18.00-20.00 με το Athletic Bet.

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook