Το Σάββατο ξεχωρίζει για άσο και over το Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρ.

Το Σαββατιάτικο ποδοσφαιρικό Κουπόνι έχει για μια ακόμη φορά αμέτρητες επιλογές και ευκαιρίες για κέρδος με πολλούς αγώνες από τα κορυφαία και συναρπαστικότερα πρωταθλήματα της Ευρώπη αλλά και ματς από το Μεξικό. Ας τα δούμε όπως πάντα πιο αναλυτικά για να έχετε ένα καλό οδηγό για να πάτε και πάλι ταμείο. Μην λησμονάτε ότι μπορείτε […]

Το Σαββατιάτικο ποδοσφαιρικό Κουπόνι έχει για μια ακόμη φορά αμέτρητες επιλογές και ευκαιρίες για κέρδος με πολλούς αγώνες από τα κορυφαία και συναρπαστικότερα πρωταθλήματα της Ευρώπη αλλά και ματς από το Μεξικό.

  • Ας τα δούμε όπως πάντα πιο αναλυτικά για να έχετε ένα καλό οδηγό για να πάτε και πάλι ταμείο.
  • Μην λησμονάτε ότι μπορείτε να μας ακούτε στον Athletic Radio 104,2 τις καθημερινές κάθε πρωϊ 7-8 με τον  ‘SPORT Τύπο‘ και το απόγευμα 18.00-20.00 με το ‘Athletic Bet΄ για τα ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ για το στοίχημα.

Στο Αγγλικό Πρωτάθλημα η δεύτερη Αρσεναλ είναι το φαβορί αν και αγωνίζεται εκτός έδρας με την Νιουκάστλ που έχει αξιόλογη ομάδα φέτος. Το διπλό του 1,60 είναι μια καλή επιλογή. Στα άλλα ματς του Σαββάτου η Μάντσεστερ Γ έχει τον πρώτο λόγο στον εκτός έδρας αγώνα της με την Γουλφς ( 1,35). Αμφίρροπο το ματς Στόουκ – Σάντερλαντ ( 2,05 ο άσος, 3,10 το Χ και 3,00 το διπλό). Άσος λογικά το Τότεναμ – Μπόλτον ( 1,45).

Στο Καμπιονάτο για την 23η αγωνιστική απουσιάζει το μεγάλο ντέρμπι το Σάββατο. Στους  δύο μόνο αγώνες που υπάρχουν στο πρόγραμμα η Ουντινέζε παίζει με την Σαμπντόρια .Ο άσος δίνει 1,55 μόλις , το Χ 3,25 ενώ το 2 πληρώνει 5,00. Πέρυσι 2-3. Στο άλλο ματς η Κάλιαρι υποδέχεται την πρωτοπόρο Γιουβέντους που ακόμα ψάχνεται ( 2,55 ο άσος, 3,10 το Χ και 2,30 το διπλό ).

Για την 21η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα το ματς για την ουρά Γκλάντμπαχ – Στουτγκάρδη ξεχωρίζει το δίχως άλλο στην μάχη για την παραμονή. 2,45 ο άσος, 3,30 το Χ και 3,30 το διπλό. Πέρυσι 0-0. Απο τα άλλα ματς δύσκολο στοιχηματικά το Αννόβερο – Βόλφσμπουργκ ( 2,20 ο άσος, 3,30 το Χ και 2,55 το 2 ) ενώ η Μπάγερν αγωνίζεται στην Κολωνία και είναι το φαβορί ( 1,35 το διπλό). Συναρπαστικό αναμένεται και το ματς Μάϊντζ – Βέρντερ με το Over μια καλή επιλογή.

Στην Ισπανία για την 21η αγωνιστική υπάρχουν επτά ματς το Σάββατο. Η  Μπαρτσελόνα θέλει  και φυσικά μπορεί να κερδίσει την Ατλέτικο Μ. στο ΄ Καμπ Νου΄ ( 1,30 ο άσος ) ίσως στο πιο ενδιαφέρον ματς του Σαββάτου . Λογικά άσος και over. Η Μπιλμπάο είναι σε καλή κατάσταση και λογικά θα καταβάλλει την αντίσταση της Χιχόν ( 1,60 η νίκη των Βάσκων ) . Αμφίρροπη η αναμέτρηση Αλμερία – Εσπανιόλ ( 2,30 το 1 , 3,20 η ισοπαλία και 2,45 το 2). Στο Βιγιαρεάλ – Λεβάντε οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο ( 1,20) όπως και στο Οσασούνα – Μαγιόρκα ( 1.95).

Τέλος στο Σαμπιονά ξεχωρίζει το ματς Ρεν – Παρί Σ.Ζ ( 2,25 / 3,00 / 2,70 ) που είναι ανοικτό σε κάθε αποτέλεσμα. Πέρυσι 1-0.

  • Καλό ταμείο και τα ξαναλέμε αύριο Κυριακή στο μπλόγκ μας με επίσης πάρα πολλά  ματς για το στοίχημα.
  • Τα λέμε αναλυτικά για το στοίχημα με προβλέψεις στον Athletic Radio 104,2 το μεσημέρι του Σαββάτου  13.00-17.15 με την εκπομπή ΄Athletic Live΄ με πάρα πολύ όμως ΄Athletic Bet ΄. Καλή μπάλα και θέαμα !!

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook