Λίγα ματς αλλά αρκετά πονηρά στο κουπόνι της Δευτέρας….

Όπως κάθε  Δευτέρα έτσι και σήμερα μόλις έξι αναμετρήσεις περιλαμβάνονται στο ποδοσφαιρικό κουπόνι. Πονηρά πάντως ματς. Ένας αγώνας από το ελληνικό πρωτάθλημα της Football League και αγώνες από την δεύτερη κατηγορία σε Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία και Ιταλία αλλά και το αγγλικό Λιγκ Τρόφι. Πάμε να τα δούμε αναλυτικότερα αν και λίγα και καλή τύχη σε […]

Όπως κάθε  Δευτέρα έτσι και σήμερα μόλις έξι αναμετρήσεις περιλαμβάνονται στο ποδοσφαιρικό κουπόνι. Πονηρά πάντως ματς.

Ένας αγώνας από το ελληνικό πρωτάθλημα της Football League και αγώνες από την δεύτερη κατηγορία σε Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία και Ιταλία αλλά και το αγγλικό Λιγκ Τρόφι.

Πάμε να τα δούμε αναλυτικότερα αν και λίγα και καλή τύχη σε όλους σας. Δύσκολες οι επιλογές πάντως και σήμερα.

Στην Ισπανία και την δεύτερη κατηγορία της η φορμαρισμένη Θέλτα είναι το φαβορί κόντρα στην Νουμάνθια ( Ο άσος δίνει 1,70 ) . Πέρυσι 1-2.

Για την Β΄ Ιταλίας η δυνατή Λιβόρνο θέλει το εντός έδρας τρίποντο απέναντι στην Βιτσέντζα πουδεν είναι καλή εκτός έδρας . Το διπλό πληρώνει 4,30 , η ισοπαλία 3,00 και ο άσος 1,70.

Δύσκολο στοιχηματικά και το Μόναχο 1860 – Φορτούνα Ντ. ( 1,95 ο άσος, 3,20 το Χ και 3,05 το 2 ) για την Β΄ Γερμανίας ( πέρυσι 2-2) ενώ η ντεφορμέ Τουρ φιλοξενεί την Εβιάν που πάει για άνοδο ( 2,35 / 2,85 / 2,65 ) για την Β΄Γαλλίας ματς ανοικτό σε κάθε αποτέλεσμα αν και το διπλό έχει καλή απόδοση.

Για την ελληνική Football League ο Εθνικός Αστέρας υποδέχεται τον δυνατό φέτος Διαγόρα που έρχεται από ματς κυπέλλου την Πέμπτη αλλά και μαστίζεται από οικονομικά προβλήματα. 1,75 δίνει ο άσος, η ισοπαλία 3,00 και η νίκη του Διαγόρα 3,55.

Για το Αγγλικό Λιγκ Τρόφι τέλος η Εξετερ αγωνίζεται με την Μπρεντφορντ ( 2,05 ο άσος).

  • Καλό Ταμείο σε όλους μας  !! Άντε να ξεκινήσει καλά η στοιχηματική βδομάδα μας και τα ξαναλέμε αύριο Τρίτη στο μπλογκ μας με περισσότερα για το στοίχημα.
  • Τα λέμε αναλυτικά για το στοίχημα με προβλέψεις, αν μας εμπνέει και το κουπόνι βέβαια, στον Athletic Radio 104,2 στην πρωίνή μας εκπομπή 7-8  ΄Σπορ Τύπος΄ κάθε μέρα. Περισσότερα για το στοίχημα επίσης στην καθημερινή εκπομπή στο ΄Γήπεδο του Αθλέτικ΄ 18.00-20.00 με το Athletic Bet.

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook