Επιστροφή στο κουπόνι με λίγα ματς χαμηλότερων κατηγοριών….

Την Παρασκευή επιστρέφουμε στο ποδοσφαιρικό κουπόνι, μετά την ξεκούραση της Πέμπτης, με μόλις 15 αγώνες χωρίς ιδιαίτερο και πάλι ενδιαφέρον. Πάντως γεμάτο είναι το κουπόνι το Σάββακύριακο με πάρα πολλά ματς και αμέτρητες επιλογές… Ας δούμε όμως πρώτα αναλυτικά τα ματς της Παρασκευής και έπεται συνέχεια αύριο και μεθαύριο! Σήμερα, Παρασκευή υπάρχουν λίγα ματς από […]

Την Παρασκευή επιστρέφουμε στο ποδοσφαιρικό κουπόνι, μετά την ξεκούραση της Πέμπτης, με μόλις 15 αγώνες χωρίς ιδιαίτερο και πάλι ενδιαφέρον. Πάντως γεμάτο είναι το κουπόνι το Σάββακύριακο με πάρα πολλά ματς και αμέτρητες επιλογέςΑς δούμε όμως πρώτα αναλυτικά τα ματς της Παρασκευής και έπεται συνέχεια αύριο και μεθαύριο!

Σήμερα, Παρασκευή υπάρχουν λίγα ματς από τις χαμηλότερες κατηγορίες της Γερμανίας, Αγγλίας, Ιταλίας Ισπανίας και Ολλανδίας αφού λόγω των πολλών φιλικών αγώνων των εθνικών ομάδων την Τετάρτη δεν υπάρχουν ματς από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα σήμερα αλλά από αύριο κανονικά. Ακόμα εκτός Ευρώπης βρίσκουμε και ένα ματς από την Αργεντινή όπου ξεκινά το Κλαουσούρα.

Για την δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας και την 22η αγωνιστική τρία είναι τα ματς της Παρασκευής. Σούπερ ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στη δεύτερη Αουγκσμπουργκ με την τέταρτη Ντουϊσμπουργκ στην μάχη της ανόδου. Δύσκολο ματς στοιχηματικά. Ο άσος δίνει 1,85, το Χ  3,25  και το διπλό 3,25. Η Ουνιόν υποδέχεται την Οσναμπρικ που είναι τραγική εκτός εδρας. Χαμηλά ο άσος μόλις στο 1,70. Στο Ομπερχάουζεν – Πάντερμπορν δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί με τους γηπεδούχους πάντως να είναι σε δυσκολότερη βαθμολογική θέση. 2,35 ο άσος, 3,25 το Χ και 2,35 το 2.

Στα άλλα ματς, για την Β΄ Ιταλίας η πρωτοπόρος Αταλάντα φιλοξενεί την τρίτη Σιένα σε ένα μεγάλο ντέρμπι κορυφής και σε ένα αμφίρροπο στοιχηματικά ματς ( 2,00 ο άσος , 2,70 το Χ και 3,50 το 2) ενώ η Γρανάδα αγωνίζεται στην έδρα της με την εκ των ουραγών Αλμπαθέτε ( 1,45 χαμηλά φυσιολογικά ο άσος για την Β΄ Ισπανίας). Στην Β΄ Ολλανδίας ξεχωρίζουν τα ματς για την ουρά Ντε Μπος – Απελντορν ( 1,50 / 3,50/ 5,00)  και Τελ Σταρ – Φορτούνα Σιτάρντ ( 1,65 / 3,30 / 4,10 ) . Στο ματς Μπερτόν – Τσεστερφιλντ για την Β΄Αγγλίας οι μεν γηπεδούχοι πάνε για σωτηρία οι δε φιλοξενούμενοι για άνοδο ( Ο άσος πληρώνει 2,50, η ισοπαλία 3,25 και το διπλό 2,25 ). Δύσκολο ματς αφού τα κίνητρα είναι σημαντικά για αμφότερες τις ομάδες.

Για το Κλαουσούρα της Αργεντινής και την  πρώτη αγωνιστική η Εστουντιάντες φιλοξενεί την Νιουελς Ολντ Μποίς με την νίκη των γηπεδούχων να δίνει 1,55.

  • Τα λέμε αναλυτικά για το στοίχημα με προβλέψεις στον Athletic Radio 104,2 το μεσημέρι του Σαββάτου και της Κυριακής με τις εκπομπές Athletic Live γύρω στις 14.00 και μέχρι αργά το απόγευμα. Φυσικά αναλυτικά για το στοίχημα με καθημερινές προβλέψεις στην εκπομπή 7-8  ΄Σπορ Τύπος΄ κάθε πρωϊ ( εκτός Σαββάτου και Κυριακής ) . Περισσότερα για το στοίχημα επίσης στην καθημερινή εκπομπή (εκτός Σαββάτου και Κυριακής επίσης  ) στο ΄Γήπεδο του Αθλέτικ΄  18.00-20.00 με το Athletic Bet.

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook