Η πόλη του Mάντσεστερ στο πόδι….

Με το ντέρμπι του Μάντσεστερ μεταξύ Γιουνάϊτεντ και Σίτι να ξεχωρίζει συνεχίζεται το ποδοσφαιρικό κουπόνι το Σάββατο που όπως κάθε φορά έχει για μια ακόμη φορά αμέτρητες επιλογές και ευκαιρίες για κέρδος. Περιλαμβάνει πολλούς αγώνες από τα κορυφαία και συναρπαστικότερα πρωταθλήματα της Ευρώπς αλλά και ματς από την Αργεντινή και το Μεξικό. Ας τα δούμε […]

Με το ντέρμπι του Μάντσεστερ μεταξύ Γιουνάϊτεντ και Σίτι να ξεχωρίζει συνεχίζεται το ποδοσφαιρικό κουπόνι το Σάββατο που όπως κάθε φορά έχει για μια ακόμη φορά αμέτρητες επιλογές και ευκαιρίες για κέρδος.

Περιλαμβάνει πολλούς αγώνες από τα κορυφαία και συναρπαστικότερα πρωταθλήματα της Ευρώπς αλλά και ματς από την Αργεντινή και το Μεξικό.

  • Ας τα δούμε όμως αναλυτικότερα για να έχετε ένα καλό οδηγό για να αποφύγετε τον κουβά. Να σας ενημερώσουμε ότι την βδομάδα που έρχεται ξαναμπαίνει στην ζωή μας το Τσάμπιονς Λιγκ και το Γιουρόπα Λιγκ οπότε οι ομάδες θα έχουν και εκεί στραμμένο στο βλέμμα τους.
  • Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να μας ακούτε στον Athletic Radio 104,2 τις καθημερινές κάθε πρωϊ 7-8 με τον  ‘SPORT Τύπο‘ και το απόγευμα 18.00-20.00 με το ‘Athletic Bet΄  για το στοίχημα και ανάλυση του κουπονιού της ημέρας.

Στο Αγγλικό Πρωτάθλημα όπως προαναφέραμε το ντέρμπι κορυφής μεταξύ της πρώτης Γιουνάϊτεντ και της τρίτης Σίτι στις 14.45 στο ‘’ Όλντ Τράφορντ’’ καθηλώνει τους πάντες. Πέντε βαθμοί χωρίζουν τις δύο ομάδες και η πόλη του Μάντσετσερ θα χωριστεί στα δύο. Ο άσος δίνει 1,65, η ισοπαλία πληρώνει 3,30 και το διπλό 4,40. Πέρυσι 4-3 και στον πρώτο γύρο 0-0. Η δεύτερη Αρσεναλ είναι το φαβορί στην έδρα της με την Γούλφς που είναι χαμηλά αλλά προέρχεται από την σημαντική νίκη με την Μάντσετσερ Γ. Ο άσος του 1,15 είναι πολύ χαμηλά . Στα άλλα ματς του Σαββάτου η ανεβασμένη Λίβερπουλ έχει τον πρώτο λόγο υποδεχόμενη την εκ των ουραγών Γουϊγκαν  ( 1,25). Αμφίρροπο το ματς Μπέρμιγχαμ Στόουκ ( 2,15 ο άσος, 3,20 το Χ και 2,70 το διπλό). Ντέρμπι με φόντο την Ευρώπη το Σάντερλαντ – Τότεναμ ( 2,25 το διπλό , πέρυσι 3-1).

Στο Καμπιονάτο για την 24η αγωνιστική δύο μόνο αγώνες υπάρχουν στο πρόγραμμα του Σαββάτου με το ματς Ρόμα – Νάπολι να ξεχωρίζει το δίχως άλλο. Οι Ρωμαίοι είναι στην έβδομη θέση όχι όμως πολλούς πόντους από το ανέβει ψηλότερα ενώ οι Ναπολιτάνοι φιγουράρουν στην δεύτερη θέση. Ο άσος δίνει 2,00  , το Χ 3,10 ενώ το 2 πληρώνει 3,10. Πέρυσι 2-1, στον πρώτο γύρο 2-0 υπέρ της Νάπολι.. Στο άλλο ματς η πρωτοπόρος  Μίλαν υποδέχεται την Πάρμα που ακόμα ψάχνει βαθμούς σωτηρίας ( 1,25 ο άσος).

Για την 22η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα το ματς για την ουρά Σαν Πάουλι –Γκλάντμπαχ ενδεχομένως θα αποβεί καθοριστικό στην μάχη για την παραμονή. 1,95 ο άσος, 3,30 το Χ και 3,00 το διπλό. Απο τα άλλα ματς δύσκολο στοιχηματικά το Βόλφσμπουργκ – Αμβούργο ( 2,20 ο άσος, 3,30 το Χ και 2,55 το 2 ) ενώ η Μπάγερν με την παράδοση υπέρ της υποδέχεται την Χοφενχαϊμ ( 1,30) .  Η πρωτοπόρος Ντόρτμουντ καίτοι αγωνίζεται εκτός έδρας με την Καϊζερσλάουτερν είναι το φαβορί ( 1,50 το διπλό). Συναρπαστικό αναμένεται και το Αϊντραχτ – Λεβερκούζεν με το Over μια καλή επιλογή.

Στην Ισπανία για την 23η αγωνιστική υπάρχουν τρία μόλις ματς το Σάββατο. Η  Μπαρτσελόνα θέλει και φυσικά μπορεί να κερδίσει την Χιχόν εκτός έδρας για να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της και να μεγαλώσει το ιστορικό ρεκόρ της ( 1,35 ) . Η Ατλέτικο Μ υποδέχεται την Βαλένθια ίσως στο πιο ενδιαφέρον ματς του Σαββάτου . 2,00 ο άσος, 3,20 η ισοπαλία και 3,00 το διπλό. Πέρυσι 4-1, στον πρώτο γύρο 1-1. Η Σανταντέρ δεν είναι σε καλή κατάσταση και θα προσπαθήσει να  καταβάλλει την σθεναρή αντίσταση της Σεββίλης ( 2,85/ 3,10 / 2,10 ) . Πέρυσι 1-5.

Τέλος στο Σαμπιονά ξεχωρίζει το  παραδοσιακό γειτονικό ντέρμπι Σεντ Ετιέν – Λυών ( 2,75 / 3,00 / 2,25 ) που είναι ανοικτό σε κάθε αποτέλεσμα. Πέρυσι 0-1.

  • Καλό ταμείο σε όλους σας και τα ξαναλέμε αύριο Κυριακή στο μπλόγκ μας με επίσης πάρα πολλά  ματς για το στοίχημα και προβλέψεις !!
  • Τα λέμε αναλυτικά για το στοίχημα με προβλέψεις στον Athletic Radio 104,2 το μεσημέρι του Σαββάτου  13.00-17.00 με την εκπομπή ΄Athletic Live΄ με πάρα πολύ όμως ΄Athletic Bet ΄. Καλή μπάλα και καλό θέαμα !!

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook