Σούπερ ντέρμπι Γιουβέντους – Ιντερ……

Χορταστικό και συνάμα ποιοτικό το κουπόνι και αυτής της Κυριακής με πολλούς σημαντικούς αγώνες με από όλη την Ευρώπη και όχι μόνο. Σούπερ ντέρμπι στο Τορίνο με την Γιουβέντους να αγωνίζεται με την Ιντερ. Για να τα δούμε όμως πιο αναλυτικά και καλό ταμείο σε όλους μας γιατί πρέπει ο κουβάς να αποτελέσει οριστικά μια μακρινή […]

Χορταστικό και συνάμα ποιοτικό το κουπόνι και αυτής της Κυριακής με πολλούς σημαντικούς αγώνες με από όλη την Ευρώπη και όχι μόνο. Σούπερ ντέρμπι στο Τορίνο με την Γιουβέντους να αγωνίζεται με την Ιντερ.

  • Για να τα δούμε όμως πιο αναλυτικά και καλό ταμείο σε όλους μας γιατί πρέπει ο κουβάς να αποτελέσει οριστικά μια μακρινή ανάμνηση …!!
  • Να σας υπενθυμίσουμε αυτό που γράφαμε και χθες οτι την βδομάδα που έρχεται ξαναρχίζει το Τσάμπιονς Λιγκ και το Γιουρόπα Λιγκ οπότε οι ομάδες θα σκέφτονται και τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις.

Στην Αγγλία για την Πρέμιερσιπ στο πρόγραμμα της Κυριακής υπάρχει μοναχά ένα ματς. Η ντεφορμέ αλλά πάντα ψηλά Μπόλτον υποδέχεται την κακή εκτός έδρας Εβερτον ( 2,50 ο άσος, 3,10 η ισοπαλία και 2,35 το διπλό) . Πέρυσι 3-2. Στον π΄ρωτο γύρο 1-1.

Συνέχεια στην 24η αγωνιστική στην Ιταλία με τη μάχη της Γιουβέντους με την Ιντερ να κεντρίζει το ενδιαφέρον των απανταχού ποδοσφαιρόφιλων. Μεγάλο κλασικό ντέρμπι ( 2,65 ο άσος, 3,10 το Χ και 2,25 το διπλό). Πέρυσι 2-1 και ισόπαλα τα ματς τα 2 προηγούμενα χρόνια. Στον πρώτο γύρο 0-0.  Στα υπόλοιπα ματς η τέταρτη Λάτσιο αγωνίζεται εκτός έδρας με την εκ των ουραγών Μπρέσια ( 2,20 η νίκη των Λατσιάλι) ενώ η δυνατή στην έδρα της Παλέρμο φιλοξενεί την μέτρια Φιορεντίνα ( 1,60 ο άσος , 3-0 πέρυσι ). Δύσκολο στοιχηματικά το ντέρμπι της ουράς Μπάρι – Τσεζένα ( 2,85 ο άσος, 3,10 το Χ και 2,10 το διπλό ). Η Σαμπντόρια λογικά θα επικρατήσει της Μπολόνια ( 1,95, πέρυσι 4-1).

Στην Γερμανία για την 22η αγωνιστική στα δύο ματς της Κυριακής η Κολωνία μετά τον θρίαμβο με ανατροπή επί της Μπάγερν στο γειτονικό ντέρμπι με την δυαντή φέτος Μάϊντζ θέλει νίκη και μόνο να νίκη για να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις. 2,10 ο άσος, 3,20 το Χ και 2,75 το διπλό. Στο άλλο ματς η αλλοπρόσαλλη και απογοητευτική φέτος Βέρντερ αγωνίζεται στην Βρέμη με το Αννόβερο που εντυπωσιάζει ( το 1 δίνει 1,65,  το Χ  3,35 και 4,00 το διπλό). Πέρυσι 0-0 και στον πρώτο γύρο 4-1 υπέρ του Αννόβερο.

Στην Ισπανία για την 23η αγωνιστική διεξάγονται έξι ματς της Κυριακή. Η Ρεάλ Μ. αγωνίζεται στην Βαρκελώνη με την δυνατή εκεί Εσπανιόλ αν και τα δύο τελευταία χρόνια φεύγει με το διπλό. 6,50 ο άσος , 3,90 το Χ και 1,35 μόλις το 2. Η Χέρκουλες  υποδέχεται την Σαραγόσα που είναι σε ανοδική τροχιά. ( 1,90 / 3,25 / 3,15 ) . Η Αλμερία που φλέγεται  για βαθμούς αγωνίζεται με την ακριβώς από πάνω της στην βαθμολογία Λεβάντε στο ντέρμπι της ουράς ( 3,25 το Χ ). Δύσκολο το Λα Κορούνια – Βιγιαρεάλ με το over πιθανό.

Από τα άλλα πρωταθλήματα ξεχωρίζουν το Λιλ – Τουλούζ  για το Σαμπιονά ( 1,40 ο άσος) και το ντέρμπι Σταντάρ Λ. – Γκενκ για το Βέλγικό πρωτάθλημα με τον άσο να δίνει 2,00, το Χ 3,25 και το διπλό 2,90.

  • Ευχόμαστε καλά κέρδη σε όλους σας και  συνετό ποντάρισμα με λογική και τα ξαναλέμε αύριο με τα λιγοστά ματς της Δευτέρας στο μπλόγκ μας.
  • Τα λέμε πιο αναλυτικά για το στοίχημα με προβλέψεις στον Athletic Radio 104,2 το μεσημέρι της Κυριακής 14.00-19.00 με την εκπομπή ΄Athletic Live΄.

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook