Μικρός αριθμός αγώνων με περιορισμένο ενδιαφέρον

Όπως κάθε Δευτέρα έτσι και σήμερα υπάρχουν λίγες και χωρίς τόσο μεγάλο ενδιαφέρον αναμετρήσεις στο ποδοσφαιρικό μας κουπόνι. Χρειάζονται προσοχή βέβαια όλα τα ματς. Δύο αγώνες από το ελληνικό πρωτάθλημα της Football League, ένα ματς από την Αγγλική Πρέμιερσιπ και από την Ισπανική Πριμέρα Ντιβιζιόν και αγώνες από την δεύτερη κατηγορία σε Γερμανία, Γαλλία, Ολλανδία […]

Όπως κάθε Δευτέρα έτσι και σήμερα υπάρχουν λίγες και χωρίς τόσο μεγάλο ενδιαφέρον αναμετρήσεις στο ποδοσφαιρικό μας κουπόνι. Χρειάζονται προσοχή βέβαια όλα τα ματς.

Δύο αγώνες από το ελληνικό πρωτάθλημα της Football League, ένα ματς από την Αγγλική Πρέμιερσιπ και από την Ισπανική Πριμέρα Ντιβιζιόν και αγώνες από την δεύτερη κατηγορία σε Γερμανία, Γαλλία, Ολλανδία και Ιταλία αλλά και ματς από Τουρκία και Πορτογαλία.

  • Πάμε να τα δούμε αναλυτικότερα καλή τύχη σε όλους σας. Δύσκολες οι επιλογές πάντως και σήμερα όπως και κάθε Δευτέρα άλλωστε.

Στην Αγγλία το Λονδίνο έχει το μίνι ντέρμπι του αφού η ανεβασμένη Φούλαμ φιλοξενεί την τέταρτη του πίνακα Τσέλσι που έχασε από την Λίβερπουλ. Ο άσος δίνει 4,50, ενώ 3,40 το Χ και 1,60 το διπλό. Πέρυσι 0-2, στον πρώτο γύρο 1-0 υπέρ της Τσέλσι. Πιθανό και φέτος το διπλό.

Στην Πριμέρα η 23η αγωνιστική κλείνει με την αναμέτρηση Μαγιόρκα- Αθλέτικ Μπιλμπάο. Οι Βάσκοι πάνε για Ευρωπαϊκή έξοδο, είναι σε φόρμα  ενώ η Μαγιόρκα είναι ομάδα – έδρας . Ο άσος δίνει 2,00, το Χ  3,20  και το διπλό 3,00. Πέρυσι 2-0.

Για την Β΄ Ιταλίας η Νοβάρα που πάει για άνοδο θέλει την εντός έδρας νίκη με αντίπαλο την Τορίνο ( 1,95) όπως και η Φενέρμπαχτσε υποδεχόμενη την Καϊσέρισπορ ( 1,45 για την Τουρκία ) .

Δύσκολο στοιχηματικά το Άουε – Μόναχο 1860 ( 2,10 ο άσος, 3,30 το Χ και 2,65 το 2 ) για την Β΄ Γερμανίας όπως και το Μετς – Αζαξιό για την Β΄Γαλλίας ( 2,10 / 2,90 / 3,00 ) ενώ η Μπέϊρα Μαρ κοντράρεται με την Σετούμπαλ (1,80 / 3,20 / 3,50 ) στην Πορτογαλία .

  • Με το καλό Ταμείο σε όλους μας  !! Άντε να ξεκινήσει καλά η στοιχηματική βδομάδα μας και τα ξαναλέμε αύριο Τρίτη στο μπλογκ μας με περισσότερα για το στοίχημα με πολλά Ευρωπαϊκά ματς.
  • Τα λέμε αναλυτικά για το στοίχημα με προβλέψεις, αν μας εμπνέει και το κουπόνι βέβαια, στον Athletic Radio 104,2 στην πρωίνή μας εκπομπή 7-8  ΄Σπορ Τύπος΄ κάθε μέρα. Περισσότερα για το στοίχημα επίσης στην καθημερινή εκπομπή στο ΄Γήπεδο του Αθλέτικ΄ 18.00-20.00 με το Athletic Bet.

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook