Τιτανομαχία Αρσεναλ – Μπαρτσελόνα για το Τσάμπιονς Λιγκ

Ευρωπαϊκό άρωμα έχει και το σημερινό ποδοσφαιρικό κουπόνι. Δύο αγώνες και σήμερα για την φάση των ‘’16’’ στο Τσάμπιονς Λιγκ . Η αναμέτρηση της Αρσεναλ με την Μπαρτσελόνα προφανώς ξεχωρίζει και καθηλώνει τους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους ενώ εξιτάρει στοιχηματικά τους παίκτες για ποντάρισμα. Στο άλλο ματς η Ρόμα φιλοξενεί την Σαχτάρ Ντ. Το κουπόνι της Τετάρτης […]

Ευρωπαϊκό άρωμα έχει και το σημερινό ποδοσφαιρικό κουπόνι. Δύο αγώνες και σήμερα για την φάση των ‘’16’’ στο Τσάμπιονς Λιγκ . Η αναμέτρηση της Αρσεναλ με την Μπαρτσελόνα προφανώς ξεχωρίζει και καθηλώνει τους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους ενώ εξιτάρει στοιχηματικά τους παίκτες για ποντάρισμα. Στο άλλο ματς η Ρόμα φιλοξενεί την Σαχτάρ Ντ.

  • Το κουπόνι της Τετάρτης εκτός από τα δύο αυτά σημαντικά ματς για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση έχει και αγώνες από το Καμπιονάτο, την Γερμανία, το Βέλγιο αλλά τις μικρότερες κατηγορίες της  Αγγλίας και της Σκωτίας αλλά και αγώνες από το Κόπα Λιμπερταδόρες.

Η Αρσεναλ λοιπόν υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο σούπερ ζευγάρι της φάσης των ΄΄16΄΄. Αν οι δύο ομάδες αποφασίζουν να παίξουν μπάλα θα μας μαγέψουν. Αν όχι…Πάντως ο άσος δίνει 3,75, η ισοπαλία 3,25 και το διπλό 1,80.  Κανείς βέβαια δεν ξεχνά τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ το 2006 όπου η Μπαρτσελόνα επικράτησε 2-1 της  Αρσεναλ. Στον άλλο αγώνα η Ρόμα υποδέχεται την Σαχτάρ. Οι ΄΄ρωμαίοι΄΄ είναι καζάνι που βράζει με τους οπαδούς να να έχουν φτάσει στο ΄΄αμην΄΄ με την πορεία της ομάδας. Ο άσος είναι χαμηλά στο 1,85 , το Χ πληρώνει 3,20 και το 2 έχει απόδοση 3,50.

Στο σημερινό κουπόνι υπάρχουν δύο ματς από το Καμπιονάτο. Η Σαμπντόρια φιλοξενεί την Τζένοα σε μία αναμέτρηση ανοικτή σε κάθε αποτέλεσμα. 2,30 ο άσος, 2,85 το Χ και 2,75 το διπλό. Η Φιορεντίνα υποδέχεται την Ιντερ με την παράδοση να είναι υπέρ των ΄΄νερατζούρι΄΄. 2,85 δίνει ο άσος, 2,10 το διπλό και 3,10 το Χ.

Στο εξ αναβολής ντέρμπι για την Μπουντεσλίγκα στην πόλη του Αμβούργου το Αμβούργο είναι το φαβορί με αντίπαλο την Σαν Πάουλι ( 1,55). Δύσκολο στοιχηματικά το Βέστερλο – Λόκερεν για το Βελγικό πρωτάθλημα ( 2,15 / 3,15 / 2,70 ) .

Για το Κόπα Λιμπερταδόρες δυνατός είναι ο άσος στο Τζαγκουάρεζ – Χόρχε αλλά με χαμηλή απόδοση , μόλις 1,10. Φαβορί η Κρουζέίρο με την Εστουντιάντες ( 1,75 ).

  • Με ενδιαφέρον το σημερινό κουπόνι και ευχόμαστε καλά κέρδη σε όσους επιλέξουν να παίξουν και με το καλό τα λέμε αύριο, Πέμπτη, με νεώτερα από στοίχημα !!
  • Οι προβλέψεις μας και τριαδούλες ραδιοφωνικά κάθε πρωϊ ( εκτός Πέμπτη ) στην εκπομπή του Athletic Radio 104,2 ΄Σπορ Τύπος΄. Ακούστε μας 7-8 το πρωί και δεν θα χάσετε. Φυσικά τα πάντα για το στοίχημα και στην εκπομπη ‘Στο γήπεδο του Αθλέτικ’ κάθε απόγευμα 18.00-20.00 όπου με το ‘Αθλετικ BET’ σας πάμε ταμείο.

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook