Στην καυτή Τούμπα ο ΠΑΟΚ θέλει μόνο την νίκη

Η Ευρωπαϊκή εβδομάδα κλείνει  με πολλά ματς με έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον και αμφίρροπα ζευγάρια για την φάση των ΄΄32΄΄ του Γιουρόπα Λιγκ αλλά και τέσσερις αναμετρήσεις από το Κόπα Λιμπερταδόρες που συνθέτουν το σκηνικό του σημερινού κουπονιού. Ας τα δούμε όμως  πιο αναλυτικά τα πιο σημαντικά ματς  και πριν ποντάρουμε να λάβουμε υπόψη μας το […]

Η Ευρωπαϊκή εβδομάδα κλείνει  με πολλά ματς με έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον και αμφίρροπα ζευγάρια για την φάση των ΄΄32΄΄ του Γιουρόπα Λιγκ αλλά και τέσσερις αναμετρήσεις από το Κόπα Λιμπερταδόρες που συνθέτουν το σκηνικό του σημερινού κουπονιού.

  • Ας τα δούμε όμως  πιο αναλυτικά τα πιο σημαντικά ματς  και πριν ποντάρουμε να λάβουμε υπόψη μας το γεγονός οτι οι ομάδες έχουν να παίξουν ευρωπαϊκά ματς πάνω από δύο μήνες και δεν γνωρίζουμε ακριβώς σε τι κατάσταση βρίσκονται.

Αναντίρρητα όλο το δικό μας ενδιαφέρον είναι στην Θεσσαλονίκη όπου ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί την ΤΣΣΚΑ Μ. Ο άσος δίνει 3,25 αφού το φαβορί είναι οι Ρώσοι. Το διπλό πληρώνει 1,95 και το Χ βρίσκεται στο 3,10 . Όλα μπορούν να συμβούν στο καμίνι της Τούμπας.

Οι πιο μεγάλες παραδοσιακά δυνάμεις των ”Κάτω Χωρών” η Αντρελεχτ από το Βέλγιο και ο Αγιαξ από την Ολλανδία αναμένεται να προσφέρουν γκολ και θέαμα. Προτείνουμε οver.

Μπράγκα και Παρι ΣΖ. έχουν δύσκολες εξόδους. Οι Πορτογάλοι αγωνίζονται στην Πολωνία με την Λεχ Πόζναν ( Ο άσος δίνει 2,15, η ισοπαλία 3,20 και το διπλό 2,65 ).  Ενώ στην Λευκορωσία με την Μπάτε παίζουν οι Γάλλοι ( 2,85 / 3,20 / 2,05 ) .

Η Μπενφίκα είναι το φαβορί με την Στουγκάρδη ( 1,50 ) . Μεγάλο ματς στην Ιταλία όπου η Νάπολι φιλοξενεί την Βιγιαρεάλ. Αμφίρροπος ο αγώνας με την νίκη των Ιταλών να δίνει 2,00 , την ισοπαλία 3,20 και το διπλό 2,95. Η φορμαρισμένη Λιλ υποδέχεται την Αϊντχόφεν . Ο άσος είναι χαμηλά στο 1,85 .

Δύσκολο στοιχηματικά το Σεβίλλη – Πόρτο ( 2,25 το 1, το Χ πληρώνει 3,25 και το 2 έχει απόδοση 2,50 ) .

Η Λίβερπουλ έχει το όνομα αλλά η Σπάρτα Πρ. την χάρη και στην Τσεχία όλα είναι ανοικτά ( 3,65 / 3,20 / 1,80).

Για το Κόπα Λιμπερταδόρες δυνατός είναι ο άσος στο Γκρέμιο – Οριέντε αλλά με χαμηλή απόδοση , μόλις 1,10.

  • Ποιοτικό λοιπόν και το σημερινό κουπόνι και  καλό ταμείο σε όλους ! Τα λέμε αύριο, Παρασκευή , με τα ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ για το στοίχημα !!
  • Οι προβλέψεις μας και τριαδούλες ραδιοφωνικά κάθε πρωϊ ( εκτός Πέμπτη ) στην εκπομπή του Athletic Radio 104,2 ΄Σπορ Τύπος΄. Ακούστε μας 7-8 το πρωί και δεν θα χάσετε. Φυσικά τα πάντα για το στοίχημα και στην εκπομπη ‘Στο γήπεδο του Αθλέτικ’ κάθε απόγευμα 18.00-20.00 όπου με το ‘Αθλετικ BET’ σας πάμε ταμείο.

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook