Πολλά ματς την Παρασκευή χωρίς όμως το μεγάλο ντέρμπι…..

Και αυτή την Παρασκευή το ποδοσφαιρικό κουπόνι έχει πολλές επιλογές. Ματς από τις χαμηλότερες κατηγορίες της Γερμανίας, Γαλλίας, Αγγλίας, Ιταλίας Ισπανίας και Ολλανδίας Υπάρχει φυσικά και ματς από την Μπουντεσλίγκα αλλά και το Σαμπιονά ενώ στο κουπόνι περιλαμβάνονται ακόμα αγώνες από την Τουρκία, την Ολλανδία και την Πορτογαλία. Ακόμα εκτός Ευρώπης βρίσκουμε και  ματς από […]

Και αυτή την Παρασκευή το ποδοσφαιρικό κουπόνι έχει πολλές επιλογές.

Ματς από τις χαμηλότερες κατηγορίες της Γερμανίας, Γαλλίας, Αγγλίας, Ιταλίας Ισπανίας και Ολλανδίας Υπάρχει φυσικά και ματς από την Μπουντεσλίγκα αλλά και το Σαμπιονά ενώ στο κουπόνι περιλαμβάνονται ακόμα αγώνες από την Τουρκία, την Ολλανδία και την Πορτογαλία. Ακόμα εκτός Ευρώπης βρίσκουμε και  ματς από την Αργεντινή και το Μεξικό.

  • Για να τα δούμε όμως αναλυτικότερα και καλά κέρδη.

Για την 23η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα η φορμαρισμένη Νυρεμβέργη φιλοξενεί την Αϊντραχτ Φρ. των πολλών Ελλήνων . Ο πιθανός άσος δίνει 1,90, το Χ  3,20  και το διπλό 3,20 Πέρυσι 1-1, στον πρώτο γύρο 2-0 υπέρ της Αϊντραχτ.

Στο Σαμπιονά η Λυών κοντράρεται με την Νανσί στην αυλαία της 24ης αγωνιστικής. Ο άσσος είναι ισχυρός 1,35. Όπως και για την Ολλανδία, όπου, η αδελφοποιημένη με τον Εργοτέλη Ουτρέχτη, φιλοξενεί την χωρίς εκτός έδρας ακόμα νίκη Χέρακλες. ( 1,45 ). Ματσάρα για την ευρωπαϊκή έξοδο στην Πορτογαλία Λεϊρία – Γκιμαράες ( 2,30 / 3,10 / 2,50 ).

Από τα άλλα ματς για την δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας και την 23η αγωνιστική τρία είναι τα ματς της Παρασκευής. Η δεύτερη Αουγκσμπουργκ φιλοξενείται από την Μόναχο 1860 . Δύσκολο ματς στοιχηματικά. Ο άσος δίνει 2,40, το Χ  3,20  και το διπλό 2,35. Η Μπόχουμ υποδέχεται την Φορτούνα Ντ. που είναι τραγική εκτός εδρας. Χαμηλά ο άσος μόλις στο 1,75.

Για την Β΄ Ιταλίας ντέρμπι ανάμεσα σε Γκροσέτο και Εμπολι σε ένα αμφίρροπο ματς με καλές αποδόσεις πάντως  ( 2,25 ο άσος , 2,70 το Χ και 2,90  το 2) ενώ η Χιρόνα αγωνίζεται στην έδρα της με την ( 1,90 καλός ο άσος για την Β΄ Ισπανίας).

Για το Κλαουσούρα της Αργεντινής και την  πρώτη αγωνιστική η Χιμνάσια φιλοξενεί την Ολίμπο με την νίκη των γηπεδούχων να δίνει 1,75.

  • Τα λέμε αναλυτικά για το στοίχημα με προβλέψεις στον Athletic Radio 104,2 το μεσημέρι του Σαββάτου με την εκπομπή  Athletic Live στις 13.00 και μέχρι αργά το απόγευμα. Φυσικά αναλυτικά για το στοίχημα με καθημερινές προβλέψεις στην εκπομπή 7-8  ΄Σπορ Τύπος΄ κάθε πρωϊ ( εκτός Πέμπτης, Σαββάτου και Κυριακής ) . Περισσότερα για το στοίχημα επίσης στην καθημερινή εκπομπή (εκτός Σαββάτου και Κυριακής επίσης  ) στο ΄Γήπεδο του Αθλέτικ΄  18.00-20.00 με το Athletic Bet.

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook