Το ντέρμπι των ΄΄αιωνίων΄΄ στην χώρα μας καθηλώνει….

Με το μεγάλο ντέρμπι της Ελληνικής Σούπερ Λιγκ  μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού  να ξεχωρίζει συνεχίζεται το ποδοσφαιρικό κουπόνι το Σάββατο που όπως πάντα έχει αμέτρητες επιλογές και στοιχηματικές ευκαιρίες. Πολλά ματς από τα κορυφαία και συναρπαστικότερα πρωταθλήματα της Ευρώπης αλλά και ματς από την Αργεντινή και το Μεξικό. Ας τα δούμε όμως για να έχετε […]

Με το μεγάλο ντέρμπι της Ελληνικής Σούπερ Λιγκ  μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού  να ξεχωρίζει συνεχίζεται το ποδοσφαιρικό κουπόνι το Σάββατο που όπως πάντα έχει αμέτρητες επιλογές και στοιχηματικές ευκαιρίες. Πολλά ματς από τα κορυφαία και συναρπαστικότερα πρωταθλήματα της Ευρώπης αλλά και ματς από την Αργεντινή και το Μεξικό.

  • Ας τα δούμε όμως για να έχετε ένα καλό οδηγό για να πετάξετε οριστικά τον κουβά.
  • Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να μας ακούτε στον Athletic Radio 104,2 τις καθημερινές κάθε πρωϊ 7-8 ( εκτός Πέμπτης ) με τον  ‘SPORT Τύπο‘ και το απόγευμα 18.00-20.00 με το ‘Athletic Bet΄  για το στοίχημα και ανάλυση του κουπονιού της ημέρας.

Στο ‘’Γ.Καραϊσκάκης’’ κρίνεται ο τίτλος αφού αν κερδίσει ο Ολυμπιακός λογικά δεν θα έχει πρόβλημα στην συνέχεια. Ο Παναθηναϊκός παίζει τα ρέστα του.1,80 ο άσος, 3,20 το Χ και 3,50 το διπλό.

Ματς για το Αγγλικό Πρωτάθλημα δεν υπάρχουν το Σάββατο στο κουπόνι γιατί διεξάγονται αγώνες για το κύπελλο. Ματς για τον τέταρτο γύρο (επαναληπτικοί) αλλά και οι πρώτοι αγώνες για τον πέμπτο. Η Τσέλσι φιλοξενεί την Εβερτον ( στην ρεβάνς του 1-1) με τους Λονδρέζους φαβορί (1,45). Σούπερ φαβορί για πρόκριση η Μάντσεστερ Γ. κόντρα στην Κρόουλι (1,15) όπως και η Στόουκ με την Μπράϊτον (1,50 ).

Στο Καμπιονάτο για την 25η αγωνιστική δύο μόνο αγώνες υπάρχουν στο πρόγραμμα του Σαββάτου με το μεγάλο ματς να απουσιάζει. Η ανεβασμένη Μπολόνια φιλοξενεί την πάντα υπολογίσιμη Παλέρμο.  Πέρυσι 3-1, στον πρώτο γύρο 4-1 υπέρ της Παλέρμο. Στο άλλο ματς η τρίτη  Ο άσος δίνει 2,30  , το Χ 3,20 ενώ το 2 πληρώνει 2,45.Ιντερ υποδέχεται την Κάλιαρι που είναι σε καλή κατάσταση ( 1,30 μόλις ο άσος).

Για την 23η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα το πρόγραμμα έχει καυτές αναμετρήσεις. Ξεχωρίζει το ματς Αμβούργο – Βέρντερ Βρ. 1,80 ο άσος, 3,30 το Χ και 3,50 το διπλό. Από τα άλλα ματς δύσκολο στοιχηματικά το Φράϊμπουργκ- Βόλφσμπουργκ ( 2,25 ο άσος, 3,10 το Χ και 2,60 το 2 ) ενώ η Μπάγερν αγωνίζεται εκτός έδρας με την Μάϊντζ και θέλει να πάρει ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου ( 1,50 δίνει το διπλό ) .  Η πρωτοπόρος Ντόρτμουντ στην έδρα της με την Σαν Πάουλι θα καθαρίσει εύκολα (1,25).

Στην Ισπανία για την 24η αγωνιστική υπάρχουν τρία μόλις ματς το Σάββατο. Η Ρεάλ  θέλει και φυσικά μπορεί να κερδίσει την Λεβάντε εντός έδρας για να συνεχίσει να είναι στοπ κατόπι της Μπαρτσελόνα ( 1,30 ) . Η Ατλέτικο Μ αγωνίζεται εκτός έδρας με την Σαραγόσα στο πιο ενδιαφέρον ματς του Σαββάτου . 2,40 ο άσος, 3,25 η ισοπαλία και 2,35 το διπλό. Πέρυσι 1-1, στον πρώτο γύρο 1-0 υπέρ της Ατλέτικο. Η Βαλένθια θα προσπαθήσει να  καταβάλλει την αντίσταση της τραγικής εκτός έδρας Χιχόν (1,45) .

Τέλος στο Σαμπιονά ξεχωρίζει το  ντέρμπι Μαρσέϊγ – Σεντ Ετιέν 1,50 ο άσος ) ενώ το Μπρεστ- Μονακό είναι ανοικτό σε κάθε αποτέλεσμα ( 2,15 / 3,10 / 2,75 ).

  • Καλό ταμείο σε όλους σας και τα ξαναλέμε αύριο Κυριακή στο μπλόγκ μας με επίσης πάρα πολλά  ματς για το στοίχημα και προβλέψεις !!
  • Τα λέμε αναλυτικά για το στοίχημα με προβλέψεις στον Athletic Radio 104,2 το μεσημέρι του Σαββάτου  13.00-17.15 με την εκπομπή ΄Athletic Live΄ με πάρα πολύ όμως ΄Athletic Bet ΄. Καλή μπάλα και καλό θέαμα να έχουμε !!

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook