Κυριακή με στοίχημα και σούπερ ντέρμπι σε Σκωτία – Τουρκία

Χορταστικό και όπως πάντα  ποιοτικό το κουπόνι  της Κυριακής με πολλούς αγώνες με σημασία από όλη την Ευρώπη και όχι μόνο. Σούπερ ντέρμπι σε Τουρκία και Σκωτία. Για να τα δούμε όμως πιο αναλυτικά και καλό ταμείο !! Στην Αγγλία για την Πρέμιερσιπ στο πρόγραμμα της Κυριακής υπάρχει μοναχά ένα ματς. Η ντεφορμέ Γουέστ Μπρομ υποδέχεται […]

Χορταστικό και όπως πάντα  ποιοτικό το κουπόνι  της Κυριακής με πολλούς αγώνες με σημασία από όλη την Ευρώπη και όχι μόνο. Σούπερ ντέρμπι σε Τουρκία και Σκωτία.

  • Για να τα δούμε όμως πιο αναλυτικά και καλό ταμείο !!

Στην Αγγλία για την Πρέμιερσιπ στο πρόγραμμα της Κυριακής υπάρχει μοναχά ένα ματς. Η ντεφορμέ Γουέστ Μπρομ υποδέχεται την κακή εκτός έδρας Γούλφς στο ντέρμπι της ουράς ( 1,75 ο άσος, 3,30 η ισοπαλία και 3,60  το διπλό) . Για το F.A CUP δύσκολο το ματς Φούλαμ – Μπόλτον για τον πέμπτο γύρο. 2,00 δίνει ο άσσος και είναι αρκετά υψηλός.

Συνέχεια στην Ιταλία με τη μάχη της Φιορεντίνα με την Σαμπντόρια να κεντρίζει το ενδιαφέρον αν και αμφότερες οι ομάδες είναι φέτος πεσμένες σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια ( 1,65 ο άσος, 3,25 το Χ και 4,20 το διπλό). Πέρυσι 2-0.  Στα υπόλοιπα ματς η τέταρτη Λάτσιο αγωνίζεται εντός έδρας με την ουραγό Μπάρι ( 1,30 η νίκη των Λατσιάλι) ενώ η δυνατή στην έδρα της Ουντινέζε φιλοξενεί την κακή εκτός έδρας Μπρέσια  ( 1,35 ο άσος ). Η πρωτοπόρος Μίλαν αγωνίζεται εκτός με την Κιέβο ( 1,75 το διπλό ) ενώ η Νάπολι λογικά θα επικρατήσει της Κατάνια ( 1,35, πέρυσι 1-0 ). Η Γιουβέντους παίζει εκτός έδρας με τη Λέτσε που καίγεται για βαθμούς ( 4,55 , 3,50 / 1,55 ).

Στην Γερμανία για την 23η αγωνιστική στα δύο ματς της Κυριακής η δεύτερη Λεβερκούζεν υποδέχεται την Στουτγκάρδη που πέφτει και θέλει νίκη και μόνο να νίκη για να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις. 1,55 ο άσος. Στο άλλο ματς η απογοητευτική φέτος και τελευταία στην βαθμολογία Γκλάντμπαχ αγωνίζεται στην έδρα της με την Σάλκε που ανεβαίνει ( το 1 δίνει 3,20 ,  το Χ  3,20 και 1.90 το διπλό). Πέρυσι 1-0 και στον πρώτο γύρο 2-2.

Στην Ισπανία για την 24η αγωνιστική διεξάγονται έξι ματς της Κυριακή. Η Μπαρτσελόνα αγωνίζεται στην Βαρκελώνη με την Αθλέτικ Μπιλμπάο (1,25 ). Η τέταρτη Βιγιαρεάλ φιλοξενεί την Μάλαγα ( 1,40 ) . Αμφίρροπο το Οσασούνα – Εσπανιόλ. Ο άσος 2,05 , 3,20 το Χ και 2,85 το 2. Η Σεβίλλη είναι το φαβορί με τη Χέρκουλες ( 1,45) . Η Αλμερία που φλέγεται  για βαθμούς αγωνίζεται με την Λα Κορούνια με το over πιθανό.

Από τα άλλα πρωταθλήματα ξεχωρίζουν το Μονπελιέ – Λιλ για το Σαμπιονά (3,10 / 2,90 / 2,05 ) και το ντέρμπι Σέλτικ – Ρέϊντζερς για το πρωτάθλημα Σκωτίας με τον άσο να δίνει 2,00, το Χ 3,20 και το διπλό 3,00. Σούπερ ματς και στην Τουρκία Μπεσικτάς – Φενερμπαχτσε με την Πόλη στις φλόγες για το ντέρμπι του μίσους ( 2,35 / 3,00 / 2,55 ).

  • Ευχόμαστε καλά κέρδη σε όλους σας και ποντάρισμα με λογική και τα ξαναλέμε αύριο με τα λιγοστά ματς της Δευτέρας στο μπλόγκ μας.
  • Τα λέμε πιο αναλυτικά για το στοίχημα με προβλέψεις στον Athletic Radio 104,2 το μεσημέρι της Κυριακής 14.00-18.00 με την εκπομπή ΄Athletic Live΄

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook