Προσοχή στα λίγα ματς της Δευτέρας

Όπως κάθε Δευτέρα έτσι και σήμερα υπάρχουν μόλις 11 και χωρίς τόσο μεγάλο ενδιαφέρον αναμετρήσεις στο ποδοσφαιρικό μας κουπόνι. Χρειάζονται προσοχή βέβαια όλα τα ματς. Δύο αγώνες από το ελληνικό πρωτάθλημα της Football League, ένα ματς από την Αγγλικό κύπελλο αλλά και ματς από την Ισπανική Πριμέρα Ντιβιζιόν. Ακόμα αγώνες από την δεύτερη κατηγορία σε […]

Όπως κάθε Δευτέρα έτσι και σήμερα υπάρχουν μόλις 11 και χωρίς τόσο μεγάλο ενδιαφέρον αναμετρήσεις στο ποδοσφαιρικό μας κουπόνι. Χρειάζονται προσοχή βέβαια όλα τα ματς.

Δύο αγώνες από το ελληνικό πρωτάθλημα της Football League, ένα ματς από την Αγγλικό κύπελλο αλλά και ματς από την Ισπανική Πριμέρα Ντιβιζιόν. Ακόμα αγώνες από την δεύτερη κατηγορία σε Γερμανία, Γαλλία και Ιταλία αλλά και ματς από Τουρκία,  Πορτογαλία και Αργεντινή.

Πάμε να τα δούμε αναλυτικότερα καλή τύχη σε όλους σας. Δύσκολες οι επιλογές πάντως και σήμερα όπως και κάθε Δευτέρα άλλωστε.

Μεγάλο ντέρμπι Πανιτωλικός – Λεβαδειακός στην Football League με τον άσο να δίνει 1,90, το Χ 2,85 και το διπλό 3,20. Οι Αγρινιώτες έχουν καλή έδρα και έχουν τον πρώτο λόγο αν και οι Γιαννιώτες είναι στην κορυφή και έχουν να χάσουν καιρό.

Στην Αγγλία για τον πέμπτο γύρο του Κυπέλλου η Γουέστ Χάμ φιλοξενεί την Μπέρνλι Ο άσος δίνει 1,90 ενώ 3,20 το Χ και 3,20 το διπλό.

Στην Πριμέρα η πονηρή 24η αγωνιστική κλείνει με την αναμέτρηση Σοσιεδάδ –  Μαγιόρκα. Οι δύο ομάδες  πάνε για Ευρωπαϊκή έξοδο. Ο άσος δίνει 1,95, το Χ  3,20  και το διπλό 3,10.

Για την Β΄ Ιταλίας η Βαρέζε που πάει για άνοδο θέλει την εντός έδρας νίκη με αντίπαλο την ουραγό Φροζινόνε ( 1,40 ) όπως και η Τραμπζονσπόρ εκτός έδρας με την Μανίσασπορ ( 1,75 το διπλό για την Τουρκία ) .

Δύσκολο στοιχηματικά το ντέρμπι της Λισαβόνας μεταξύ Σπόρτινγκ  και Μπενφίκα ( 2,85 ο άσος, 3,20 το Χ και 2,05 το 2 ) στην Πορτογαλία ενώ για την Β΄ Γερμανίας η Χέρτα είναι το φαβορί με την Κότμπους ( 1,50 ) . Αμφίρροπο το Μπουλόν – Λε Μαν για την Β΄Γαλλίας ( 2,40 / 2,85 / 2,60 ).

  • Με το καλό Ταμείο σε όλους μας  !! Άντε να ξεκινήσει καλά η στοιχηματική βδομάδα μας και τα ξαναλέμε αύριο Τρίτη στο μπλογκ μας με περισσότερα για το στοίχημα με πολλά Ευρωπαϊκά ματς.
  • Τα λέμε αναλυτικά για το στοίχημα με προβλέψεις, αν μας εμπνέει και το κουπόνι βέβαια, στον Athletic Radio 104,2 στην πρωίνή μας εκπομπή 7-8  ΄Σπορ Τύπος΄ κάθε μέρα εκτός Πέμπτης . Περισσότερα για το στοίχημα επίσης στην καθημερινή εκπομπή στο ΄Γήπεδο του Αθλέτικ΄ 18.00-20.00 με το Athletic Bet.

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook