Ο ΠΑΟΚ θέλει το διπλό πρόκρισης για να μας ζεστάνει τις τσέπες

Η Ευρωπαϊκή εβδομάδα ανοίγει με πολλά ματς με έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον με την αναμέτρηση στην παγωμένη Μόσχα ΤΣΣΚΑ Μ. – ΠΑΟΚ να έχει έντονο Ελληνικό ενδιαφέρον. Από τα άλλα ματς, στο “Ζερλάν” και την αναμέτρηση της Λιόν με την Ρεάλ Μαδρίτης πέφτουν στοιχηματικά τα φώτα στη φάση των “16” του Τσάμπιονς Λιγκ το βράδυ της […]

Η Ευρωπαϊκή εβδομάδα ανοίγει με πολλά ματς με έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον με την αναμέτρηση στην παγωμένη Μόσχα ΤΣΣΚΑ Μ. – ΠΑΟΚ να έχει έντονο Ελληνικό ενδιαφέρον.

Από τα άλλα ματς, στο “Ζερλάν” και την αναμέτρηση της Λιόν με την Ρεάλ Μαδρίτης πέφτουν στοιχηματικά τα φώτα στη φάση των “16” του Τσάμπιονς Λιγκ το βράδυ της Τρίτης. Κοπεγχάγη-Τσέλσι το άλλο παιχνίδι της βραδιάς. Υπάρχουν ακόμα πολλές αναμετρήσεις από τις χαμηλότερες κατηγορίες σε Αγγλία και Σκωτία, ένα από την Πρέμιερ της Αγγλίας και την Β΄Ιταλίας αλλά και εκτός Ευρώπης από το Κόπα Λιμπερταδόρες. Για να τα δούμε όμως πιο αναλυτικά:

Περισσότεροι από 700 οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι στη Μόσχα δίνοντας ξεχωριστό χρώμα στην… αχανή πρωτεύουσα. Για να δούμε να ο ΠΑΟΚ τους ζεστάνει και στοιχηματικά με το διπλό πρόκρισης κόντρα στην ΤΣΣΚΑ . Δύσκολο πάντως μετά και το 0-1 της Τούμπας την Πέμπτη. Στο 1,25 μόλις ο άσος, η ισοπαλία δίνει 4,35 και το διπλό είναι στο 8,50.

Η «Βασίλισσα της Ευρώπης», Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει στην Γαλλία την Λιόν με στόχο να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Η παράδοση είναι υπέρ των Γάλλων. Ο άσος δίνει 4,00 , το Χ 3,25 και το πιθανότερο διπλό 1,70.

Στο δεύτερο παιχνίδι της βραδιάς, η Κοπεγχάγη μετά την πρόκριση της για πρώτη φορά στους «16» αντιμετωπίζει την πληγωμένη από την κακή της πορεία στην Αγγλία, Τσέλσι. Φαβορί οι Αγγλοι με το διπλό να πληρώνει 1,65.

Από τα άλλα ματς το Πεσκάρα – Εμπολι για την Β΄Ιταλίας είναι αμφίρροπο ( 2,15 / 2,80 / 3,00 ). Για την αγγλική Πρέμιερ η Τότεναμ είναι το φαβορί για διπλό επί της Μπλάκπουλ ( 1,80 ). Στην Πρέμιερ της Σκωτίας ξεχωρίζει το ματς Σεντ Τζόνσον – Νταντί που είναι δύσκολο στοιχηματικά. 2,25 ο άσος, 3,10 το Χ και 2,55 το διπλό.Πολλά ματς και από τις μικρότερες κατηγορίες της Αγγλίας που κρύβουν παγίδες και κινδύνους.

Για το Κόπα Λιμπερταδόρες τον πρώτο λόγο για νίκη έχει η Εμελεκ κόντρα στην Χόρχε ( 1,20 ) και η Κρουζέϊρο με την Γκουαρανί.

  • Οι προβλέψεις μας και τριαδούλες ραδιοφωνικά κάθε πρωϊ ( εκτός Πέμπτης ) στην εκπομπή του Athletic Radio 104,2 ΄Σπορ Τύπος΄. Ακούστε μας 7-8 το πρωί και δεν θα χάσετε. Φυσικά τα πάντα για το στοίχημα και στην εκπομπη ‘Στο γήπεδο του Αθλέτικ’ κάθε απόγευμα 18.00-20.00 όπου με το ‘Αθλετικ BET’ σας πάμε ταμείο.

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook