Θέλει την πρόκριση – θαύμα ο Αρης στην Αγγλία

Η Ευρωπαϊκή εβδομάδα κλείνει με τους επαναληπτικούς για την φάση των ΄΄32΄΄ του Γιουρόπα Λιγκ αλλά και τρείς αναμετρήσεις από το Κόπα Λιμπερταδόρες που συνθέτουν το σκηνικό του κουπονιού της Πέμπτης. Αναντίρρητα όλο το δικό μας ενδιαφέρον είναι στην Αγγλία όπου η Μάντσεστερ Σίτι φιλοξενεί τον Αρη στην ρεβάνς του 0-0. Ο άσος δίνει 1,15 αφού […]

Η Ευρωπαϊκή εβδομάδα κλείνει με τους επαναληπτικούς για την φάση των ΄΄32΄΄ του Γιουρόπα Λιγκ αλλά και τρείς αναμετρήσεις από το Κόπα Λιμπερταδόρες που συνθέτουν το σκηνικό του κουπονιού της Πέμπτης.

Αναντίρρητα όλο το δικό μας ενδιαφέρον είναι στην Αγγλία όπου η Μάντσεστερ Σίτι φιλοξενεί τον Αρη στην ρεβάνς του 0-0. Ο άσος δίνει 1,15 αφού το φαβορί είναι οι ακριβοπληρωμένοι παίκτες της Σίτι αν και ο φετινός ευρωπαίος Αρης δεν θα παραδοθεί αμαχητί. Το διπλό πληρώνει 11,00 και θα είναι άθλος ενώ και το Χ βρίσκεται ψηλά στο 5,25..

Οι πιο μεγάλες παραδοσιακά δυνάμεις των ΄΄Κάτω Χωρών΄΄ η Άντερλεχτ από το Βέλγιο και ο Αγιαξ από την Ολλανδία αναμένεται να προσφέρουν ξανά γκολ και θέαμα αφού το 0-3 του πρώτου αγώνα δίνει σαφές προβάδισμα πρόκρισης στον ΄΄Αίαντα΄΄ . . Προτείνουμε οver.

Οι Πορτογάλοι της Μπράγκα θέλουν κόντρα στην Λεχ Πόζναν την νίκη ανατροπή μετά την ήττα τους με 1-0 στην Πολωνία ( Ο άσος δίνει 1,60). Ενώ στην Γαλλία η Παρί Σ.Ζ μετά το 2-2 στην Λευκορωσία με την Μπάτε θέλουν σκορ πρόκρισης (1,35 η νίκη τους ) .

Η Μπενφίκα είναι το φαβορί για να περάσει με αντίπαλο την Στουγκάρδη αλλά η νίκη της με 2-1 στο πρώτο ματς δεν της δίνει σιγουριά ( 2,25 / 3,25 / 2,50  ) . Μεγάλο ματς στην Ισπανία όπου η Νάπολι φιλοξενείται από την Βιγιαρεάλ. 0-0 το α΄ ματς. Αμφίρροπος ο αγώνας με την νίκη των Ιταλών να δίνει 4,00 , την ισοπαλία 3,20 και τον άσσο στο 1,70 μόλις. Η φορμαρισμένη Λιλ αγωνίζεται στην Ολλανδία με την Αϊντχόφεν ( 2-2 στην Γαλλία ).  Ο άσος είναι στο 1,80,  το Χ στο 3,25 και το διπλό 3,50.

Η Λίβερπουλ θέλει την νίκη για να προκριθεί με αντίπαλο την Σπάρτα Πρ. και με το 0-0 στην Τσεχία όλα είναι ανοικτά ( 1,25 ο άσος ). Μετά το 1-1 στην Σκωτία η Σπόρτινγκ Λ. και οι Ρέϊντζερς θα δώσουν μάχη για την πρόκριση στους ΄΄16΄΄ ( 1,60 / 3,30 / 4,50 ).

Για το Κόπα Λιμπερταδόρες δυνατός είναι ο άσος στο Ιντεπεντιέντε – Πενιαρόλ αλλά με χαμηλή απόδοση , μόλις 1,45.

  • Ποιοτικό λοιπόν και το κουπόνι της Πέμπτης και  καλό ταμείο σε όλους ! Τα λέμε αύριο, Παρασκευή.
  • Οι προβλέψεις μας και τριαδούλες ραδιοφωνικά κάθε πρωϊ ( εκτός Πέμπτη ) στην εκπομπή του Athletic Radio 104,2 ΄΄Σπορ Τύπος΄΄.  Ακούστε μας 7-8 το πρωί και δεν θα χάσετε. Φυσικά τα πάντα για το στοίχημα και στην εκπομπη ‘Στο γήπεδο του Αθλέτικ’ κάθε απόγευμα 18.00-20.00 όπου με το ‘Αθλετικ BET’ σας πάμε ταμείο.

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook