Απουσιάζει το ντέρμπι σε ένα γεμάτο Σαββατιάτικο Κουπόνι

Με το μεγάλο ντέρμπι να απουσιάζει συνεχίζεται το ποδοσφαιρικό κουπόνι το Σάββατο που όπως πάντα έχει αμέτρητες επιλογές και στοιχηματικές ευκαιρίες. Πολλά ματς από τα κορυφαία και συναρπαστικότερα πρωταθλήματα της Ευρώπης αλλά και ματς από την Αργεντινή και το Μεξικό. Για να αποτελέσει ο κουβάς οριστικά παρελθόν συμβουλευτείτε μας και δεν θα χάσετε.. Μην ξεχνάτε […]

Με το μεγάλο ντέρμπι να απουσιάζει συνεχίζεται το ποδοσφαιρικό κουπόνι το Σάββατο που όπως πάντα έχει αμέτρητες επιλογές και στοιχηματικές ευκαιρίες. Πολλά ματς από τα κορυφαία και συναρπαστικότερα πρωταθλήματα της Ευρώπης αλλά και ματς από την Αργεντινή και το Μεξικό.

  • Για να αποτελέσει ο κουβάς οριστικά παρελθόν συμβουλευτείτε μας και δεν θα χάσετε..
  • Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να μας ακούτε στον Athletic Radio 104,2 τις καθημερινές κάθε πρωϊ 7-8 ( εκτός Πέμπτης ) με τον  ‘SPORT Τύπο‘ και το απόγευμα 18.00-20.00 με το ‘Athletic Bet΄  για το στοίχημα και ανάλυση του κουπονιού της ημέρας.

Για το Αγγλικό Πρωτάθλημα οι “κόκκινοι διάβολοι” έδωσαν δικαιώματα τις τελευταίες αγωνιστικές, αλλά αν φύγουν με τους τρεις βαθμούς από την έδρα της Γουίγκαν θα αποκαταστήσουν εν πολλοίς την τάξη ( 1,40 το διπλό ). Η Αστον Βίλα θέλει νίκη και μόνο νίκη με αντίπαλο την Μπλάκμπερν ( 1,65 ) όπως και η Γούλφς με την Μπλάκπουλ ( 1,70 / 3,35 / 3,75 ).

Στο Καμπιονάτο για την 26η αγωνιστική ένα μόνο ματς υπάρχει στο πρόγραμμα του Σαββάτου. Η ντεφορμέ Γιουβέντους υποδέχεται την ανεβασμένη Μπολόνια Ο άσος δίνει 1,40  , το Χ 3,60 ενώ το 2 πληρώνει 6,25. Πέρυσι 1-1, στον πρώτο γύρο 0-0 .

Για την 24η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα ξεχωρίζει το ματς Μπάγερν – Ντόρτμουντ. 1,75 ο άσος, 3,25 το Χ και 4,00 το διπλό. Πέρυσι 3-1. Από τα άλλα ματς δύσκολο στοιχηματικά το Σαν Πάουλι – Αννόβερο ( 2,15 ο άσος, 3,25 το Χ και 2,65 το 2 ) ενώ το Αμβούργο αγωνίζεται εκτός έδρας με την Καϊζερσλάουτερν που καίγεται για την νίκη ( 2,15 δίνει το διπλό ) . Η πρωτοπόρος Σάλκε στην έδρα της με την Νυρεβέργη έχει τον πρώτο λόγο (1,75).

Στην Ισπανία για την 25η αγωνιστική υπάρχουν πέντε  ματς το Σάββατο. Η Ρεάλ θέλει και φυσικά μπορεί να κερδίσει εκτός έδρας την Λα Κορούνια ( 1,25) . Πέρυσι 1-3 και έσπασε μια παράδοση 19 χρόνων χωρίς νίκη για την Ρεάλ. Η Μπαρτσελόνα αγωνίζεται στην Μαγιόρκα σε ένα ματς παγίδα ( 1,25 το διπλό ) . Η Ατλέτικο Μ φιλοξενεί την Σεβίλλη στο πιο ενδιαφέρον ματς του Σαββάτου . 1,95 ο άσος, 3,20 η ισοπαλία και 3,20 το διπλό. Πέρυσι 2-1, στον πρώτο γύρο 3-1 υπέρ της Σεβίλλης Η Εσπανιόλ θα προσπαθήσει να  καταβάλλει την αντίσταση της κακής εκτός έδρας Σοσιεδάδ (1,90) .

Τέλος στο Σαμπιονά ξεχωρίζει το  Μπορντό – Οσερ1,75 ο άσος ) ενώ το Βαλενσιέν – Λοριάλ είναι ανοικτό σε κάθε αποτέλεσμα ( 2,05 / 3,00 / 3,00 ).

  • Καλό ταμείο και τα ξαναλέμε με το καλό αύριο Κυριακή στο μπλόγκ μας με επίσης πολλά  ματς για το στοίχημα ! !
  • Τα λέμε αναλυτικά για το στοίχημα με προβλέψεις στον Athletic Radio 104,2 το μεσημέρι του Σαββάτου  13.00-17.45 με την εκπομπή ΄Athletic Live΄ με πάρα πολύ όμως ΄Athletic Bet ΄. Καλή μπάλα και καλό θέαμα να έχουμε !!

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook