Το ντέρμπι στο Μιλάνο καθοριστικό στην μάχη του τίτλου

Δύο αγώνες από το ελληνικό πρωτάθλημα της Football League, το ντέρμπι στο Καμπιονάτο ένα ματς από την Αγγλική Πρέμιερσιπ και από την Ισπανική Πριμέρα Ντιβιζιόν και αγώνες από την δεύτερη κατηγορία σε Γερμανία, Γαλλία και Ολλανδία αλλά και ματς από Τουρκία και Πορτογαλία. Επίσης από την Αργεντινή δύο ματς. Πάμε να τα δούμε αναλυτικότερα καλή […]

Δύο αγώνες από το ελληνικό πρωτάθλημα της Football League, το ντέρμπι στο Καμπιονάτο ένα ματς από την Αγγλική Πρέμιερσιπ και από την Ισπανική Πριμέρα Ντιβιζιόν και αγώνες από την δεύτερη κατηγορία σε Γερμανία, Γαλλία και Ολλανδία αλλά και ματς από Τουρκία και Πορτογαλία. Επίσης από την Αργεντινή δύο ματς.

  • Πάμε να τα δούμε αναλυτικότερα καλή τύχη σε όλους σας. Δύσκολες οι επιλογές πάντως και σήμερα όπως και κάθε Δευτέρα άλλωστε.

Για την Football League διεξάγεται ντέρμπι στην Λιβαδειά με τον Λεβαδειακό να φιλοξενεί τον ΟΦΗ. Αήττητος εννέα αγωνιστικές ο γηπεδούχος ενώ η ομάδα της πόλης μας μετρά τρείς νίκες και μία ισοπαλία στα τέσσερα τελευταία ματς . Πάμε για το διπλό ( 3,80). Ο άσος δίνει 1,70 και το Χ 3,00.

Στο Καμπιονάτο το δευτεριάτικο ντέρμπι στο “Σαν Σίρο” αναμένεται είτε να κρίνει είτε να φουντώσει τη μάχη του τίτλου. Η Μίλαν έχει το πλεονέκτημα του +3, αλλά η Νάπολι καραδοκεί. Οι “ροσονέρι” με νίκη θα κάνουν το αποφασιστικό βήμα για την ανάκτηση των πρωτείων στη γειτονική χώρα, μόνο που οι “παρτενοπέι” έχουν βάλει ψηλά τον πήχη και θέλουν να επαναλάβουν το θαύμα του 1990. 1,70 δίνει ο άσος, 3,20 το Χ και 4,15 το διπλό. Πέρυσι 1-1.

Στην Αγγλία η δυαντή εντός έδρας Στόουκ έχει τον πρώτο λόγο για νίκη με αντίπαλο την Γουέστ Μπρομ ( 1,75 ).

Στην Πριμέρα η 25η αγωνιστική κλείνει με την αναμέτρηση των ουραγών Μάλαγα – Αλμερία. Ο άσος δίνει 1,80, το Χ  3,30  και το διπλό 3,40. Πέρυσι 1-2.

Δύσκολο στοιχηματικά το Φορτούνα Σ. – Γκόου Αχέντ ( 2,85 ο άσος, 3,30 το Χ και 2,00 το 2 ) για την Β΄ Ολλανδίας όπως και το Χάβρη – Τούρ για την Β΄Γαλλίας (2,05 / 3,00 / 3,00 ) ενώ η Ναβάλ που καταβάλλει προσπάθεια για να σωθεί κοντράρεται με την Μπράγκα που είναι ντεφορμέ (2,95 / 3,20 / 2,00 ) στην Πορτογαλία .

  • Με το καλό Ταμείο σε όλους μας  !! Άντε να ξεκινήσει καλά η στοιχηματική βδομάδα μας και τα ξαναλέμε αύριο Τρίτη στο μπλογκ μας με περισσότερα για το στοίχημα με πολλά Ευρωπαϊκά ματς.
  • Τα λέμε αναλυτικά για το στοίχημα με προβλέψεις, αν μας εμπνέει και το κουπόνι βέβαια, στον Athletic Radio 104,2 στην πρωίνή μας εκπομπή 7-8  ΄Σπορ Τύπος΄ κάθε μέρα. Περισσότερα για το στοίχημα επίσης στην καθημερινή εκπομπή στο ΄Γήπεδο του Αθλέτικ΄ 18.00-20.00 με το Athletic Bet.

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook