Τετάρτη σαν Κυριακή με ματς με ενδιαφέρον παντού

Τετάρτη σαν Κυριακή σήμερα. Το ντέρμπι των δικεφάλων ΑΕΚ –ΠΑΟΚ για την ημιτελική φάση του κυπέλλου δεσπόζει στο σημερινό κουπόνι. Ακόμα υπάρχουν ματς από την Ισπανία, την Σκωτία,την Αυστρία, τα κύπελλα Γαλλίας, Γερμανίας, Τουρκίας, Ελβετίας, Βελγίου, Ολλανδίας και Αγγλίας αλλά και τις χαμηλότερες κατηγορίες σε Σκωτία, Ισπανία και Ιταλία. Αγώνες και από την Λατινική Αμερική […]

Τετάρτη σαν Κυριακή σήμερα. Το ντέρμπι των δικεφάλων ΑΕΚ –ΠΑΟΚ για την ημιτελική φάση του κυπέλλου δεσπόζει στο σημερινό κουπόνι.

Ακόμα υπάρχουν ματς από την Ισπανία, την Σκωτία,την Αυστρία, τα κύπελλα Γαλλίας, Γερμανίας, Τουρκίας, Ελβετίας, Βελγίου, Ολλανδίας και Αγγλίας αλλά και τις χαμηλότερες κατηγορίες σε Σκωτία, Ισπανία και Ιταλία. Αγώνες και από την Λατινική Αμερική με το  Κόπα Λιμπερταδόρες.

Για το κύπελλο της χώρας μας ΑΕΚ και ΠΑΟΚ αντιμετωπίζουν ως τελικό την σημερινή πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση. Χωρίς τον Βιεϊρίνια ο ΠΑΟΚ και χωρίς τον Μανωλά η Ενωση. Ο άσος δίνει 2,15, το Χ 2,90 και το διπλό 2,95. Καλές αποδόσεις αλλά πάντα χρειάζεται  προσοχή στα ματς κυπέλλου. Στον άλλο ημιτελικό ο Ατρόμητος κοντράρεται με τον Ολυμπιακό Βόλου με τις δύο ομάδες να βρίσκονται προ της ιστορικής στιγμής για συμμετοχή στον τελικό για πρώτη φορά. Καλές αποδόσεις και σε αυτό το παιγνίδι με τον άσο να είναι στο 2,30, την ισοπαλία να πληρώνει 3,00 και το 2 να είναι στο 2,65.

Για την Πριμέρα στην Ισπανία υπάρχουν έξι αγώνες στην εμβόλιμη 26η αγωνιστική του τριημέρου. Ματσάρα στο ΄΄Μεστάγια΄΄ με την Βαλένθια να φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα στην επιστροφή του Βίγια στην πόλη όπου αναδείχθηκε. 1,50 δίνει το διπλό που είναι πιθανό. Η ισοπαλία με απόδοση 3,50 και το διπλό στο 5,30 είναι επιλογές που έχουν ρίσκο. Η Βιγιαρεάλ έχει τον πρώτο λόγο για νίκη κόντρα στην Χέρκουλες (1,35) όπως και η Οσασούνα που υποδέχεται την κακή εκτός έδρας Λα Κορούνια με τον άσο να δίνει 1,75.

Για το κύπελλο Γαλλίας την Τετάρτη διεξάγονται τρία ματς για την προημιτελική φάση.  Η μεγάλη έκπληξη Σαμπερί , της 5ης κατηγορίας, φιλοξενεί την Ανζέ. 1,70 το διπλό. Το Παρί Σ.Ζ – Λέ Μαν έχει φαβορί τους παριζιάνους ( 1,40). Για το Γερμανικό κύπελλο σε Νοκ άουτ ημιτελικό η Μπάγερν φιλοξενεί την Σάλκε με τον άσο να είναι μόλις στο 1,50 αν και είναι ορατό το ενδεχόμενο της ισοπαλίας αφού πρόκειται για κύπελλο ( 3,50) .

Για το κύπελλο της Σκωτίας , Σέλτικ και Ρεϊντζερς αναμετρώνται στην ρεβάνς του 2-2 (1,85/ 3,20 /3,50). Ντέρμπι και στην Πορτογαλία όπου η Μπενφίκα αγωνίζεται με την Σπόρτινγκ Λ. για τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ ( 1,55 ο άσος). Για το κύπελλο της Αγγλίας η Μάντσετσερ Σίτι είναι δυνατή και θέλει να προκριθεί στους ΄8΄με αντίπαλο την Αστον Βίλα ( 1,50 ).  Απο τα άλλα χαμηλά είναι ο άσος στο Βαγιεκάνο – Ταραγόνα (1,55).

  • Με το καλό Ταμείο σε όλους μας  !! Τα λέμε ξανά αύριο Πέμπτη με νέες στοιχηματικές επιλογές.
  • Τα λέμε αναλυτικά για το στοίχημα με προβλέψεις, αν μας εμπνέει και το κουπόνι βέβαια, στον Athletic Radio 104,2 στην πρωίνή μας εκπομπή 7-8  ΄Σπορ Τύπος΄ κάθε μέρα ( εκτός Πέμπτης ). Περισσότερα για το στοίχημα επίσης στην καθημερινή εκπομπή στο ΄Γήπεδο του Αθλέτικ΄ 18.00-20.00 με το Athletic Bet.

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook