Ρεβάνς για την ήττα στον τελικό θέλει η Μπάγερν

Μπορεί την Τετάρτη να είναι γενική απεργία ( συμμετέχουμε και μεις βέβαια για αυτό και δημοσιεύουμε το άρθρο μας  νωρίτερα από οτι συνήθως ) αλλά έντονο ευρωπαϊκό χρώμα έχει το ποδοσφαιρικό κουπόνι. Δύο αγώνες για την φάση των ‘’16’’ στο Τσάμπιονς Λιγκ . Η αναμέτρηση Ιντερ – Μπάγερν Μ. προφανώς ξεχωρίζει και καθηλώνει τους απανταχού […]

Μπορεί την Τετάρτη να είναι γενική απεργία ( συμμετέχουμε και μεις βέβαια για αυτό και δημοσιεύουμε το άρθρο μας  νωρίτερα από οτι συνήθως ) αλλά έντονο ευρωπαϊκό χρώμα έχει το ποδοσφαιρικό κουπόνι. Δύο αγώνες για την φάση των ‘’16’’ στο Τσάμπιονς Λιγκ . Η αναμέτρηση Ιντερ – Μπάγερν Μ. προφανώς ξεχωρίζει και καθηλώνει τους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους σε μια επανάληψη του περυσινού τελικού ενώ εξιτάρει στοιχηματικά τους παίκτες για ποντάρισμα. Στο άλλο ματς η Μαρσεϊγ φιλοξενεί την Μάντσεστερ Γ.

  • Το κουπόνι της Τετάρτης εκτός από τα δύο αυτά σημαντικά ματς για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση έχει και ένα σπουδαίο ματς από το Γιουρόπα Λιγκ. Επίσης ένα ματς από την Πρέμιερσιπ της Αγγλίας , την Γερμανία, την Σκωτία αλλά και αγώνες από το Κόπα Λιμπερταδόρες.

Η Ιντερ λοιπόν υποδέχεται την Μπάγερν Μ. σε ένα μεγάλο ζευγάρι για την φάσης των ΄΄16΄΄. Επανάληψη του περυσινού τελικού της Μαδρίτης που η Ιντερ επικράτησε με 2-0 . Και οι δύο ομάδες είναι ανεβασμένες το τελευταίο διάστημα. Ο άσος δίνει 2,05, η ισοπαλία 3,10 και το διπλό 3,00. Στον άλλο αγώνα η Μάρσέϊγ υποδέχεται την Μάντσεστερ Γ. Σκληρό ματς με φαβορί τους Άγγλους.  Το διπλό είναι χαμηλά στο 1,95 , το Χ πληρώνει 3,10 και το 2 έχει απόδοση 3,30.

Στο κουπόνι της Τετάρτης υπάρχει ένα σημαντικό παιγνίδι από το Γιουρόπα Λιγκ . Η Πόρτο αγωνίζεται με την Σεβίλλη στην ρεβάνς της νίκης των ΄΄Δράκων ΄΄ με 1-2 στην Ισπανία. Ο άσος δίνει 1,65 , το Χ 3,35 και το 2 πληρώνει 4,00. Οι Πορτογάλοι φέτος είναι αήττητοι στην Ευρώπη και έχουν το προβάδισμα.

Ακόμα υπάρχει ένα ματς από την Πρέμιερσιπ. Η Άρσεναλ δεν θα έχει λογικά πρόβλημα υποδεχόμενη την Στόουκ ( 1,20 ). Για το Βελγικό πρωτάθλημα σε εξ αναβολής αναμέτρηση η Σιντ Τρούϊντεν αγωνίζεται εντός έδρας με την Μαλίν σε ένα ματς ανοικτό σε κάθε αποτέλεσμα. 2,25 ο άσος, 3,20 το Χ και 2,50 το διπλό. Πέρυσι 5-2.

Για το Κόπα Λιμπερταδόρες δυνατός είναι ο άσος στο Ιντερνάσιοναλ – Τζαγκουάρεζ αλλά με χαμηλή απόδοση (1,50). Φαβορί η Φλουμινένσε με την Νασιονάλ ( 1,35 ).

  • Καλά κέρδη σε όσους επιλέξουν να παίξουν και με το καλό τα λέμε την Πέμπτη, που θα έχει λήξει και η απεργία μας, με νεώτερα από στοίχημα !!
  • Οι προβλέψεις μας και τριαδούλες ραδιοφωνικά κάθε πρωϊ (εκτός Πέμπτη) στην εκπομπή του Athletic Radio 104,2 ΄Σπορ Τύπος΄. Ακούστε μας 7-8 το πρωί και δεν θα χάσετε.  Φυσικά τα πάντα για το στοίχημα και στην εκπομπη ‘Στο γήπεδο του Αθλέτικ’ κάθε απόγευμα 18.00-20.00 όπου με το ‘Αθλετικ BET’ σας πάμε ταμείο. Ραδιοφωνικά πάντως τα ξαναλέμε την Πέμπτη λόγω απεργίας.

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook