Το κουπόνι έχει ντέρμπι ουράς σε Γερμανία και Ολλανδία

Όπως κάθε Παρασκευή έτσι και αυτή το ποδοσφαιρικό κουπόνι έχει πολλά ματς από τις χαμηλότερες κατηγορίες της Γερμανίας, Γαλλίας, Αγγλίας, Ιταλίας Ισπανίας και Ολλανδίας Υπάρχει φυσικά και ματς από την Μπουντεσλίγκα ενώ στο κουπόνι περιλαμβάνονται ακόμα αγώνες από την Τουρκία, την Ολλανδία και την Πορτογαλία. Ακόμα εκτός Ευρώπης βρίσκουμε και  ματς από την Αργεντινή και […]

Όπως κάθε Παρασκευή έτσι και αυτή το ποδοσφαιρικό κουπόνι έχει πολλά ματς από τις χαμηλότερες κατηγορίες της Γερμανίας, Γαλλίας, Αγγλίας, Ιταλίας Ισπανίας και Ολλανδίας Υπάρχει φυσικά και ματς από την Μπουντεσλίγκα ενώ στο κουπόνι περιλαμβάνονται ακόμα αγώνες από την Τουρκία, την Ολλανδία και την Πορτογαλία. Ακόμα εκτός Ευρώπης βρίσκουμε και  ματς από την Αργεντινή και το Μεξικό.

  • Για να τα δούμε όμως πιο αναλυτικά και να ευχηθούμε σε όλους σας καλά κέρδη.

Για την 24η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα ντέρμπι στην ουρά με την Βόλφσμπουργκ που καίγεται για βαθμούς σωτηρίας να φιλοξενεί την ουραγό Γκλάντμπαχ και να έχει τον πρώτο λόγο για νίκη. Ο πιθανός άσος δίνει 1,80, το Χ  3,25  και το διπλό 3,65 .

Στην Ολλανδία, η προτελευταία Φένλο αγωνίζεται εντός έδρας με την ακριβώς από πάνω της Εξέλσιορ στην μάχη για την επιβίωση ( 2,20 / 3,25 / 2,55 ). Για την Πορτογαλία η Γκιμαράες πάει φουλ για Ευρώπη και λογικά θα κάμψει την αντίσταση της Ακαδέμικα ( 1,55 ).  Στην Τουρκία η τρίτη Μπουρσασπόρ μπορεί το διπλό με αντίπαλο την Μπουκασπορ ( 1,90 ).

Από τα άλλα ματς για την δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας και την 24η αγωνιστική τρία είναι τα ματς της Παρασκευής. Η δυνατή φέτος Ντουϊσμπουργκ φιλοξενείται από την Ομπερχάουζεν  που είναι χαμηλά  . Δύσκολο ματς στοιχηματικά. Ο άσος δίνει 3,40, το Χ  3,30  και το διπλό 1,80. Η καλή στην έδρα της Κότμπους υποδέχεται την Φρανκφούρτη που είναι τραγική εκτός εδρας. Χαμηλά ο άσος μόλις στο 1,55. Για την Β΄Γαλλίας πιθανός ο άσος στο Τρουά – Γκρενόμπλ (1,65).

Για την Β΄ Ιταλίας η Πάντοβα με την δύναμη της έδρας έχει τον πρώτο λόγο για νίκη με αντίπαλο την Πιατσέντζα ( 1,75 ο άσος) ενώ η προετελευταία Τενερίφη αγωνίζεται στην έδρα της με την Χερεθ που πάει για άνοδο ( 1,90 καλός ο άσος ) για την Β΄ Ισπανίας. Επίσης για την πρώτη της Αγγλίας αν η Νοτς Κάουντι αν κερδίσει την Τσάρλτον θα πληρώσει 2,15 ( Δύσκολο πάντως ματς με το Χ στο 3,20 και το διπλό στο 2,65).

Για το Κλαουσούρα της Αργεντινής η Κολόν Σαντα Φε φιλοξενεί την Χιμνάσια με την νίκη των γηπεδούχων να δίνει 1,65.

  • Τα λέμε αναλυτικά για το στοίχημα με προβλέψεις στον Athletic Radio 104,2 το μεσημέρι του Σαββάτου με την εκπομπή  Athletic Live στις 13.00 και μέχρι αργά το απόγευμα. Φυσικά αναλυτικά για το στοίχημα με καθημερινές προβλέψεις στην εκπομπή 7-8  ΄Σπορ Τύπος΄ κάθε πρωϊ ( εκτός Πέμπτης, Σαββάτου και Κυριακής ) . Περισσότερα για το στοίχημα επίσης στην καθημερινή εκπομπή (εκτός Σαββάτου και Κυριακής επίσης ) στο ΄Γήπεδο του Αθλέτικ΄  18.00-20.00 με το Athletic Bet.

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook