O πρώτος τίτλος κρίνεται στην Αγγλία την Κυριακή….

Συναρπαστικές και ελκυστικές στοιχηματικά αναμετρήσεις περιλαμβάνει το κουπόνι και αυτής της Κυριακής με πολλούς σημαντικούς αγώνες με από όλη την Ευρώπη και όχι μόνο. Άρσεναλ και Μπέρμιγχαμ μάχονται για τον πρώτο τίτλο του 2011 παίζοντας στον τελικό του λιγκ καπ Αγγλίας. Στο Γουέμπλεϊ η Αρσεναλ θέλει να ξαναπάρει το Λιγκ Καπ μετά από 18 χρόνια […]

Συναρπαστικές και ελκυστικές στοιχηματικά αναμετρήσεις περιλαμβάνει το κουπόνι και αυτής της Κυριακής με πολλούς σημαντικούς αγώνες με από όλη την Ευρώπη και όχι μόνο. Άρσεναλ και Μπέρμιγχαμ μάχονται για τον πρώτο τίτλο του 2011 παίζοντας στον τελικό του λιγκ καπ Αγγλίας.

Στο Γουέμπλεϊ η Αρσεναλ θέλει να ξαναπάρει το Λιγκ Καπ μετά από 18 χρόνια κόντρα στην Μπέρμιγχαμ που το έχει κατακτήσει μόλις μία φορά και αυτή πριν 48 χρόνια . 1,35 η νίκη των Λονδρέζων και 6,50 της Μπέρμιγχαμ. Το Χ πληρώνει 3,85 και θα οδηγήσει σε παράταση και μετά πέναλτι .

Στην Αγγλία πάντα μένουμε και πάμε στην Πρέμιερσιπ όπου στο πρόγραμμα της Κυριακής υπάρχουν μοναχά δύο ματς. Εύκολο, θεωρητικά πάντα, έργο έχει η τρίτη Μάντσεστερ Σίτι, φιλοξενώντας την αδύναμη εκτός έδρας Φούλαμ ( 1,45 ) ενώ η Λίβερπουλ στην προσπάθειά της να εξασφαλίσει μια θέση στην πρώτη 6άδα αντιμετωπίζει την ουραγό Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο ( 1,90 το διπλό ) .

Συνέχεια στην 27η αγωνιστική στην Ιταλία το διπλό μοιάζει ιδανικό αποτέλεσμα για την Ίντερ, η οποία παίζει  με την Σαμπντόρια στη Γένοβα. Οι τρίτοι “νερατζούρι” έκλεισαν την ψαλίδα από την κορυφή, αλλά ακόμη υπολείπονται των πρωτοπόρων (3,85 ο άσος, 3,25 το Χ και 1,70 το διπλό). Πέρυσι 1-0 και στον πρώτο γύρο 1-1.  Στα υπόλοιπα ματς η τέταρτη Λάτσιο έχει εξίσου δύσκολο έργο, μια και δοκιμάζεται στην Σαρδηνία απέναντι στην υπολογίσιμη Κάλιαρι. ( 2,55 η νίκη των Λατσιάλι) . Η δυνατή στην έδρα της Παλέρμο φιλοξενεί την φορμαρισμένη Ουντινέζε ( 2,15 ο άσος , 1-0 πέρυσι ).

Στην Γερμανία για την 24η αγωνιστική δύο τα ματς της Κυριακής. Η παραπαίουσα Αϊντραχτ των Ελλήνων θέλει νίκη και μόνο νίκη κόντρα στην επίσης κακή Στουτγκάρδη που και αυτή θέλει να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις. 2,25 ο άσος, 3,25 το Χ και 3,50 το διπλό. Στο άλλο ματς η δεύτερη Λεβερκούζεν φιλοξενείται από την φριχτή φέτος Βέρντερ ( το 1 δίνει 2,75,  το Χ  3,30 και 2,10 το διπλό). Πέρυσι 2-2 και στον πρώτο γύρο επίσης 2-2.

Στην Ισπανία για την 25η αγωνιστική διεξάγονται τέσσερα ματς της Κυριακή. Με εξαιρετικό ενδιαφέρον αναμένεται η κόντρα της Αθλέτικ με τη Βαλένθια στο Μπιλμπάο (2,10 ο άσος , 3,20 το Χ και 2,80  το 2)  ενώ η Βιγιαρεάλ που ψάχνει ανάσες από τα συνεχόμενα ματς δοκιμάζεται στην Καντάμπρια απέναντι στη Σανταντέρ που μετρά ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών ( 2,50 / 3,25 / 2,25 ). Η Χέρκουλες δεν τα πάει καλά τελευταία και την Χετάφε που έχει μία νίκη τις τελευταίες οκτώ αγωνιστικές ( 2,05 ο άσος )

Από τα άλλα πρωταθλήματα ξεχωρίζει για τo Championnat (25η αγ.), η μάχη της  πρωτοπόρου Λιλ, που καλείται να αντέξει στους κραδασμούς που επέφεραν η ήττα από τη Μονπελιέ κι ο αποκλεισμός στο Europa League από την Αϊντχόφεν , με την Λυών (2,05 / 3,10 / 3,00 , πέρυσι 4-3 ). Επίσης στην Ολλανδία το κλασικό ντέρμπι Αϊντχόφεν – Αγιαξ ( 4-3 πέρυσι ). Ο άσος δίνει 1,90, η ισοπαλία 3,20 και το διπλό 3,20.

Ευχόμαστε καλά κέρδη σε όλους σας και  συνετό ποντάρισμα με λογική και σύνεση Τα ξαναλέμε αύριο με τα λιγοστά ματς της Δευτέρας στο μπλόγκ μας.

  • Τα λέμε πιο αναλυτικά για το στοίχημα με προβλέψεις στον Athletic Radio 104,2 το μεσημέρι της Κυριακής 14.00-19.30 με την εκπομπή ΄Athletic Live΄.

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook