Το Τσέλσι – Μάντσεστερ Γ. συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα

Γεμάτο αγώνες είναι το κουπόνι της Τρίτης με την αναμέτρηση Τσέλσι – Μάντσεστερ Γ. για την Πρέμιερσιπ να ξεχωρίζει αναντίρρητα. Ακόμα υπάρχουν ματς από την Ισπανία, την Σκωτία,την Αυστρία, τα κύπελλα Γαλλίας, Γερμανίας και Αγγλίας αλλά και τις χαμηλότερες κατηγορίες σε Αγγλία, Σκωτία, Ισπανία και Ιταλία. Αγώνες και με άρωμα Λατινικής Αμερικής με την συνέχεια […]

Γεμάτο αγώνες είναι το κουπόνι της Τρίτης με την αναμέτρηση Τσέλσι – Μάντσεστερ Γ. για την Πρέμιερσιπ να ξεχωρίζει αναντίρρητα. Ακόμα υπάρχουν ματς από την Ισπανία, την Σκωτία,την Αυστρία, τα κύπελλα Γαλλίας, Γερμανίας και Αγγλίας αλλά και τις χαμηλότερες κατηγορίες σε Αγγλία, Σκωτία, Ισπανία και Ιταλία. Αγώνες και με άρωμα Λατινικής Αμερικής με την συνέχεια του Κόπα Λιμπερταδόρες.

  • Για να δούμε όμως τα πιο σημαντικά από αυτά….

Στην Αγγλία το εξ αναβολής ντέρμπι της Τσέλσι με την Μάντσεστερ Γ. μαγνητίζει τα βλέμματα. Να θυμίσουμε οτι λόγω του χιονιά το ματς είχε αναβληθεί στις 18 Δεκεμβρίου. Η ομάδα του Λονδίνου έχει μείνει πίσω στην  υπόθεση τίτλος αλλά σίγουρα θέλει την νίκη για να αποδείξει πολλά και να μείνει σε τροχιά Τσάμπιονς Λιγκ. Για τους φιλοξενούμενους η νίκη είναι μονόδρομος γιατί η μάχη στην κορυφή έχει φουντώσει. Ο άσος δίνει 2,05, το Χ 3,10 και το διπλό 3,20. Καλές αποδόσεις αλλά πριν ποντάρουμε στο διπλό να το ξανασκεφτούμε.

Για την Πριμέρα στην Ισπανία το μενού περιλαμβάνει δύο αγώνες. Η Εσπανιόλ στην Βαρκελώνη είναι δυνατή και έχει τον πρώτο λόγο για νίκη κόντρα στην Μαγιόρκα (1,80). Στο άλλο ματς η Σεβίλλη υποδέχεται την φορμαρισμένη Χιχόν με τον άσο να δίνει 1,45.

Για το κύπελλο Γαλλίας την Τρίτη για την προημιτελική φάση αναμετρώνται Ρεμς και Νις σε μία αμφίρροπη μάχη. 2,60 ο άσος, 3,00 το Χ και 2,30 το διπλό.Για το Γερμανικό κύπελλο η Ντουϊσμπουργκ φιλοξενεί την Κότμπους με τον άσο να είναι αρκετά ψηλά στο 1,90 αν και είναι ορατό το ενδεχόμενο της ισοπαλίας ( 3,25) .

Απο τα άλλα χαμηλά είναι ο άσος στο Σιένα – Τριεστίνα ( 1,35) αλλά και το διπλό στο Χεϊς – Γουίμπλεντον ( 1,60 ). Πολλά τα ματς πάντως από τις πιο κάτω κατηγορίες και δύσκολες οι επιλογές αν και οι αποδόσεις είναι καλές.

  • Με το καλό Ταμείο σε όλους μας  !! Τα λέμε ξανά αύριο Τετάρτη.
  • Τα λέμε αναλυτικά για το στοίχημα με προβλέψεις, αν μας εμπνέει και το κουπόνι βέβαια, στον Athletic Radio 104,2 στην πρωίνή μας εκπομπή 7-8  ΄Σπορ Τύπος΄ κάθε μέρα ( εκτός Πέμπτης ). Περισσότερα για το στοίχημα επίσης στην καθημερινή εκπομπή στο ΄Γήπεδο του Αθλέτικ΄ 18.00-20.00 με το Athletic Bet.

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook