Αδιάφορο, θα περάσει απαρατήρητο το κουπόνι της Πέμπτης

Αδιάφορο το κουπόνι της Πέμπτης με ματς που δεν καθηλώνουν Η στοιχηματική εβδομάδα κλείνει με λιγοστά ματς ( μόλις 11 ) με περιορισμένο ενδιαφέρον . Αναμετρήσεις από την Πριμέρα και την Σεκούντα Ντιβιζιόν, τα κύπελλα Τουρκίας και Ολλανδίας, το Πορτογαλικό Λιγκ Καπ αλλά και από το Κόπα Λιμπερταδόρες. Αναντίρρητα όλο το βάρος σήμερα πέφτει στα δύο […]

Αδιάφορο το κουπόνι της Πέμπτης με ματς που δεν καθηλώνουν

Η στοιχηματική εβδομάδα κλείνει με λιγοστά ματς ( μόλις 11 ) με περιορισμένο ενδιαφέρον . Αναμετρήσεις από την Πριμέρα και την Σεκούντα Ντιβιζιόν, τα κύπελλα Τουρκίας και Ολλανδίας, το Πορτογαλικό Λιγκ Καπ αλλά και από το Κόπα Λιμπερταδόρες.

Αναντίρρητα όλο το βάρος σήμερα πέφτει στα δύο ματς από το Ισπανικό πρωτάθλημα. Η Ρεαλ Μ. είναι το φαβορί κόντρα στην Μάλαγα ( 1,10 ) . Στο άλλο ματς η Αλμερία φιλοξενεί την Σανταντερ και θέλει νίκη και μόνο νίκη (2,25). Πέρυσι 2-2 και γενικά η παράδοση είναι υπέρ την Ράσινγκ.

Για την ημιτελική φάση του Πορτογαλικού Λιγκ Καπ η Νασιονάλ Μ. υποδέχεται την Πάκος Φ. σε ένα νοκ άουτ ματς ( Ο άσος δίνει 2,20, το Χ 3,10 και το διπλό 2,65). Ενώ στην Τουρκία για το κύπελλο η Κασίμπασα αντιμετωπίζει την Μπουγιουκσεχίρ για την προημιτελική φάση στην ρεβανς του 0-0. Φαβορί  δεν υπάρχει, αν οι φιλοξενούμενοι κερδίσουν πληρώνει 2,20, αν χάσουν 2,65 ενώ στο Χ η απόδοση είναι 3,10.

Ο Αγιαξ είναι το φαβορί για να περάσει με αντίπαλο την Βααλβάϊκ σε νοκ άουτ ματς για το Ολλανδικό κύπελλο (1,25). Για την Β΄Ισπανίας η Θέλτα λογικά θα κερδίσει την Ουέσκα ( 1,45) ενώ το Πονφεραντίνα – Μπέτις παρουσιάζει στοιχηματικό ενδιαφέρον. Ο άσος είναι στο 3,15,  το Χ στο 3,10 και το διπλό 1,95.

Για το Κόπα Λιμπερταδόρες δυνατός είναι ο άσος στο Βελέζ – Κατόλικα αλλά με χαμηλή απόδοση , μόλις 1,35 όπως και η Γκρέμιο με την Λεον (1,15)  .

  • Αδιάφορο λοιπόν και το κουπόνι της Πέμπτης αλλά ευχόμαστε καλό ταμείο σε όλους ! Τα λέμε αύριο, Παρασκευή.
  • Οι προβλέψεις μας και τριαδούλες ραδιοφωνικά κάθε πρωϊ ( εκτός Πέμπτη ) στην εκπομπή του Athletic Radio 104,2 ΄΄Σπορ Τύπος΄΄.  Ακούστε μας 7-8 το πρωί και δεν θα χάσετε. Φυσικά τα πάντα για το στοίχημα και στην εκπομπη ‘Στο γήπεδο του Αθλέτικ’ κάθε απόγευμα 18.00-20.00 όπου με το ‘Αθλετικ BET’ σας πάμε ταμείο.

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook