Το ντέρμπι κορυφής Αντερλεχτ-Γκενκ στο Βέλγιο ξεχωρίζει….

Παρασκευή σήμερα και όπως κάθε φορά στο κουπόνι υπάρχει ένα ματς από την Μπουντεσλίγκα ενώ περιλαμβάνονται ακόμα αγώνες από το Καμπιονάτο, την Τουρκία, την Ολλανδία, το Βέλγιο και την Πορτογαλία και φυσικά πολλά ματς από τις χαμηλότερες κατηγορίες της Γερμανίας, Γαλλίας και Ολλανδίας. Ακόμα εκτός Ευρώπης βρίσκουμε αγώνες από την Αργεντινή και το Μεξικό. Για […]

Παρασκευή σήμερα και όπως κάθε φορά στο κουπόνι υπάρχει ένα ματς από την Μπουντεσλίγκα ενώ περιλαμβάνονται ακόμα αγώνες από το Καμπιονάτο, την Τουρκία, την Ολλανδία, το Βέλγιο και την Πορτογαλία και φυσικά πολλά ματς από τις χαμηλότερες κατηγορίες της Γερμανίας, Γαλλίας και Ολλανδίας. Ακόμα εκτός Ευρώπης βρίσκουμε αγώνες από την Αργεντινή και το Μεξικό.

  • Για να τα δούμε όμως πιο αναλυτικά και να ευχηθούμε σε όλους σας καλά κέρδη.

Για την 25η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα η πρωτοπόρος Ντόρτμουντ είναι μακράν η καλύτερη ομάδα στην Γερμανία και λογικά θα το επιβεβαιώσει και κόντρα στην Κολωνία . Ο πιθανότατος άσος δίνει μόλις 1,20.

Για το Ιταλικό πρωτάθλημα η Λέτσε που είναι χαμηλά φιλοξενεί την Ρόμα που έχει πλέον τον Μοντέλα στον πάγκο της.Το διπλό πληρώνει 1,85 αλλά δεν θα έρθει εύκολα.

Στην Ολλανδία, η Ντε Γκρααφτσαπ που καίγεται για την νίκη αγωνίζεται εντός έδρας με την ουραγό και χωρίς εκτός έδρας νίκη Βίλεμ στην μάχη για την επιβίωση (1,45 ο άσσος). Για την Πορτογαλία η Ακαδέμικα που δεν έχει σωθεί ακόμα θα προσπαθήσει να κάμψει την αντίσταση της Λεϊρία ( 2,00 / 3,00 / 3,10  ).  Στην Τουρκία η τέταρτη Καϊσέρισπορ μπορεί την νίκη με αντίπαλο την Μανίσασπορ (1,60 ). Σπουδαίο ματς στο Βέλγιο με την δεύτερη Αντερλεχτ να αγωνίζεται στις Βρυξέλλες με την πρωτοπόρο Γκενκ στο ντέρμπι κορυφής και ίσως στο πιο σημαντικό ματς του σημερινού κουπονιού ( 1,75 / 3,40 / 3,50 ).

Από τα άλλα ματς για την δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας και την 25η αγωνιστική τρία είναι τα ματς της Παρασκευής. Η αδύνατη φέτος Ομπερχάουζεν φιλοξενείται από την Μόναχο 1860 που είναι χαμηλά και απογοητεύει. ( 1,50 ο άσος ). Δύσκολο στοιχηματικά το ματς Οσναμπρικ – Γκροίτερ Φ. Ο άσος δίνει 2,45, το Χ  3,30  και το διπλό 2,25. Η πρωτοπόρος Χέρτα υποδέχεται την Φρανκφούρτη που υστερεί εκτός εδρας. Χαμηλά ο άσος μόλις στο 1,25. Για την Β΄Γαλλίας πιθανός ο άσος στο Σεντάν – Νιμ (1,60).

Για το Μεξικό η Τέκος φιλοξενεί την Πατσούκα με την νίκη των γηπεδούχων να δίνει 2,45, το Χ 3,20 και το διπλό 2,30.

  • Τα λέμε αναλυτικά για το στοίχημα με προβλέψεις στον Athletic Radio 104,2 το μεσημέρι του Σαββάτου με την εκπομπή  Athletic Live στις 13.00 και μέχρι αργά το απόγευμα. Φυσικά αναλυτικά για το στοίχημα με καθημερινές προβλέψεις στην εκπομπή 7-8  ΄Σπορ Τύπος΄ κάθε πρωϊ (εκτός Πέμπτης, Σαββάτου και Κυριακής ) . Περισσότερα για το στοίχημα επίσης στην καθημερινή εκπομπή (εκτός Σαββάτου και Κυριακής επίσης ) στο ΄Γήπεδο του Αθλέτικ΄  18.00-20.00 με το Athletic Bet.

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook