Γιγαντομαχία Γιουβέντους – Μίλαν στο Καμπιονάτο το Σάββατο

Με το ντέρμπι του Ιταλικού πρωταθλήματος μεταξύ Γιουβέντους και Μίλαν να ξεχωρίζει συνεχίζεται το ποδοσφαιρικό κουπόνι το Σάββατο που όπως κάθε φορά έχει για μια ακόμη φορά αμέτρητες επιλογές και ευκαιρίες για κέρδος. Περιλαμβάνει πολλούς αγώνες από τα κορυφαία και συναρπαστικότερα πρωταθλήματα της Ευρώπης αλλά και ματς από την Αργεντινή και το Μεξικό. Ας τα […]

Με το ντέρμπι του Ιταλικού πρωταθλήματος μεταξύ Γιουβέντους και Μίλαν να ξεχωρίζει συνεχίζεται το ποδοσφαιρικό κουπόνι το Σάββατο που όπως κάθε φορά έχει για μια ακόμη φορά αμέτρητες επιλογές και ευκαιρίες για κέρδος.

Περιλαμβάνει πολλούς αγώνες από τα κορυφαία και συναρπαστικότερα πρωταθλήματα της Ευρώπης αλλά και ματς από την Αργεντινή και το Μεξικό.

  • Ας τα δούμε όμως αναλυτικότερα για να έχετε ένα καλό οδηγό για να αποφύγετε τον κουβά. Να σας ενημερώσουμε ότι την βδομάδα που έρχεται ξαναμπαίνει στην ζωή μας το Τσάμπιονς Λιγκ και το Γιουρόπα Λιγκ οπότε οι ομάδες θα έχουν και εκεί στραμμένο στο βλέμμα τους.
  • Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να μας ακούτε στον Athletic Radio 104,2 τις καθημερινές κάθε πρωϊ 7-8 με τον  ‘SPORT Τύπο‘ και το απόγευμα 18.00-20.00 με το ‘Athletic Bet΄  για το στοίχημα και ανάλυση του κουπονιού της ημέρας.

Στο Αγγλικό Πρωτάθλημα όπως κάθε Σάββατο οι αγώνες είναι πολλοί και με ενδιαφέρον. Το ντέρμπι του Μπέρμιγχαμ μεταξύ της ομώνυμης ομάδας και την Γουεστ Μπρομ ξεχωρίζει. Ο άσος δίνει 2,05, η ισοπαλία πληρώνει 3,20 και το διπλό 2,85. Η κατάκτηση του Λιγκ Καπ από τους γηπεδούχους έχει ανεβάσει την ψυχολογία τους στα ύψη γι΄αυτό ο άσος έχει τύχη. Η χαμένη του τελικού και δεύτερη στην βαθμολογία Αρσεναλ είναι το φαβορί στην έδρα της με την Σάντερλαντ που με τις συνεχόμενες ήττες έχει πέσει στην βαθμολογία. Ο άσος του 1,35 είναι πολύ χαμηλά . Στα άλλα ματς του Σαββάτου η Γουεστ Χαμ καίγεται για την νίκη κόντρα στην Στόουκ ( 1,95 ) ενώ η Μάντσεστερ Σ. έχει τον πρώτο λόγο υποδεχόμενη την ουραγό Γουϊγκαν ( 1,25). Αμφίρροπο το ματς Νιουκάστλ – Εβερτον ( 2,30 ο άσος, 3,10 το Χ και 2,60 το διπλό).

Στο Καμπιονάτο για την 28η αγωνιστική ένας μόνο αγώνας και καλός υπάρχει στο πρόγραμμα του Σαββάτου με το ματς Γιουβέντους – Μίλαν να ξεχωρίζει το δίχως άλλο από το κουπόνι όλης της αγωνιστικής δράσης στην Ευρώπη το Σάββατο. Οι Τορινέζοι είναι στην έβδομη θέση όχι όμως πολλούς πόντους από το ανέβει ψηλότερα ενώ οι Ροσονέρι φιγουράρουν στην πρώτη θέση. Ο άσος δίνει 2,75  , το Χ 3,10 ενώ το 2 πληρώνει 2,20. Πέρυσι 0-3.

Για την 25η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα απουσιάζει το μεγάλο ντέρμπι αλλά το ματς για την ουρά Αϊντραχτ Φρ. – Καϊζερσλάουτερν ενδεχομένως να αποβεί καθοριστικό στην μάχη για την παραμονή. 2,10 ο άσος, 3,25 το Χ και 2,70 το διπλό. Απο τα άλλα ματς δύσκολο στοιχηματικά το Στουτγκάρδη – Σάλκε με τους γηπεδούχους να αναζητούν την νίκη – οξυγόνο (2,00 ο άσος, 3,35 το Χ και 2,80 το 2) ενώ η Μπάγερν ναι μεν έχει την παράδοση υπέρ της αλλά το Αννόβερο φέτος δεν αστειεύεται και πάει φουλ για Τσάμπιονς Λιγκ ( 1,60 το διπλό) .  Συναρπαστικό αναμένεται και το Λεβερκούζεν – Βόλφσμπουργκ με το Over μια καλή επιλογή.

Στην Ισπανία για την 27η αγωνιστική υπάρχουν τρία μόλις ματς το Σάββατο. Η  Μπαρτσελόνα θέλει και φυσικά μπορεί να κερδίσει την Σαραγόσα (1,20) . Η Ατλέτικο Μ υποδέχεται την Βιγιαρεάλ ίσως στο πιο ενδιαφέρον ματς του Σαββάτου. 2,05 ο άσος, 3,20 η ισοπαλία και 2,90 το διπλό. Πέρυσι 1-2. Η Μαγιόρκα είναι σε καλή κατάσταση και θα προσπαθήσει να  καταβάλλει την σθεναρή αντίσταση της τρίτης στην βαθμολογία Βαλένθια ( 2,50/ 3,25 / 2,30 ) . Πέρυσι 3-2.

Τέλος στο Σαμπιονά για την 26η αγωνιστική ξεχωρίζει το Οσερ – Παρί Σ.Ζ ( 2,80 / 3,10 / 2,10 ) που είναι ανοικτό σε κάθε αποτέλεσμα. Πέρυσι 1-1.

  • Καλό ταμείο σε όλους σας και τα ξαναλέμε αύριο Κυριακή στο μπλόγκ μας με επίσης πάρα πολλά  ματς για το στοίχημα και προβλέψεις !!
  • Τα λέμε αναλυτικά για το στοίχημα με προβλέψεις στον Athletic Radio 104,2 το μεσημέρι του Σαββάτου  13.00-17.40 με την εκπομπή ΄Athletic Live΄ με πάρα πολύ όμως ΄Athletic Bet ΄. Καλή μπάλα και καλό θέαμα !!

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook