Στο ”Ανφιλντ” όλα τα φώτα την Κυριακή…..

Χορταστικό και συνάμα ποιοτικό το κουπόνι και αυτής της Κυριακής με πολλούς σημαντικούς αγώνες με από όλη την Ευρώπη και όχι μόνο. Σούπερ ντέρμπι στο ΄΄Ανφιλντ΄΄ με την Λίβερπουλ να αγωνίζεται με την Μάντσετσερ Γ. Για να τα δούμε όμως πιο αναλυτικά και καλό ταμείο σε όλους μας γιατί πρέπει ο κουβάς να αποτελέσει οριστικά μια […]

Χορταστικό και συνάμα ποιοτικό το κουπόνι και αυτής της Κυριακής με πολλούς σημαντικούς αγώνες με από όλη την Ευρώπη και όχι μόνο. Σούπερ ντέρμπι στο ΄΄Ανφιλντ΄΄ με την Λίβερπουλ να αγωνίζεται με την Μάντσετσερ Γ.

  • Για να τα δούμε όμως πιο αναλυτικά και καλό ταμείο σε όλους μας γιατί πρέπει ο κουβάς να αποτελέσει οριστικά μια μακρινή ανάμνηση …!!
  • Να σας υπενθυμίσουμε αυτό που γράφαμε και χθες οτι την βδομάδα που έρχεται ξαναρχίζει το Τσάμπιονς Λιγκ και το Γιουρόπα Λιγκ οπότε οι ομάδες θα σκέφτονται και τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις.

Στην Αγγλία για την Πρέμιερσιπ στο πρόγραμμα της Κυριακής την παράσταση κλέβει το κλασικό ντέρμπι Λίβερπουλ – Μάντσετσερ Γ. ( 2,65 ο άσος, 3,20 η ισοπαλία και 2,30 το διπλό) . Πέρυσι 2-0. Στο άλλο ματς της ημέρας η Τότεναμ αν και με απουσίες ταξιδεύει στο Γουλφς με στόχο το διπλό που θα την διατηρήσει ψηλά ( 2,20 το 2 ,πέρυσι όμως 1-0).

Συνέχεια στην 28η αγωνιστική στην Ιταλία με τη μάχη της Λάτσιο με την Παλέρμο να κεντρίζει το ενδιαφέρον των απανταχού ποδοσφαιρόφιλων. Η ήττα με 0-7 από την Ουντινέζε δύσκολα ξεπερνιέται για τους φιλοξενούμενους και με τον Κόσμι πλέον στον πάγκο θέλουν την νίκη – εξιλέωση ( 1,80 ο άσος, 3,20 το Χ και 3,60 το διπλό). Πέρυσι 1-1. Στα υπόλοιπα ματς η Τρίτη Νάπολι αγωνίζεται εντός έδρας με την εκ των ουραγών Μπρέσια ( 1,30 μόλις η νίκη των Ναπολιτάνων) ενώ η δυνατή στην έδρα της Ουντινέζε φιλοξενεί την τελευταία στον πίνακα Μπάρι ( 1,20 ο άσος , 3-3 πέρυσι ). Δύσκολο στοιχηματικά το ματς Μπολόνια – Κάλιαρι ( 2,10 ο άσος, 2,80 το Χ και 3,15 το διπλό ). Η Σαμπντόρια λογικά θα επικρατήσει της Τσεζένα ( 1,65 ) όπως και η Ιντερ της Τζένοα ( 1,25, πέρυσι και πρόπερσι όμως 0-0).

Στην Γερμανία για την 25η αγωνιστική στα δύο ματς της Κυριακής η Φράϊμπουργκ έχει καλή ομάδα και κόντρα στην αλλοπρόσαλλη και απογοητευτική φέτος Βέρντερ μπορεί την νίκη που έχει απόδοση 2,30 ( 3,30 το Χ και 2,40 το διπλό) . Στο άλλο ματς το Αμβούργο αγωνίζεται εντός έδρας με την δυνατή φέτος Μάϊντζ και θέλει νίκη και μόνο να νίκη για να διατηρηθεί ψηλά και να φτάσει την αντίπαλό της στην βαθμολογία ( το 1 δίνει 1,75, πέρυσι 0-1).

Στην Ισπανία για την 27η αγωνιστική διεξάγονται έξι ματς της Κυριακή. Η Ρεάλ Μ. αγωνίζεται στο Σανταντέρ με την δυνατή εκεί Ράσινγκ αν και τα τρία τελευταία χρόνια φεύγει με το διπλό. 7,00 ο άσος , 4,20 το Χ και 1,30 μόλις το 2. Η Χέρκουλες υποδέχεται την Αλμερία στην μάχη για την επιβίωση ( 1,95 / 3,10 / 3,15 ) . Η Μάλαγα που φλέγεται  για βαθμούς αγωνίζεται με την λίγο πιο πάνω της στην βαθμολογία Οσασούνα σε ένα ακόμα ντέρμπι της ουράς ( 3,25 το Χ ). Μπιλμπάο – Σεβίλλη σίγουρα είναι ένα ζευγάρι που μπορεί να προσφέρει θέαμα και συγκινήσεις ( 2,20 / 3,25 / 2,55).

Από τα άλλα πρωταθλήματα ξεχωρίζουν το Μαρσέϊγ – Λίλ για το Σαμπιονά ( 2,00 ο άσος) και το Μπράγκα – Μπενφίκα για το Πορτογαλικό πρωτάθλημα με τον άσο να δίνει 3,60, το Χ 3,30 και το διπλό 1,75. Ενδιαφέρον και το Αγιαξ – Αλκμάαρ στην Ολλανδία ( 1,55 ο άσος ) αλλά και το Σταντάρ Λ – Μπριζ για το Βέλγιο (1,95 η νίκη των γηπεδούχων) .

  • Ευχόμαστε καλά κέρδη σε όλους σας και  συνετό ποντάρισμα με λογική και τα ξαναλέμε αύριο με τα λιγοστά ματς της Καθαράς Δευτέρας στο μπλόγκ μας. Διασκεδάστε σήμερα τελευταίες απόκριες και με το καλό τα λέμε αύριο με τις ευχές μας για Καλή Σαρακοστή !!
  • Τα λέμε πιο αναλυτικά για το στοίχημα με προβλέψεις στον Athletic Radio 104,2 το μεσημέρι της Κυριακής 14.00-18.00 με την εκπομπή ΄Athletic Live΄.

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook