Καθαρά Δευτέρα με λίγα ματς στο στοίχημα

Καλή Σαρακοστή σε όλους !! Όπως κάθε Δευτέρα έτσι και σήμερα αν και Καθαρά Δευτέρα υπάρχουν λίγες και χωρίς τόσο μεγάλο ενδιαφέρον αναμετρήσεις στο ποδοσφαιρικό μας κουπόνι. Χρειάζονται προσοχή βέβαια όλα τα ματς. Δύο αγώνες από το ελληνικό πρωτάθλημα της Football League, ένα ματς από την Αγγλική Πρέμιερσιπ,την Ισπανική Πριμέρα Ντιβιζιόν, την Πορτογαλία, την Τουρκία, […]

Καλή Σαρακοστή σε όλους !!

Όπως κάθε Δευτέρα έτσι και σήμερα αν και Καθαρά Δευτέρα υπάρχουν λίγες και χωρίς τόσο μεγάλο ενδιαφέρον αναμετρήσεις στο ποδοσφαιρικό μας κουπόνι. Χρειάζονται προσοχή βέβαια όλα τα ματς.

Δύο αγώνες από το ελληνικό πρωτάθλημα της Football League, ένα ματς από την Αγγλική Πρέμιερσιπ,την Ισπανική Πριμέρα Ντιβιζιόν, την Πορτογαλία, την Τουρκία, την Σκωτία, την Δανία  και αγώνες από την δεύτερη κατηγορία σε Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία,  Ολλανδία και Ιταλία.

Πάμε να τα δούμε αναλυτικότερα καλή τύχη σε όλους σας. Δύσκολες οι επιλογές πάντως και σήμερα όπως και κάθε Δευτέρα άλλωστε. Αμόλα καλούμπα!

Στην χωρα μας η Καθαρά Δευτέρα βρίσκει τέσσερις ομάδες της Football League στην σέντρα με το ματς Εθνικός – Τρίκαλα να έχει ενδιαφέρον ( 2,25/ 2,80 / 2,60). Ο Λεβαδειακός θέλει το διπλό στην Κομοτηνή κόντρα στον Πανθρακικό ( 1,70).

Στην Αγγλία η ανεβασμένη ψυχολογικά, μετά την νίκη επί της Μάντσεστερ Γ. , Τσέλσι φιλοξενείται από την Μπλάκπουλ .Ο άσος δίνει 8,50, ενώ 5,00 το Χ και 1,20 μόλις το διπλό που είναι το πιο πιθανό αποτέλεσμα. .

Στην Πριμέρα η 27η αγωνιστική κλείνει με το δύσκολο Λα Κορούνια – Σοσιεδάδ με το over πιθανό. Οι Βάσκοι είναι σε φόρμα  ενώ η Ντέπορ είναι ομάδα – έδρας αν και φέτος είναι μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας . Ο άσος δίνει 2,05, το Χ  3,25  και το διπλό 2,80.

Για την Β΄ Ιταλίας η Τορίνο που πάει για άνοδο θέλει την εκτός έδρας νίκη με αντίπαλο την Βιτσέντζα ( 2,45) . Ντέρμπι κορυφής το Αταλάντα – Νοβάρα θα κρίνει πολλά για την άνοδο ( 1,80/ 2,90 / 4,00). Νίκη εκτός έδρας θέλει η Φενέρμπαχτσε με αντίπαλο την Γκεντσλερμπιρλιγκί ( 1,60 για την Τουρκία ) .

Φαβορί οι γηπεδούχοι στο Άουγκσμπουργκ – Φορτούνα Ντ ( 1,60 ο άσος) για την Β΄ Γερμανίας ενώ αμφίρροπο είναι  το Μπουλόν – Εβιάν για την Β΄Γαλλίας ( 2,10 / 2,85 / 3,05 ) . Τέλος η Πορτιμονένσε κοντράρεται με την Νασιονάλ Μ. (2,75/ 3,10 / 2,15 ) και η Πάσος Φ . υποδέχεται την Ναβάλ ( 1,60) στην Πορτογαλία .

  • Με το καλό Ταμείο σε όλους μας  !! Άντε να ξεκινήσει καλά η στοιχηματική βδομάδα μας και τα ξαναλέμε αύριο Τρίτη στο μπλογκ μας με περισσότερα για το στοίχημα με πολλά Ευρωπαϊκά ματς. Καλή Σαρακοστή σε όλους και Χρόνια Πολλά !!
  • Τα λέμε αναλυτικά για το στοίχημα με προβλέψεις, αν μας εμπνέει και το κουπόνι βέβαια, στον Athletic Radio 104,2 στην πρωίνή μας εκπομπή 7-8  ΄Σπορ Τύπος΄ κάθε μέρα ( εκτός Πέμπτης). Περισσότερα για το στοίχημα επίσης στην καθημερινή εκπομπή στο ΄Γήπεδο του Αθλέτικ΄ 18.00-20.00 με το Athletic Bet.

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook