Το προβάδισμα οι γηπεδούχοι στο Τσάμπιονς Λιγκ σήμερα

Με δύο ματς συνεχίζεται  το Τσάμπιονς Λιγκ για την φάση των ΄΄16΄΄.Οπότε και η σημερινή  στοιχηματική Τετάρτη  θα έχει έντονο άρωμα Ευρώπης . Κατά τα άλλα…νέκρα αφού στο πρόγραμμα υπάρχει το εξ αναβολής ματς ΠΑΟΚ – Εργοτέλης, ένα ματς από την Αγγλική Πρέμιερ Λιγκ και ένα ματς από την Αυστρία. Ακόμα εκτός Ευρώπης αγώνες από […]

Με δύο ματς συνεχίζεται  το Τσάμπιονς Λιγκ για την φάση των ΄΄16΄΄.Οπότε και η σημερινή  στοιχηματική Τετάρτη  θα έχει έντονο άρωμα Ευρώπης .

Κατά τα άλλα…νέκρα αφού στο πρόγραμμα υπάρχει το εξ αναβολής ματς ΠΑΟΚ – Εργοτέλης, ένα ματς από την Αγγλική Πρέμιερ Λιγκ και ένα ματς από την Αυστρία. Ακόμα εκτός Ευρώπης αγώνες από το Κόπα Λιμπερταδόρες.

Γ ια την φάση των ΄΄16΄΄του Τσ. Λιγκ η Βαλένθια φιλοξενείται από  την Σάλκε στην ρεβάνς του 1-1 . Στο ΄΄Μεστάγια΄΄ ο Ραούλ σκόραρε και η γερμανική ομάδα έχει αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης. . Ο άσος δίνει 2,25 , η ισοπαλία 3,20 και το διπλό 2,60. Ο Μάγκατ παίζει την θέση του στον πάγκο της Σάλκε ενώ η παράδοση για νίκη είναι υπέρ των Γερμανών αφού η Βαλένθια με γερμανικές ομάδες έχει μόλις μία νίκη σε 10 ματς.

Στον άλλο αγώνα η Τότεναμ με τον Μπεϊλ υποδέχεται την Μίλαν και θέλει να κρατήσει το υπέρ της 1-0. Ο άσος δίνει  2,00 , το Χ πληρώνει 3,20 και το 2 έχει απόδοση 3,00. Σίγουρα οι Μιλανέζοι δεν θα παραδοθούν αμαχητί αλλά το προβάδισμα πρόκρισης το έχουν σαφώς οι γηπεδούχοι. Πιθανό το G/G.

Από τα άλλα ματς στην ελληνική Σούπερ Λιγκ σε εξ αναβολής αναμέτρηση ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται με τον Εργοτέλη. Και οι δύο ομάδες θέλουν αν επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα ( 1,40 / 3,60 / 6,30 ).

Για την Πρέμιερσιπ της Αγγλίας η Εβερτον είναι φαβορί κόντρα στην Μπέρμιγχαμ (1,45) . Στην Αυστρία δύσκολο το Κάπφενμπεργκ – Βάκερ με τον άσο να δίνει 2,20 , το Χ 3,25 και το 2 να δίνει 2,55.

Για το Κόπα Λιμπερταδόρες ΄΄άχαστος΄΄ ο ασός  στο Κατόλικα – Καράκας αλλά με χαμηλή απόδοση , μόλις 1,25. Φαβορί και η Πενιαρόλ με την Κίτο (1,70).

  • Πλούσιο το κουπόνι μας και καλά κέρδη σε όσους επιλέξουν να παίξουν και με το καλό τα λέμε αύριο με νεώτερα από στοίχημα !!
  • Οι προβλέψεις μας και τριαδούλες ραδιοφωνικά κάθε πρωϊ ( εκτός Πέμπτη ) στην εκπομπή του Athletic Radio 104,2 ΄Σπορ Τύπος΄. Ακούστε μας 7-8 το πρωί και δεν θα χάσετε. Φυσικά τα πάντα για το στοίχημα και στην εκπομπη ‘Στο γήπεδο του Αθλέτικ’ κάθε απόγευμα 18.00-20.00 όπου με το ‘Αθλετικ BET’ σας πάμε ταμείο.

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook