Αυλαία στην Ευρωπαϊκή εβδομάδα με Γιουρόπα Λιγκ….

Η Ευρωπαϊκή εβδομάδα κλείνει με τα ματς για την φάση των ΄΄16΄΄ του Γιουρόπα Λιγκ, ένα ματς από την Σκωτία αλλά και τρείς αναμετρήσεις από το Κόπα Λιμπερταδόρες που συνθέτουν το σκηνικό του κουπονιού της Πέμπτης. Στην Ολλανδία η σούπερ φορμαρισμένη Αϊντχόφεν φιλοξενεί την Ρέϊντζερς με την παράδοση πάντως να είναι υπερ των Σκωτσέζων. Ο […]

Η Ευρωπαϊκή εβδομάδα κλείνει με τα ματς για την φάση των ΄΄16΄΄ του Γιουρόπα Λιγκ, ένα ματς από την Σκωτία αλλά και τρείς αναμετρήσεις από το Κόπα Λιμπερταδόρες που συνθέτουν το σκηνικό του κουπονιού της Πέμπτης.

Στην Ολλανδία η σούπερ φορμαρισμένη Αϊντχόφεν φιλοξενεί την Ρέϊντζερς με την παράδοση πάντως να είναι υπερ των Σκωτσέζων. Ο άσος είναι χαμηλά (1,45) και δεν προσφέρεται για στοιχηματισμό. Η Λεβερκούζεν είναι φαβορί με αντίπαλο την Βιγιαρεάλ που φέτος δεν είναι αξιόπιστη. 1,95 δίνει η νίκη των Γερμανών.

Στην Πορτογαλία η Μπράγκα παίζει με την Λίβερπουλ σε ένα αμφίρροπο ματς (2,75 / 3,00 / 2,25) ενώ η ΤΣΣΚΑ Μ. φιλοξενεί την Πόρτο που φέτος είναι φτιαγμένη για ψηλά. Η θερμοκρασία κάτω από το μηδέν θα επηρεάσει την έκβαση του αγώνα. Το Χ πληρώνει 3,10.

Ο Αγιαξ υποδέχεται την Σπαρτάκ Μ. και έχει τον πρώτο λόγο για νίκη (1,60). Η Μπενφίκα μπορεί να μας δώσει ένα άσο στο ματς με την Παρί Σ.Ζ που δεν τρομάζει (1,60).

Η κουρασμένη Μάντσεστερ Σίτι αγωνίζεται στην παγωμένη Ουκρανία με την Ντιναμό Κ. σε ένα ματς ανοικτό σε όλα ( 2,30 / 3,10 / 2,60 ). Τέλος, η Ζενίτ έχει καλή ομάδα αλλά και η Τβέντε παίζει μπαλάρα οπότε ΝΟ BET (2,25 / 3,10 / 2,60).

Για την Σκωτία η Νταντί Γ. αγωνίζεται με την Χάμιλτον τον άσο (1,45) πιο πιθανή επιλογή.

Για το Κόπα Λιμπερταδόρες δυνατός είναι ο άσος στο Πορτένιο – Τατσίρα αλλά με χαμηλή απόδοση , μόλις 1,30.

  • Ποιοτικό λοιπόν και το κουπόνι της Πέμπτης και  καλό ταμείο σε όλους ! Τα λέμε αύριο, Παρασκευή.
  • Οι προβλέψεις μας και τριαδούλες ραδιοφωνικά κάθε πρωϊ (εκτός Πέμπτη) στην εκπομπή του Athletic Radio 104,2 ΄΄Σπορ Τύπος΄΄.  Ακούστε μας 7-8 το πρωί και δεν θα χάσετε. Φυσικά τα πάντα για το στοίχημα και στην εκπομπη ‘Στο γήπεδο του Αθλέτικ’ κάθε απόγευμα 18.00-20.00 όπου με το ‘Αθλετικ BET’ σας πάμε ταμείο.

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook