Παρασκευή με ενδιαφέρον σε Γαλλία, Ιταλία και Γερμανία

Αν και Παρασκευή σήμερα στο κουπόνι υπάρχουν ενδιαφέροντα ματς από την Μπουντεσλίγκα, το Καμπιονάτο και το Σαμπιονά. Ακόμα αγώνες από την Τουρκία, την Ολλανδία, την Πορτογαλία και την Ιρλανδία.Γερμανίας, Γαλλίας, Ισπανίας και Ολλανδίας Φυσικά πολλά ματς από τις χαμηλότερες κατηγορίες της . Τέλος εκτός Ευρώπης βρίσκουμε αναμετρήσεις από την Αργεντινή και το Μεξικό. Για να […]

Αν και Παρασκευή σήμερα στο κουπόνι υπάρχουν ενδιαφέροντα ματς από την Μπουντεσλίγκα, το Καμπιονάτο και το Σαμπιονά.

Ακόμα αγώνες από την Τουρκία, την Ολλανδία, την Πορτογαλία και την Ιρλανδία.Γερμανίας, Γαλλίας, Ισπανίας και Ολλανδίας Φυσικά πολλά ματς από τις χαμηλότερες κατηγορίες της . Τέλος εκτός Ευρώπης βρίσκουμε αναμετρήσεις από την Αργεντινή και το Μεξικό.

  • Για να τα δούμε όμως πιο αναλυτικά και με το καλό να έχετε πολλά κέρδη.

Για την 26η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα η ανεβασμένη Κολωνία θα έχει δύσκολο έργο υποδεχόμενη την τρίτη και σε φουλ φόρμα ομάδα του Αννόβερο. Ο άσος δίνει μόλις 2,15, το Χ 3,30 και το διπλό 2,60. Δύσκολο ματς για ποντάρισμα αν και οι φιλοξενούμενοι έχουν καλή ομάδα φέτος.

Για το Ιταλικό πρωτάθλημα η Μπρέσια που είναι χαμηλά και κάιγεται για βαθμούς φιλοξενεί την Ιντερ που δίνει μάχη με την Μίλαν για τον τίτλο.Το διπλό πληρώνει 1,55 αλλά δεν θα έρθει τόσο εύκολα.

Στο Σαμπιονά ντέρμπι κορυφής και εξαιρετικά αμφίρροπο το Ρεν – Μαρσέϊγ ( 2,25 / 2,90 / 2,75 ).

Στην Ολλανδία, η αδελφοποιημένη με τον Εργοτέλη, Ουτρέχτη έχει τον πρώτο λόγο για νίκη με αντίπαλο την Γκρόνιγκεν που είναι στην πρώτη πεντάδα (1,60 ο άσσος).

Για την Πορτογαλία η Μπέϊρα Μαρ που δεν έχει σωθεί ακόμα θα προσπαθήσει να κάμψει την αντίσταση της δυνατής φέτος Πάκος Φ. (2,40 / 3,00 / 2,45).  Στην Τουρκία η Μανίσασπορ θα έχει δύσκολη αποστολή με αντίπαλο την Μπεσικτάς (2,00 το διπλό).

Από τα άλλα ματς για την δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας και την 26η αγωνιστική τρία είναι τα ματς της Παρασκευής. Η αδύνατη φέτος Ομπερχάουζεν φιλοξενεί την Αουε που είναι ψηλά και εντυπωσιάζει (2,25/ 3,30 / 2,45). Για την Β΄Γαλλίας πιθανός ο άσος στο Ρεμς – Σατορού (1,95).

  • Τα λέμε αναλυτικά για το στοίχημα με προβλέψεις στον Athletic Radio 104,2 το μεσημέρι του Σαββάτου με την εκπομπή  Athletic Live μετά την 13.00 και μέχρι αργά το απόγευμα. Φυσικά αναλυτικά για το στοίχημα με καθημερινές προβλέψεις στην εκπομπή 7-8  ΄Σπορ Τύπος΄ κάθε πρωϊ (εκτός Πέμπτης, Σαββάτου και Κυριακής) . Περισσότερα για το στοίχημα επίσης στην καθημερινή εκπομπή (εκτός Σαββάτου και Κυριακής επίσης) στο ΄Γήπεδο του Αθλέτικ΄  18.00-20.00 με το Athletic Bet.

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook