Όλα τα φώτα στο Αγγλικό κύπελλο το Σάββατο

Ο νοκ – άουτ προημιτελικός για το F.A CUP ανάμεσα σε Μάντσετσερ Γ και Αρσεναλ ξεχωρίζει στο ποδοσφαιρικό κουπόνι του Σαββάτου που όπως κάθε φορά έχει καλές ευκαιρίες  για κέρδος. Στο πρόγραμμα  υπάρχουν σήμερα πολλοί  αγώνες από τα κορυφαία και συναρπαστικότερα πρωταθλήματα της Ευρώπης αλλά και ματς από την Αργεντινή και το Μεξικό. Ας τα […]

Ο νοκ – άουτ προημιτελικός για το F.A CUP ανάμεσα σε Μάντσετσερ Γ και Αρσεναλ ξεχωρίζει στο ποδοσφαιρικό κουπόνι του Σαββάτου που όπως κάθε φορά έχει καλές ευκαιρίες  για κέρδος. Στο πρόγραμμα  υπάρχουν σήμερα πολλοί  αγώνες από τα κορυφαία και συναρπαστικότερα πρωταθλήματα της Ευρώπης αλλά και ματς από την Αργεντινή και το Μεξικό.

  • Ας τα δούμε όμως πιο αναλυτικά για να έχετε ένα καλό οδηγό για να αποφύγετε τον κουβά.
  • Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να μας ακούτε στον Athletic Radio 104,2 τις καθημερινές κάθε πρωϊ 7-8 με τον  ‘SPORT Τύπο‘ και το απόγευμα 18.00-20.00 με το ‘Athletic Bet΄  για το στοίχημα και ανάλυση του κουπονιού της ημέρας.

Στην Αγγλία δεν διεξάγονται ματς από το Αγγλικό Πρωτάθλημα όπως κάθε Σάββατο αλλά αγώνες με ενδιαφέρον από το Κύπελλο. Το μεγάλο ντέρμπι Μάντσεστερ Γ.Αρσεναλ ξεχωρίζει για την προημιτελική φάση. Ο άσος δίνει 1,85, η ισοπαλία πληρώνει 3,20 και το διπλό 3,50 . Σε περίπτωση ισοπαλίας πάμε σε επαναληπτικό. Στο άλλο ματς του Σαββάτου η Μπέρμιγχαμ , μετά την κατάκτηση του Λιγκ Καπ, κοντράρεται με την Μπόλτον ( 2,40 ο άσος, 3,20 το Χ και 2,05 το διπλό).

Στο Καμπιονάτο για την 29η αγωνιστική ένας μόνο αγώνας και καλός υπάρχει στο πρόγραμμα του Σαββάτου .Η ανεβασμένη Τσεζένα φιλοξενεί την προερχόμενη  από 3 σερί ήττες Γιουβέντους. Ο άσος δίνει 3,00  , το Χ 3,00 ενώ το 2 πληρώνει 2,20.

Για την 26η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στις απογοητευτικές φέτος Μπάγερν  και Αμβούργο ενδεχομένως να αποβεί καθοριστικό στην μάχη για την έξοδο στην  Ευρώπη στην παραδοσιακή μάχη Βορρά – Νότου. 1,45 ο πιθανός άσος Απο τα άλλα ματς δύσκολο στοιχηματικά το Βόλφσμπουργκ – Νυερεμβέργη με τους γηπεδούχους να αναζητούν την νίκη – οξυγόνο (2,05 ο άσος, 3,30 το Χ και 2,75 το 2) . Η πρωτοπόρος Ντόρτμουντ τα έχει όλα  υπέρ της για διπλό με την Χοφενχάϊμ ( 1,60 το διπλό) .  Συναρπαστικό αναμένεται και το Καϊζερσλάουτερν – Φράϊμπουργκ με το Over μια καλή επιλογή.

Στην Ισπανία για την 28η αγωνιστική υπάρχουν τρία μόλις ματς το Σάββατο. Η  Ρεάλ Μ. θέλει και φυσικά μπορεί να κερδίσει την Χέρκουλες (1,30) . Η Σαραγόσα υποδέχεται την Βαλένθια ίσως στο πιο ενδιαφέρον ματς του Σαββάτου. 2,65 ο άσος, 3,25 η ισοπαλία και 2,15 το διπλό. Η Ατλέτικο Μ είναι σε φόρμα και θα προσπαθήσει να  καταβάλλει την αντίσταση της προτελευταίας στην βαθμολογία Αλμερία (2,70/ 3,25 / 2,10) .

Τέλος στο Σαμπιονά για την 27η αγωνιστική ξεχωρίζει το Σοσό – Λυών ( 2,75 / 3,20 / 2,10 ) που είναι ανοικτό σε κάθε αποτέλεσμα.

  • Καλό ταμείο σε όλους σας και τα ξαναλέμε αύριο Κυριακή στο μπλόγκ μας με επίσης πάρα πολλά  ματς για το στοίχημα και προβλέψεις !!
  • Τα λέμε αναλυτικά για το στοίχημα με προβλέψεις στον Athletic Radio 104,2 το μεσημέρι του Σαββάτου  14.00-18.00 με την εκπομπή ΄Athletic Live΄ με την ξεχωριστή ενότητα ΄Athletic Bet ΄. Καλή μπάλα και καλό θέαμα να έχουμε!!

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook