Μπάγερν – Ιντερ και μία από τις δύο αποχαιρετά νωρίς το Τσ. Λιγκ…

Η Ευρωπαϊκή εβδομάδα ανοίγει με πολλά ματς με έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον με την αναμέτρηση  Μπάγερν Μ.- Ιντερ Μ. προφανώς να ξεχωρίζει και να καθηλώνει τους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους σε μια επανάληψη του περυσινού τελικού με το προβάδισμα πάντως μετά το πρώτο ματς (0-1) στους Γερμανούς. Το όνειρο του τρεμπλ θέλει να κρατήσει ζωντανό η Μαν. Γιουνάιτεντ […]

Η Ευρωπαϊκή εβδομάδα ανοίγει με πολλά ματς με έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον με την αναμέτρηση  Μπάγερν Μ.- Ιντερ Μ. προφανώς να ξεχωρίζει και να καθηλώνει τους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους σε μια επανάληψη του περυσινού τελικού με το προβάδισμα πάντως μετά το πρώτο ματς (0-1) στους Γερμανούς. Το όνειρο του τρεμπλ θέλει να κρατήσει ζωντανό η Μαν. Γιουνάιτεντ υποδεχόμενη τη Μαρσέιγ μετά το… πονηρό 0-0 στο «Βελοντρόμ».

  • Το κουπόνι της Τρίτης εκτός από τα δύο αυτά σημαντικά ματς για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση έχει ματς από τις μικρότερες κατηγορίες σε Αγγλία και, Σκωτία αλλά και αγώνες από το Κόπα Λιμπερταδόρες και τις Η.Π.Α.

Η Μπάγερν Μ. λοιπόν υποδέχεται την Ιντερ σε ένα μεγάλο ζευγάρι για την φάσης των ΄΄16. Ισχυρό προβάδισμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League έχει πάρει  η γερμανική ομάδα που επικράτησε με 1-0 της Ίντερ στο “Τζουζέπε Μεάτσα” με το γκολ του Γκόμεζ , παίρνοντας μίνι εκδίκηση για τον χαμένο περυσινό τελικό της Mαδρίτης.Ο άσος δίνει 1,80 , η ισοπαλία 3,25 και το διπλό 3,60.

Στον άλλο αγώνα η Μάντσεστερ Γ.φιλοξενεί την Μαρσέϊγ στην ρεβάνς του 0-0 με την πρόκριση ανοικτή. Σκληρό ματς με φαβορί τους Άγγλους. Ο άσος είναι χαμηλά στο 1,35 , το Χ πληρώνει 4,00 και το 2 έχει απόδοση 6,70.

Από κει και πέρα για τις χαμηλότερες κατηγορίες της Αγγλίας η Μπέρνλι είναι φαβορί για νίκη με την Κόβεντρι ( 1,60 ) για την Τσάμπιονσιπ όπως και η Καρλάίλ που αγωνίζεται εντός έδρας με την Πλίμουθ για την Α΄Αγγλίας. Η Μακλσφιλντ φιλοξενεί την Λίνκολν σε ένα ματς ανοικτό σε κάθε αποτέλεσμα για την Β΄Αγγλίας 2,10 ο άσος, 3,25 το Χ και 2,70 το διπλό.

Για το Κόπα Λιμπερταδόρες δυνατός είναι ο άσος στο Αρχεντίνος Τζ. – Νασιονάλ αλλά με χαμηλή απόδοση (1,45). Φαβορί η Όλσε Κ. με την Σαν Λιούϊς (1,65).

  • Καλά κέρδη σε όσους επιλέξουν να παίξουν και με το καλό τα λέμε την Τετάρτη, με νεώτερα από στοίχημα !!
  • Οι προβλέψεις μας και τριαδούλες ραδιοφωνικά κάθε πρωϊ (εκτός Πέμπτη) στην εκπομπή του Athletic Radio 104,2 ΄Σπορ Τύπος΄. Ακούστε μας 7-8 το πρωί και δεν θα χάσετε.  Φυσικά τα πάντα για το στοίχημα και στην εκπομπη ‘Στο γήπεδο του Αθλέτικ’ κάθε απόγευμα 18.00-20.00 όπου με το ‘Αθλετικ BET’ σας πάμε ταμείο.

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook