Η Ευρωπαϊκή εβδομάδα συνεχίζεται παρέα με το ελληνικό κύπελλο..

Η Ευρωπαϊκή εβδομάδα συνεχίζεται με δύο ματς για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.  Στο «Μπερναμπέου» και την αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με την Λυών πέφτουν στοιχηματικά τα φώτα στη φάση των «16″ του Τσάμπιονς Λιγκ το βράδυ της Τετάρτης. Τσέλσι – Κοπεγχάγη το άλλο παιχνίδι της βραδιάς. Ημιτελικοί με σημασία βέβαια και για το ελληνικό κύπελλο […]

Η Ευρωπαϊκή εβδομάδα συνεχίζεται με δύο ματς για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.  Στο «Μπερναμπέου» και την αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με την Λυών πέφτουν στοιχηματικά τα φώτα στη φάση των «16″ του Τσάμπιονς Λιγκ το βράδυ της Τετάρτης. Τσέλσι – Κοπεγχάγη το άλλο παιχνίδι της βραδιάς. Ημιτελικοί με σημασία βέβαια και για το ελληνικό κύπελλο με το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ να ξεχωρίζει.

Υπάρχουν ακόμα λίγες αναμετρήσεις από την Σκωτία και το βελγικό κύπελλο αλλά και εκτός Ευρώπης από το Κόπα Λιμπερταδόρες. Για να τα δούμε όμως πιο αναλυτικά:

Για το κύπελλο της χώρας μας ΠΑΟΚ και ΑΕΚ αντιμετωπίζουν ως τελικό το ματς στην Τούμπα στην ρεβάνς του 0-0. Ο άσος δίνει 2,15, το Χ 2,90 και το διπλό 3,10. Καλές αποδόσεις αλλά πάντα χρειάζεται  προσοχή στα ματς κυπέλλου. Στον άλλο ημιτελικό ο Ολυμπιακός Βόλου κοντράρεται με τον Ατρόμητο με τις δύο ομάδες να βρίσκονται προ της ιστορικής στιγμής για συμμετοχή στον τελικό για πρώτη φορά. 2-1 είχε νικήσει η ομάδα του Περιστερίου στον πρώτο αγώνα και έχει το προβάδισμα. Καλές αποδόσεις και σε αυτό το παιγνίδι με τον άσο να είναι στο 1,70, την ισοπαλία να πληρώνει 3,10 και το 2 να είναι στο 4,25.

Η «Βασίλισσα της Ευρώπης», Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει την Λιόν με στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.1-1 το πρώτο ματς. Όλα ανοικτά. Η παράδοση είναι υπέρ των Γάλλων. Ο άσος είναι ισχυρός δίνει 1,25 , το Χ 4,50 και το πιθανότερο διπλό 8,00.

Στο δεύτερο παιχνίδι της βραδιάς, η Τσέλσι φιλοξενεί την Κοπεγχάγη και δεν θα έχει πρόβλημα να περάσει μετά το 0-2 στην Δανία. Φαβορί οι Αγγλοι με τον άσο να πληρώνει 1,20.

Από τα άλλα ματς στην Πρέμιερ της Σκωτίας σημαντικό το ματς Νταντί Γ.– Χαρτς που κρύβει κινδύνους. 2,30 ο άσος, 3,20 το Χ και 2,45 το διπλό.

Για το Κόπα Λιμπερταδόρες τον πρώτο λόγο για νίκη έχει η Εμελεκ κόντρα στην Τζαγκουάρες ( 1,80 ).

  • Οι προβλέψεις μας και τριαδούλες ραδιοφωνικά κάθε πρωϊ ( εκτός Πέμπτης ) στην εκπομπή του Athletic Radio 104,2 ΄Σπορ Τύπος΄. Ακούστε μας 7-8 το πρωί και δεν θα χάσετε. Φυσικά τα πάντα για το στοίχημα και στην εκπομπη ‘Στο γήπεδο του Αθλέτικ’ κάθε απόγευμα 18.00-20.00 όπου με το ‘Αθλετικ BET’ σας πάμε ταμείο.

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook